Jump to content

most wanted σε wide

unknown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

προσφατα εγινα κατοχος μιας widescreen.....γινεται να παιξει σε 1680χ1050??

εψαξα και βρηκα το game resolution switcher αλλα δεν δουλευε...καμια ιδεα?

Λοιπόν, ένα καλό forum για wide+games είναι το:

http://www.widescreengamingforum.com/

και από είδα κάπου στη Master Game List περιλαμβάνεται το nfsmw και ένα hack. Αν ψάξεις λίγο εκεί μέσα θα βρεις άκρη πιστεύω...

κατεβασα αυτο http://tocaedit.com/test/nfsmwres.zip ..............αλλα δεν........

μολις παταω launch και τρεχω το παιχνιδι αρχιζει να αναβοσβηνει η οθονη.λες και δεν θελει με τπτ να παιξει σε wide........

το δοκιμαζει κανεις να δουμε πως δουλευει?

υ.γ επελεξα την σωστη version.

...σωστο ειναι αυτο που εχεις κατεβασει....αλλα θα πρεπει πρωτα να το τρεχεις μια απο το κανονικο shortcut...να βγαινεις ..και μετα θα το κανεις launch απο το tool...;)

το εκανα και αυτο αλλα μετα δεν μπορω να επιστρεψω στο παιχνιδι...οταν παταω ctr+alt+del μου λεει speed->running αλλα στην ουσια με γραφει................

δουλευει με daemon ετσι....

Αυτό είναι από το NFSUnlimited.net... ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει και ΔΕΝ ξέρω αν είναι αυτό που έχεις κατεβάσει... Ρίξε μια ματιά και πες... Αυτό πρέπει να δουλεύει κανονικά...

http://www.edgefiles.com/file.x?id=/nfsunlimited.net/www/files/mostwanted/utils/nfsmwres.zip

EDIT: Αυτό που έχεις κατεβάσει είναι τελικά... Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο, οπότε μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά...

τι λαθος?

εφαρμοζω την ιστορια που θελει αν ειναι σπασμενο(crack>hide και mount image απο daemon..)οταν τρεξει το παιχνιδι γυρναω στο desktop και παταω στο προγραμματακι version->1.2 αναλυση 1680χ1050 και launch...

μετα ομως δεν μπορω να ξαναγυρισω στο παιχνιδι....

το εκανε κανεις και δουλεψε?

@nickstamat κοιτα τις καταχωρισεις σου.................. :confused:

Αρχική απάντηση από unknown

@nickstamat κοιτα τις καταχωρισεις σου.................. :confused:

Δε σε πιάνω φίλε... Πού μπερδεύτηκες? Απλώς δεν είδα εξ αρχής ότι είχες κατεβάσει ήδη το tool αυτό και έκανα edit για να σου γράψω ότι κάτι κάνεις λάθος...

Κάτσε να δούμε λίγο τη διαδικασία:

1. Πετάς όλα τα αρχεία του zip στο φάκελο του NFSMW

2. τρέχεις το εργαλείο

3. Βάζεις την ανάλυση που θες

4. Επιλέγεις την έκδοσή σου

5. Πατάς Launch...

Τα έκανες αυτά και δε δούλεψε???

EDIT: Πρόσεξα επίσης και μια λεπτομέρεια στο tocaedit.com... Λέει "There is some issues with regional v1.2 exe's, but it should work for everyone with the v1.3 patch."

Εσύ ποια έκδοση έχεις?

ναι την 1,2 εχω......γινεται να την κανω 1,3??κανα patch που να διορθωνει τυχον λαθη η κατι τετοιο........?

ενας φιλος ειχε φερει κατι cheatakia αλλα δεν επαιζαν με τπτ ενω σε αυτον δουλευαν μια χαρα!!.....κατι με το παιχνιδι παιζει.....θα δοκιμασω τη δικια του κοπια....

μα γι'αυτο το ρημαδι λεμε..τωρα κατεβαζω το Patch μπας και γινει τπτ...

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις τους!:T:

εγινε 1,3 αλλα τα ιδια....λοιπον...κατι κανω λαθος δεν μπορει.....

θα βρω την ακρη μονος μου....ευχαριστω again.....:)

Αρχική απάντηση από unknown

εγινε 1,3 αλλα τα ιδια....λοιπον...κατι κανω λαθος δεν μπορει.....

θα βρω την ακρη μονος μου....ευχαριστω again.....:)

Σόρρυ φίλε, βοήθησα όσο μπορούσα... Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει... Αν το βρεις πάντως, πες τι είναι...

μετα απο πολυ ωρα μου την εσπασε και κανω reinstall.....ε βαζω και το Patch και εστρωσε!μια χαρα δουλευει τωρα!

ευχαριστω παιδες!

Α, έπαιξε δλδ... Ωραία... Have a nice gaming time τότε...

Αλήθεια ποια οθόνη πήρες? Μήπως έχεις ανοίξει κάποιο σχετικό thread που αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει???

την bellinea.σχετικο thread με την οθονη οχι αλλα εχει συζητηθει..την εχουν πολλοι απο εδω μεσα..:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.