Jump to content

Συνδεση desktop με laptop ασυρματα

Sir_Builder

Recommended Posts

Ρε παιδια εχω ενα προβλημα με το linksys WRT54G.Θελω να συνδεσω το desktop με το laptop το οποιο εχει ενσωματωμενη ασυρματη καρτα δικτυου αλλα δεν τα καταφερνω.Το linksys ειναι router και switch.Το desktop εχει ενσυρματη καρτα δικτυου το οποιο με ενα καλωδιο cat5 και συνδεεεται με το router κανονικα.Το προβλημα εγκειται στο οτι δεν συνδεεται το laptop με το desktop ασυρματα.Ενσυρματα δηλαδη με δυο καλωδια utp δεν εχω κανενα προβλημα.Παιζει ρολο το οτι δεν εχω dsl?Λογικα το οτι εναι συνδεδεμενο το desktop με το router/switch δεν ειναι σαν να εχει ασυρματη καρτα το desktop?Το laptop ειναι HP Pavilion.

OK μαγκες λυθηκε το προβλημα.Ειχα ξεχασει να πατησω ενα κουμπακι που εχει το laptop για ενεργοποιηση των κεραιων.Ειχα ξεχασει οτι υπηρχε αυτο το κουμπι μιας και δεν το ειχα χρησιμοποιησει ποτε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.