Jump to content

Ποιό είναι το καλύτερο παιχνίδι που παίξατε ποτέ?

afracten

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply
  • 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από ΙamdaBest [26-03-2007 16:57]

Συμφωνουμε σε αυτο

Αντε να δουμε και τιποτα της προκοπης απο την Blizzard εχει κολλησει με τις World of Warcraft λυσεις επειδη το συγκεκριμενο ειδος πουλαει ευκολα στα πιτσιρικια

Εδω και καιρο επρεπε να εχει βγει το Starcraft 2 για να μην πω και Diablo 3

βγηκε!:jump:

• 2 years later...

Δεν θα αναφερθώ τόσο στα πολύυυυυυ παλιά που άφησαν εποχή για εμένα (Kings Quest Series, Police Quest Series, Space Quest Series, Digger:P, Big Top, Quest for Glory, Leisure suit Larry) το αγαπημένο/καλύτερο μου μακράν παιχνίδι είναι Gabriel Knight Series!! Ειδικά το 2 το οποίο έγραψε ιστορία για μένα. Για την εποχή του τα γραφικά, το gameplay, η ατμόσφαιρα που δημιουργούσε κλπ ήταν απίστευτο. GK 4 Ever!!!

Υ.Γ. Καλά το καταλάβατε είμαι λίγο adventurakias!!!:jump::jump:

Ναρκαλιευτης

Eternal Lands

Duke Nukem 3D

Rise of Nations(το πρωτο μονο)

Hitman(το πρωτο)

Diablo 2

F.E.A.R. (1&2)

Heroes of Might and magic

Και αλλα πολλα,που να τα θυμηθω ολα.Ειναι ομως 2-3 που πραγματικα ενιωσα μια συγκινηση με το που τα θυμηθηκα.Ο λογος για το τρομερο Duke Nukem με το οποιο ασχοληθηκα στο πρωτο μου pc πριν 10 χρονια (1η/2α δημοτικου τοτε) .128mb ram πωωω...:no:

To Heroes of Might and Magic.Ειδικα το 3 .Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια ever.

Το eternal lands.Το δωρεαν ΜΜΟ που αγαπησα οσο τιποτε αλλο τα τελευταια 5 χρονια.

ohhh my god.που ηταν αυτο το super thread 1+χρονο που ειμαι sto lab.πολλα εχω στο μυαλό μου αλλα ενα μονο θα πω το οποιο με στιγματισε πιτσιρικας που ημουν.

The legent of Zelda: Ocarina of Time.

Aκομα και τωρα δακρυζω οταν βλεπω videakia η ακουω μουσικη απο το συγκεκριμενο παιχνιδι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.