knight_77 Μάρτιος 10, 2006 #21 Μάρτιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Malkav πάνε τα παλά καλά λιωσίματα που σηκωνώσουν μόνο για φαγητό και πιπί και το μάτι κόκκινο απο την αϋπνία!!! άχ.... Aυτο ξαναπες το ...
afracten Μάρτιος 10, 2006 Author #22 Μάρτιος 10, 2006 το final fantasy καλό ειναι? εχω ακούσει πολλα για αυτό αλλα ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να το παίξω
Makis Hourdakis Μάρτιος 10, 2006 #23 Μάρτιος 10, 2006 Είναι περισσότερο σα να διαβάζεις βιβλίο παρά σα να παίζεις παιχνίδι. Για το VII τουλάχιστον. Έχει τέτοιο σενάριο που ξεχνάς τα γραφικά και θες συνέχεια να παίζεις για να δεις τη συνέχεια στις εξελίξεις. Υπήρχαν σκηνές στο VII που προσωπικά και όπως έχω ακούσει και πολλοί άλλοι, έμειναν να κοιτάζουν την οθόνη (τηλεόραση) με την τρίχα κάγκελο... Αν σου αρέσει να παίζεις επιφανειακά για να περνάει η ώρα τότε δεν στο προτείνω, δεν θα καταλάβεις τπτ. Αλλά αν έχεις όρεξη να αφιερώσεις χρόνο σε ένα παιχνίδι, τότε λέει...
Vadergr Μάρτιος 10, 2006 #24 Μάρτιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από spc Βάλε και κανα Monkey Island να μας πιάσουν τα ζουμιά.... Καλα εσυ τα επαιζες και με την λυση διπλα σου... Νba live 95 (κυριολεκτικη επανασταση μαζι με το διπλο του lakers vs celtics) Κοtor 1 panza kick boxing tv sports basketball ch.manager/foot.manager civilization 1 pro evo soccer
GruntGR Μάρτιος 10, 2006 #25 Μάρτιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 12:36] Zelda & Illusion of Time για SNESGoldeneye N64 ετσιΙΙιιΙΙΙΙΙΙΙ :clap: :clap: :clap:
demizz26 Μάρτιος 10, 2006 #26 Μάρτιος 10, 2006 Final Fantasy 10Να κάνω εδώ ένα σχόλιο. Τα καινούρια pc games είναι τεχνικά άψογα και δημιουργούν όλη αυτή την GPUστερία που όλοι ξέρουμε. Αξίζει άραγε όμως τόση συζήτηση και τόσο χρήμα για hardware γραφικών που κοστίζει τόσα λεφτα και που στην ουσία τα παιχνίδια που το αξιοποιούν είναι μετρημένα στα δάχτυλα ανά εξάμηνο; Τόσο καιρό για ποιά πισι games με λαγανάτα γραφικά μιλάμε; FEAR, half life 2, MOH άντε και 2-3 ακόμα. Αξίζει τον κόπο ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί; Για playstation 2 τα παιχνίδια βγαίνουν το να μετά το άλλο.Αυτά
GruntGR Μάρτιος 10, 2006 #27 Μάρτιος 10, 2006 τα παιχνιδια που αξιοποιουν/απαιτουν ενα αξιοπρεπες συστημα ειναι περισσοτερα αποσα νομιζεις, τωρα αν πιστευεις πως σε ps2 βλεπεις καλυτερα γραφικα αποτι στα σημερινα pc games μαλλον πρεπει να κοιταχτεις σε κανεναν οφθαλμιατρο το οτι βγαινουν τα παιχνιδια το ενα μετα το αλλο μονο καλο δεν ειναι .....
Makis Hourdakis Μάρτιος 10, 2006 #28 Μάρτιος 10, 2006 Το θέμα είναι οτι άλλος θεωρεί αξιοπρεπές ένα σύστημα με μια X800GTO και άλλος θεωρεί αξιοπρεπές ένα σύστημα με 7800GTX σε SLI.... Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να ρίχνεις τόσα λεφτά συνέχεια σε κάρτες γραφικών κτλ ωστε να έχεις τα τέλεια γραφικά σε όλα. Γνώμη μου: Παίρνεις μια καλή κάρτα γραφικών που να παίζει την πλειονότητα των σημερινών παιχνιδιών στο full (όχι απαραίτητα όλα) και την κρατάς μέχρι να βρεις 1-2 παιχνίδια που θες να παίξεις και ακόμα και στις χαμηλών απαιτήσεων αναλύσεις δεν παίζουν...
demizz26 Μάρτιος 10, 2006 #29 Μάρτιος 10, 2006 Εννοείται πως δε μιλώ για τα γραφικά του ps2!! Απλά από τα 10 παιχνίδια του ps2 το μήνα τα 1-2 είναι δυνατά! Για pc....μμμ, φαντάζεσαι να γινόταν η δουλειά που έγινε στο γραν τουρίσμο 4 του playstation σε ένα racing sim του pc που να υποστηρίζει όλες τις νέες τεχνολογίες γραφικών?? Πούντα, FPS FPS PFS, strategy strategy strategy κουράστηκα δε μπορώ άλλο! Φεύγω!!!
