Jump to content

Σκέφτεστε να αγοράσετε PC?

demizz26

Έχω 2000 ευρώ για αγορά PC. Έχω ήδη υπολογιστή σπιτι για να  

28 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξεκινάω αυτό το νέο θέμα το οποίο θα φανεί χρησιμότατο σε όλους εκείνους που σκέφτονται να αγοράσουν όπου να 'ναι νέο PC.

Με δεδομένη την έλευση νέων τεχνολογιών μέσα στο επόμενο εξάμηνο (AM2 πλατφόρμα, ιντελ conroe, directx 10) μπαινει το εξής δίλημμα:

Αξίζει τον κόπο κάποιος που θέλει να δώσει 2000 ευρώ για PC, να τα δώσει σήμερα, ή να περιμένει λίγους μήνες για την έλευση του "καινούριου";:inlove:

Θα μου πείτε πάντα στα πισια θα ισχύει αυτό, πάντα στον ορίζοντα υπάρχει κάτι καλύτερο, μήπως όμως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά και αξίζει η αναμονή;

Ελπίζω οι απαντήσεις και τα αποτελέσματα του Poll να δώσουν απαντήσεις σε όλους όσους

είναι με τα λεφτά στο χέρι για να πάρουν PC και δε θέλουν να μείνουν με το π@υλί στο χέρι!

μπααα όχι πάλι...ήμουν 4-5 χρόνια με thunderbird@900 και έπαιζα παλιά παιχνίδια.

Μετά, μέσα σε 1 χρόνο από 2400+ (Α) σε 3200+(939) και δεν είδα καμιά τρομερή διαφορά...μάλλον πρόκειται πάλι για τη ίδια κατάσταση! Δε νμζ να δούμε καμιά τρομερή διαφορά. Μέσα σε 6 μήνες θαλλάξει socket 2 φορές και λαμβάνοντας υπόψη πως η AMD στην αρχή δεν βγάζει χαμηλά μοντέλα κ τα υψηλά είναι απρόσιτα για τη μάζα μιλάμε για 1+ η επόμενη μετάβαση για το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών.

Πάντως, οι φανατικοί benchmarkers/overclockers εδώ μέσα δε θα πτοηθούν από τις τιμές^^...

Έχω γεμίσει PCιά και θέλω κι' άλλα! Δεν μπορώ χωρίς κάτι καινούριο κάθε τρεις και λίγο.

Φιλε demizz26 ειτε τωρα παρεις υπολογιστη ειτε μετα απο 6 μηνες μετα απο λιγο καιρο παλι καλυτεροι θα εχουν βγει στην αγορα. Οποτε και τωρα να παρεις κατα καποιο τροπο το ιδιο ειναι. Εγω θα σου πρωτεινα παντως να περιμενεις λιγακι και να μην παρεις pc πανω στην "αλλαγη".

Ανάμεσα στο 2 και το 3

Πάντως το καλύτερο είναι να περιμένεις λίγο γιατί το μέλλον μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις

’μα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου τώρα περίμενε, για να βγουν τα Windows Vista και το ανάλογο hardware...

Αν και προσωπική μου άποψη, κράτα το μηχάνημά σου όσο σε ικανοποιεί και άλλαξέ το όποτε αρχίσει να εκφράζει την επιθυμία του να μπει σε γηροκομείο...

Προσωπικά το μηχανημά μοθ είναι ένα αρκετά γρήγορο desktop replacement hp p4/3,06 h/t, 1 giga ram, 60 gb skliro alla... karta grafikvn ati mobility radeon igp. opote apo paixnidia na nai kala to playstation 2

Αν δεν εχεις αμεση αναγκη περιμενε...Αλλα μην παραμυθιαζεσαι με καινουριες τεχνολογιες!!!Παντα θα βγαινουν...Και σε 6 μηνες να την κανουμε αυτη την κουβεντα εγω παλι το ιδιο θα σου πω."Αν δεν εχεις αμεση αναγκη περιμενε γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγει κατι καινουριο"

Αν θες αμεσα καινουριο pc παρε οτι νομιζεις καλυτερο στη δεδομενη περιοδο...

Εγώ έχω ήδη υπολογιστή 7 μήνες τώρα οπότε δεν τίθετε θέμα να αγοράσω ΠΑΛΙ καινούργιο μηχάνημα. Ψήφησα όμως το 2ο γιατί:

α) Σε ~3 μήνες βγαίνουν οι Μ2

β) Σε άλλους 3 μήνες θα έχουν πέσει κάπως οι τιμές (ελπίζω) για τους Μ2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.