neuromancer Μάρτιος 24, 2009 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 H Aver της υπογραφής μου είναι όπως τη θες. Ευχαριστημένος γενικά, την έχω δουλέψει μόνο σε XP, μια φορά έβαλα drivers (στην εγκατάσταση), παίζει και με το λογισμικό μιας συγγενούς κάρτας της Aver.Το "μαμά" λογισμικό θα μπορούσε να είναι πιο ευέλικτο - γι αυτο και έβαλα το sortware από μετέπειτα μοντέλο. Φαντάζομαι η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dhmak1416003303 Μάρτιος 24, 2009 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 Πού θα την βρώ φίλε ;;Υπάρχει σε κάποιο ελληνικό δικτυακό κατάστημα ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 24, 2009 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 Που να ξέρω... το Πλαίσιο φέρνει AverMedia αλλά δεν έχει στο on-line κάτι παρόμοιο (με 2 δέκτες που έχει η δική μου). Εννοείται να πάρεις εσωτερική κάρτα. Όχι USB-stick-TV και τέτοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannakis1984 Απρίλιος 21, 2009 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο tv tuner το οποίο να λειτουργεί απροβλημάτιστα σε VISTA x64 με πάνω από 4GB μνήμη???έχω δοκιμάσει μια ASUS και μια Gigabyte και οι δυο εσωτερικες PCI και δεν λειτουργούν σωστά...σε USB ή σε PCI-e έχει δοκιμάσει κανείς κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ardi21 Οκτώβριος 31, 2009 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2009 αυτη ... http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=377και καθαρισες απο tvcard αψογη σε ολα της ακομα και σε vista64,ισως η καλητερη αγορα που εκανα φετος.To συγκεκριμενο υποστηριζει MPEG-4 και αναλυσεις 1080?Εστειλα και mail στην leadtek αλλα δεν εχει απαντησει ακομα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.