brwmogazos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2009 Παιδες χθες εκατσε στραβη και το πανω μερος της αντλιας...η μαλλον του καπακιου του τανκ με την βυθιζομενη αντλια μεσα εσπασε απο το σφιξιμο.... Εβαλα υγρη κολλα απο πανω αλλα και παλι με την λειτουργια δακριζει...ουσιαστικα μολις κλεισεις το καπακι του τανκ...οπου αυξανεται η πιεση πιστευω δακριζει για μερικα λεπτα και σταματαει. Οταν το ανοιξεις παλι κανει παλι τα ιδια... Αν υπαρχει ανταλλακτικο καπακι θα μου λυσει τα χερια και θα κοιμαμαι με σιγουρια τα βραδια... Καμια ιδεα ρε παιδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 για βαλε ενα βελακι που ακριβως ειναι το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούνιος 9, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Δεν ειμαι σπιτι και δεν εχω φοτοσοπ στην δουλειαστην φοτο οπως βλεπουμε εχουμε στο κεντρο την καταθλιψη της αντλιας και αριστερα γωνια επανω την επιστροφη...η επιστροφη ειναι 90 μοιρων γωνια και το ρακορ πιανει εκει....Εκει λοιπον ραγισε απο το πολυ τεφλον προφανως γιατι ακομη δεν ειχε σφιξει το λαστιχακι του ρακορ και την πατησα...οποτε ανοιγω την ταπα του ρεζερβουαρ παιρνει αερα μεσα και δακριζει...οποτε το ανοιγοκλεινω δηλαδη το πισι και την ταπα του ρεζερβουαρ...Εβαλα υγρη κολλα αλλα δεν εκανε τιποτα...επομενη κινηση θα βαλω απο το μαχ 2 το σιλ στρινγκ...και θα το τυλιξω γυρω γυρω στο ρακορ...τεσπα θα επανελθω με περισσοτερες φοτο...30 βαθμους ψυκτικου εχω τωρα που πηγαινουν προς τον επεξεργαστη (πρεσκοτ στα 3800 περιπου)Παραπανω δεν σηκωνουν 1-1 οι μνημες...θα το σκαλισω φυσικα στο μελλον αλλα θα δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.