Jump to content

Download - Upload PC 24/7 online

GaMeMaSTeR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδια θελω να φτιαξω ενα μηχανημα για να ειναι online 24/7. Στο σπιτι εχω δυο επεξεργαστες που καθοντε. Ειναι Ιντελ 478 και οι δυο. Ο ενας 2.4 και ο αλλος 2.8. Μπορουν να γινουν ενα μηχανημα για Download - Upload 24/7 online; Στα υπολοιπα μερη τι προτεινεται να βαλω; Μητρικη σκευτομαι μια gigabyte, ddr400 4gb μνημες και για αρχη 4 * wd 120 sata σκληρους. Το μηχανημα για να αποδειδει οσο το δυνατον καλυτερα πρεπει να κανω τπτ ειδικες ρυθμισεις;

Υ.Γ. Το μηχανημα δεν θα γινει ftp server η hub απλα το θέλω για να κατεβάζω και να κανω seed.

Υ.Γ.2 Πιστευω να με βοηθησετε.

Υ.Γ.3 Μαλλον θα βαλω OTEnet dsl 512 η 384.

Δηλαδη πρεπει να κοιταξω να εχω μικροτερη κατανάλωση? Εχω και ενα 800αρι που το εχω για να παιζω πασιεντζα! Αλλα απο μνημη ειναι σε κακη μοιρα και δεν νομιζω να βρω ευκολα ανταλλακτικα για αυτο το μηχανημα...

Αρχική απάντηση από georgesod

4 gb μνήμες; Νομίζεις θα σε βοηθήσει στο downloading;

δεν ξερω... γιαυτο ανοιξα αυτο το θεμα. για να συζητησω με αυτους που ξερουν και να βοηθηθω σε αυτο που θελω να κανω γιατι πηγα σε μαγαζι που πουλαει Η/Υ και τους ειπα τι θελω και δεν πηρα ικανοποιητικη απντηση γιαυτο ζηταω βοηθεια απο τα παιδια εδω...

4 γιγα ειναι υπερβολη αλλα θεωρητικα οσο πιο πολυ μνημη βαζεις τοσο πιο λιγο swap file εχεις. 1 γιγα ειναι καλα

Τα 4 γιγα είναι υπερβολή με 2 θα είσαι υπέρ καλιμενος

Με μητρική κοιτά κάποια που να έχει πολλά εξτρα και πολλές δυνατότητες,,,,

P4c800-dlx πχ που έχει 4 σατα και 8 ide κανάλια. Επόμενος βάζεις πόλη πράμα πάνω..

Εγώ θα σου έλεγα να χρεισιμοποίσης ότι πιο μικρό έχεις... Για παράδειγμα εγώ έχω τρία μηχανήματα για Downloading-FTP Hosting συνδεδεμένα σε Switch μεταξύ τους, το ένα είναι:

P4-1.4GHz, 128MB RAM, 40GB + 2x120GB + 1x200GB HDD, MX440 128MB με 300W PSU, το δεύτερο:

P3-1.0GHz, 512MB RAM, 40GB + 120GB HDD, Riva TNT2 32MB με 250W PSU, και το τρίτο:

Celeron 800MHz, 256MB RAM, 20GB HDD, Viper v550 16MB με 200W PSU.

Μια χαρά την κάνω την δουλειά μου...

εχω εναν athlon1800+(1533) underclocked sta 11.5x100=1150 με 512 ραμ και 20gb δισκο

ο οποιος θελει 7 μερες να γεμισει με το ελληνικο γρηγορο ιντερνετ

ολα αυτα πανω απο 3 μηνες με κανενα προβλημα

κανε underclock ton 2.4 πx 12x200=2400, 12x133=1600

περνα τα τελειως απαραιτητα στα windows μαλιστα περνα win2k αμα τα εχεις προχειρα

(εχει το ΝΤ tcp/ip stack αλλα ειναι ελαφρυτερα απο τα ΧΡ) και ολα οκ

Αρχική απάντηση από ea6gka

4 γιγα ειναι υπερβολη αλλα θεωρητικα οσο πιο πολυ μνημη βαζεις τοσο πιο λιγο swap file εχεις. 1 γιγα ειναι καλα

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Τα 4 γιγα είναι υπερβολή με 2 θα είσαι υπέρ καλιμενος

Με μητρική κοιτά κάποια που να έχει πολλά εξτρα και πολλές δυνατότητες,,,,

P4c800-dlx πχ που έχει 4 σατα και 8 ide κανάλια. Επόμενος βάζεις πόλη πράμα πάνω..

Για ΚΑΤΕΒΑΣΤΗΡΙ δεν είπαμε το θέλει το παληκάρι; Τι τρελά ποσά μνήμης είναι αυτά που προτείνετε; Ένα p2p client ή παρόμοιο, ένα firewall και ένα antivirus θα τρέχει. Με 512mb θα είναι πλήρως καλυμένος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.