cptkoulis Μάρτιος 10, 2006 #30 Μάρτιος 10, 2006 TV SPORTS BASKETBALL???? που το θυμηθηκες ρε φιλε το καλυτερο basket στην amigaμε το premier manager (1992) αν θυμαμαι καλα ειχα φτασει να παιζω 10+ ωρες σερι καθημερινακολλημα επισης το Dune 2(το πρωτο RTS ever) και παρα πολλες ωρες "sensible world of soccer"για το "kick off 2"δε θα πω τιποτα,οποιος το εχει παιξει.ξερει...
pontifikas Μάρτιος 10, 2006 #31 Μάρτιος 10, 2006 Secret Of Mana,Zelda,Castlevania IV (SNES) ,:bye: Quake 3,Legacy Of Kain Defiance,NeverWinterNights, και τι θεεικό : Silent Hill 2:woot:
Πριονέτο Μάρτιος 10, 2006 #32 Μάρτιος 10, 2006 Θυμάμαι στο Indiana Jones and the Last Crusade στο σημείο όπου πάς να σου υπογράψει το ημερολόγιο ο Hitler κατα λάθος αντί να ζητήσω υπογραφή του έριξα "μπουκέτο" και μετά ήρθε ένας ναζί από πίσω και με γάζωσε με πολυβόλο. Good old days!
amgamer Μάρτιος 10, 2006 #33 Μάρτιος 10, 2006 εχω παιξει πολλα games,οπως ολοι μας,αλλα δυσκολα θα μπορουσα να βρω καποιο καλυτερο απο ολα!σιγουρα το tomb raider 1 κ 2 ειναι στην καρδια μου.οπως κ το need for speed 3.ισως επειδη οι εποχες τοτε ηταν αλλες κ ισως επειδη ηταν τα πρωτα μου games σε pc.δν μπορω επισης να ξεχασω με τπτ τα adventure Dracula 1 & 2.οπως κ το halo ή το evolva.(λογω ωραιας ατμοσφαιρας-π βρισκεσαι σε αλλους κοσμους..)unreal2...morrowind...dungeon siege 1...quake 2...quake 3σταματαω!δν μπορω να αποφασισω.
CaptainMilo Μάρτιος 10, 2006 #34 Μάρτιος 10, 2006 Fallout 1 & 2 στο pc Crystalis στο Nes Mortal Kombat 2 στο mega drive Shenmue 1 & 2 στο dreamcast Legend of zelda: Windwaker & Resident evil 1 remake στο Gamecube Resident evil 1 στο Playstation 1 Kingdom Hearts στο Playstation 2 Phoenix Wright στο Nintendo DS Νομίζω κάλυψα όλες τις παιχνιδομηχανές μου
subliminal Μάρτιος 10, 2006 #35 Μάρτιος 10, 2006 Αρχίζω... Gabriel knight 2 Monkey Island 1 Day of the tentacle Zork grand inquisitor Broken sword 1 Grim Fandango Quest for glory 1 vga remake King's quest 6 Simon the sorcerer Discworld sensible -world of- soccer supreme snowboarding Civilization 3 Heroes of might and magic 3 Commandos 1 F22 lightning 2 insane grand prix 2 Baldur's gate 1 & 2 Might and magic 6 & 7 Half life 2 Call of duty Νομίζω ότι εξακολουθούν να βγαίνουν ακόμα καλά παιχνίδια. Ίσως βγαίνει περισσότερη σαβούρα... Αυτά που σίγουρα έχουν υποστεί καθίζηση είναι τα adventure games . Μπορεί κάποιος να μου πεί τα adventure games που έχει κυκλοφορήσει η sierra τα τελευταία 6 χρόνια? Εγώ θυμάμαι 2 μόνο!! Αυτό αρκεί... Ευτυχώς υπάρχουν και τα remakes! Kings quest 10 fan made με τις ευλογίες της vivendi . Και μάλιστα σε τριλογία
kreach Μάρτιος 10, 2006 #36 Μάρτιος 10, 2006 Λοιπόν στο ξακουστό τότε Ν64:Zelda Ocarina Of TimeGoldeneyeSuper Smash Bros.Στο GameCube: Super Smash Meele (δεν έχω την κονσόλα, κρίνω από τις φορές που έπαιξα σε φίλο μου)PC: Age Of Empires I,II Star Wars Jedi II Outcast + Jedi Academy Dungeon Siege, αν κ στο Ι στο τέλος κατάντησε βαρετό...
Makis Hourdakis Μάρτιος 10, 2006 #37 Μάρτιος 10, 2006 A και φυσικά...... Pokemon! Τρελό κάψιμο στην εποχή τους μιλάμε.... :hehe:
Maximus Μάρτιος 10, 2006 #38 Μάρτιος 10, 2006 Μακράν τα καλύτερα: Half Life 1 και 2 και φυσικά το Deus Ex. Το Deus Ex είναι απλά το καλύτερο σενάριο ever, είτε σε παιχνίδι είτε σε ταινία είτε σε βιβλίο.Α και το System Shock 2, μην ξεχνιόμαστε.
helloween Μάρτιος 10, 2006 #40 Μάρτιος 10, 2006 Εγώ πιστεύω πως τα Need for Speed στην κάθε περίοδο κυκλοφορίας τους είναι μοναδικά και ο πλέον διαχρονικός τίτλος για παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει νομίζω είναι πάνω από 12 χρόνια!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.