legionnaire Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2006 Επειδή ως γνωστόν το πληκτρολόγιο γεμίζει σκόνη και λάδια (λιπαρότητα που εκρίνεται από τα δάχτυλα) ψάχνω ένα λεπτό κομμάτι ύφασμα ή δέρμα να βάζω ανάμεσα σε αυτό και την οθόνη όταν κλείνω το καπάκι. Διαφορετικά η οθόνη γεμίζει στίγματα από την επαφή της με τα πλήκτρα.Έψαξα αρκετά και το μόνο που βρήκα είναι αυτό το οποίο για να μου έρθει από Γαλλία θέλει 18 ευρώ!Για αυτό λοιπόν αν χρησιμοποιείτε κάτι τέτοιο ή ξέρετε που μπορώ να βρω... πείτε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Βάλε καλύτερα μία κόλλα χαρτί Α4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
legionnaire Μάρτιος 10, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Βάλε καλύτερα μία κόλλα χαρτί Α4. Στην τελική μάλλον αυτό θα κάνω. Είναι απλό, φτηνό και μπορείς να το βρεις παντού.Υ.Γ.1: Θα έπρεπε να είχα λάβει ειδοποίηση με mail για αυτό το threadΥ.Γ.2: Που χάθηκες εσύ; Τα 'παιξε το kopete; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 ΥΓ1: Εμένα πάντως μου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις για τα πμ.ΥΓ2: Το έχω κλείσει αφού δεν είμαι και πολύ στο σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.