Jump to content

Ποιό είναι το καλύτερο παιχνίδι που παίξατε ποτέ?

afracten

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Στο Pc το παιχνιδι που με πορωσε αφανταστα ηταν το fahrenheit, το οποιο ακομα με πορωνει.Σταθερη αξια βεβαια για μενα ειναι και το age of empires αφου εχω φαει ατελειωτες ωρες gaming online!

Το αγαπημενο μου βεβαια παιχνιδι ειναι ενα με διαφορα και ακουει στο ονομα "METAL GEAR SOLID"!!Απλα ΤΕΛΕΙΟ!

Υ.Γ Sry που το αγαπημενο μου game δεν ειναι στο pc!:p

Αρχική απάντηση από Dorian

F19 stealth fighter, civilization 1

A ρε παλιοσειρά...!!!!

Έχουμε και λέμε:¨

F19 Stealth Fighter

Wing Commander I, II, III

SimCity

Master of Orion I, II

RailRoad Tycoon I, II

Duke Nukem 3D

ε ρε κάτι ξενύχτια....

8 απόγευμα, καφεδάκι και ξεκινάμε.....

8 το πρωί... μπουγάτσα και ...καληνύχτα

edit: ξέχασα ένα άλλο κορυφαίo: Carmagedon I & II

Ασχετο:

Το ΣΚ έπαιξα το FEAR. Μεγάλη απάτη. Τόση τεχνολογία, τόσο "βάρος", τόσος κόπος για ένα λαβύρινθο από δωματιάκια!! Μόνο η έκρηξη στο τέλος άξιζε.... (άντε και τα αντίπαλα στρατά - ήταν ευχάριστα έξυπνα). Θα ήθελα ένα τρόπο να στερεώσω το φακό στο κεφάλι μου (το ίδιο και στο DOOM3) γιατί έχει καταντήσει αηδία αυτο το θέμα με το φακό.

Is it me or...

(sorry για το διπλο post - αντι για edit πάτησα reply)

Αρχική απάντηση από Osom [06-03-2007 19:39]

eixa porothei agria me to age of empires kai to 1 kai to 2. alla to kalytero paixnidi poy exw paixei pote itanto crash bandicoond 3(den thimamai an grafete etsi) sto PS :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: kai 15 ores stin tileorasi:) :):T:

Ηταν τρομερα πλατφορμ οντως και το 1 - 2 - 3 .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.