Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2006 Θελω να αγορασω ενα tv-tuner, τι πρεπει να προσεξω; Ποιο τσιπακι θεωρειτε καλο; Υπαρχει καποιο tuner που να ειναι και ψηφιακο και αναλογικο και αξιολογο; Ποια μαρκα θεωρειτε καλη και αξιολογη; Γενικα, ποιο μοντελο μου προτεινετε; Υ.γ.: Μεχρι 100Ε παρακαλω Υ.γ.2: Δεν με ενδιαφερει το ραδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23901 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposed_Bone Μάρτιος 10, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Δυστυχως το θεμα δεν με καλυψε, εγω ψαχνω κατι και σε ψηφιακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Τι είδους Ψηφιακό? DVB-T ή DVB-S ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposed_Bone Μάρτιος 10, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Νομιζω οτι το πιο γνωστο DVB-T ειναι το πιο γνωστο. Τεσπα, απλως... πιστευω οτι θα ηταν χαζομαρα μετα απο 2-3 χρονια να χρειαστει να αλλαξω καρτα tv :/: Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάρτιος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 -t = terrestial = επιγεια ληψη (οπως το ψηφιακο της ερτ)-s = sat = δορυφορικη λήψηκαπου ειχε παρει το ματι μου ενα δεκτη για επίγεια ψηφιακη της hauppage αν θυμαμαι καλα...δεν ειμαι σιγουρος ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposed_Bone Μάρτιος 10, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 αχα φυσικα τοτε με ενδιαφερει το T. Ομως τι να κοιταξω; τι να προσεξω; Γενικα τι μοντελο μου προτεινετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 10, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Τότε προφανώς δεν διάβασες καλά το topic... Και η Twinham και η Trio υποστηρίζουν DVB-T (και όχι μόνο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposed_Bone Μάρτιος 10, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Mε αυτα που εχω διαβασει, εχω καταληξει σε αυτη εδω -> AVERMEDIA AVERTV Hybrid + FM PCI αλλα κανει 109ΕΟμως βρηκα την HAUPPAUGE WINTV NOVA-T MCE DVB-T που κανει 70Ε και φαινετε να ειναι καλη. Εσεις τι πιστευται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 11, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Η HAUPPAGE είναι μόνο DVB-T, ενώ η AVER είναι DVB-T & αναλογική (και δώρο το ραδιόφωνο).Δεν ξέρω τις απαιτήσεις σου αλλά με 39 περισσότερα παίρνεις αναλογική TV και FM radio.Εγώ δεν θα το σκεφτόμουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposed_Bone Μάρτιος 11, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Kαποτε ειχα παρει μια με 40Ε της lifeview (νομιζω) και μου βγηκε τις πλακας. Συχνα δεν την αναγνωριζε το προγραμμα της, επρεπε να περναω drivers κτλ κτλ. Για αυτο σκευτομαι να δωσω κατι τι παραπανω. Τελος θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τις DVB-S. Πρεπει να εχω και αποδικοποιητη ή φτανει μονο το "πιατο"; Με τα συνδρομητικα καναλια τι γινεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 11, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Exposed_Bone [Σήμερα, στις 11:38] Kαποτε ειχα παρει μια με 40Ε της lifeview (νομιζω) και μου βγηκε τις πλακας. Συχνα δεν την αναγνωριζε το προγραμμα της, επρεπε να περναω drivers κτλ κτλ. Για αυτο σκευτομαι να δωσω κατι τι παραπανω. Τελος θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τις DVB-S. Πρεπει να εχω και αποδικοποιητη ή φτανει μονο το "πιατο"; Με τα συνδρομητικα καναλια τι γινεται; Για DVB-S δεν χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή. Η κάρτα είναι αρκετή.Για τα συνδρομητικά η κάρτα πρέπει να έχει CI module, για να βάζεις την κάρτα του πακέτου. Εκεί όμως ξεφεύγεις στο οικονομικό...Περισσότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposed_Bone Μάρτιος 11, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Εγω σκεφτομουν για αυτην -> http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=7025 Βλεπω εχει οτι ζηταω + DVB-S. Ομως δεν ξερω αν αξιζει γενικως σαν καρτα γιατι απο την lifeview εχω πολυ ασχημη εμπιρεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 11, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Google is your friend... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposed_Bone Μάρτιος 11, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Δυστυχως οσο και αν εψαξα πριν δεν βρηκα καποιο review, για αυτη την καρτα. Για αυτο ρωταω εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 11, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Λυπάμαι αλλά δεν ξέρω τίποτε σχετικά.Καλή τύχη από δω και πέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dhmak1416003303 Μάρτιος 24, 2009 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 Γειά χαρά παίδες, ψάχνω μία κάρτα τηλεόρασης με hybrid και διπλό tuner, όπως αυτό εδώ My Cinema-EHD2-100/PT/FM/AV/RC διστυχώς δέν το έχω πετύχει κάπου σε ελληνικό δικτυακό μαγαζί, μπορείτε να με βοηθήσετα ;;Πού μπορώ να βρώ κάποιο dual hybrid tuner ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Μάρτιος 24, 2009 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 αυτη ... http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=377και καθαρισες απο tvcard αψογη σε ολα της ακομα και σε vista64,ισως η καλητερη αγορα που εκανα φετος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Μάρτιος 24, 2009 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 Δεν ξέρω μπορεί να το έχουν αλλά το DvbT οπωσδήποτε να υποστηρίζει mpeg4, όλα τα ιδιωτικά κανάλια έτσι θα εκπέμπουν όταν με το καλό γίνουν ψηφιακά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dhmak1416003303 Μάρτιος 24, 2009 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 Ευχαριστώ πολύ φίλε για την πρόταση σου και την γρήγορη απάντηση σου αλλα όπως αναφέρω και πιό πάνω, εκτός απο υβριδική (αναλογική+ψηφιακή λήψη) θέλω να έχει και διπλό δέκτη ωστε να μπορώ να βλέπω ή να γράφω δύο διαφορετικά σήματα την ίδια στιγμή.Η δικιά σου είναι μόνο υβριδική.Θέλω να βρώ σε ελληνικό μαγαζί, μιά σάν την ASUS που παραθέτω.Μπορείτε να με βοηθήσεται ;;Έχεται κάποια πρόταση ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.