Jump to content

Ψύκτρα (αθόρυβη) για 7800gt

Τζώρτζης

Recommended Posts

Μιας και το ανεμιστηράκι που έχει η ψύκτρα πάνω κάνει αρκετό θόρυβο, σκέφτομαι να το αλλάξω.

nvsliencer 5 κλασσικά? Είναι αθόρυβο και καλύτερο?20 έχει.

ή κάτι άλλο?

η accelero δεν νομιζω να πεταει το ζεστο αερα εξω...

Εγω εχω την silencer..

ακουγεται οσο ενας 120αρης περιπου...(ετσι εχω καταλαβει τουλαχιστον)

τωρα σε σχεση με τις αλλες δεν νομιζω να δεις μεγαλη διαφορα...

Εδώ αναφέρει :

"NV Silencer Compatibility (on Nvidia boards)

The NV Silencer 5 is basically compatible to the NVIDIA 7800 series boards except the power plug. You can take the power from the VGA board with connecting the black and red wire or you get the power from the PSU directly. Best is you buy a Y-cable for the 5.25" power cables, cut o_ne plug of it and connect black with black and red (VGA) with yellow (PSU) in order to get 12V. Remove the isolation of the cables and twist them into each other, then isolate it with tape."

Αλλά μιας και δε θέλω να μπω σε τέτοιες διαδικασίες θα περιμένω να έρθει μια "κανονική" :D

• 1 year later...

Καλημέρα

Σήμερα θα παρω ψύκτρα..

Δυστυχώς μόνο το eshop έχει και είμαι ανάμεσα στην ARCTIC NV SILENCER 5 REV.3και στην ARCTIC NVIDIA ACCELERO X1. Αυτή η ZALMAN ZM-17CU VGA HEATSINK θα κάνει στην 7800gt?

Ποια προτείνεται?

Με ενδιαφέρει να είναι αθόρυβη περισσότερο.

Αρχική απάντηση από Πριονέτο [11-03-2006 12:32]

Arctic cooling Accelero X1 είναι πιο καινούργια και καλύτερη λύση.

Ακόμη υπάρχει η Ζalman VF900 η οποία όμως δεν έχει βγεί ακόμη στην αγορά.

Η Zalman VF900 υπάρχει στην αγορά εδώ και πολύ καιρό και την έχω πάνω στην 7900GT, στοιχίζει γύρω στα 28 ευρώ και είναι κορυφαία, είναι χάλκινη έχει ρύθμιση στροφών και όταν την έχεις στο silent mode δεν ακούγεται καθόλου, ενώ ψύχει άριστα πυρήνα και μνήμες! Είμαι απολύτως ευχαριστημένος από την αγορά της και στην προτείνω Τζώρτζη ως άριστη λύση! :cool::T:

Επίσης υπάρχει και η νεότερη ZALMAN FC-ZV9 FATAL1TY στα 39 ευρώ και πιστεύω πως θα είναι το ίδιο ποιοτική και αθόρυβη με αυτήν που έχω! Δες στην σελίδα της zalman για λεπτομέριες....

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 11:09]

Αρχική απάντηση από Πριονέτο [11-03-2006 12:32] !!!!!

Σημερινη ημερομηνια 8-5-2007.

ΩΩΩΧΧ καλά, άμα δεν πιείς καφέ πρώτα αυτά παθαίνεις:D:tomato: :tomato:

Όμως η πρόταση για τις zalman ισχύει και πάλι!!:cool::T:

:banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.