Jump to content

Ποιό είναι το καλύτερο παιχνίδι που παίξατε ποτέ?

afracten

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gbak

Strike at Karkand και Dalian Plant απο μενα..

Αρχική απάντηση από Snips

Dragon Valley εκτός από Wake.......Cause we like to kill with TV!:devil:

Oι πιο συμπαθητικές μετά την Wake μου είναι αυτές :D Και πάλι όμως πάσχει από χάρτες ΙΜΟ, το 1942 είχε τρομερούς και φοβερούς.

Το Special Forces είχε μία ωραία και εννοείται το Euro Force με τα Leopard στην έρημο :inlove::D

Θυμαμαι πιο παλια που δεν μας ενοιαζαν και πολυ τα γραφικα...απλα παιρναμε ενα παιχνιδακι στο psx και λιωναμε με τις ωρες με τους φιλους μας...Τωρα πιο πολυ ωρα σπαταλεμε στα φορουμς να λεμε τι δεν μας αρεσε στο καθε παιχνιδι παρα τι μας αρεσε...τεσπα

Απο PS ONE :

Tony Hawk 2 (απειρο λιωσιμο...best of)

Gran Tourismo 1&2

Fifa 99&01

Crash Bandicoot

Tomd Raider III

Απο PC:

GTA Vice City (the best, το πρωτο του ειδους του και απλα τελειο!)

Mafia

NFS underground και μετα...ολα κορυφαια

F.E.A.R

Doom 3

Call of Duty United Offensive (lan και internet απλα οτι καλυτερο εχω παιξει :D )

• 2 weeks later...

λοιπον

Kings Bounty o πρώγοννος των Heroes of might and magic

Μonkey Ιsland τρελο παιχνίδι το επαιζα και το ξαναπαιζα απο την αρχη

Diablo έχω χαλάσει 2 cd-roms και ενα cd του παιχνιδιου, μιλάμε για πολύ λιώσιμο

Eye of the beholder τρομερο RPG

Ultima 8 σχολη ολοκληρη

FEAR το καλύτερο FPS για μένα και μετα το Riddick

FABLE το ευχαριστηθηκα μεχρι τελους πολυ καλο παιχνιδι

Morrowind+Oblivion χωρις σχολια

:magic:

Σχόλια:

Diablo κορυφαίο hack n slash και το 1 και το 2.

Eye of the Beholder μου έχουν πει καλά λόγια, δεν έχω παίξει.

FEAR αρκετά καλό αλλά το Half-Life 2, το Deus Ex, το Thief 3, το System Shock και το Riddick τα θεωρώ ανώτερα.

Fable εξαιρετικό, δεν το περίμενα να κολλήσω έτσι (απίστευτο κόλλημα, από το Outcast είχα να κολλήσω έτσι)

Morrowind τρομερό.

Oblivion................μεγάλη ιστορία. Το πιο πολλά υποσχόμενο game των τελευταίων ετών υπέστη μια αισχρή κονσολοποίηση και....καταστράφηκε ΙΜΟ.

Αρχική απάντηση από Arxagelos

FABLE το ευχαριστηθηκα μεχρι τελους πολυ καλο παιχνιδι

Eκπληκτικο παιχνιδι.... :T:

Το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει στο pc τα τελευταια 2 χρονια.....

Οσοι δεν το εχουν παιξει....

ξεχασα το τρομερο prehistoric!!! :p

Oblivion................μεγάλη ιστορία. Το πιο πολλά υποσχόμενο game των τελευταίων ετών υπέστη μια αισχρή κονσολοποίηση και....καταστράφηκε ΙΜΟ

συμφωνω αλλα παλι καλα που υπαρχουνε και οι moders και σωσανε την κατασταση.(βλεπε 000 1.3 mod ίσως έτσι επρεπε να το βγαλει η beth) και το παιχνιδι μεταμορφώνετε πιστεψέμε!

:worship:

Έτσι έγινε και με το Rome Total War. Αν δεν υπήρχε το Rome Total Realism, θα ήταν μια μεγάλη μούφα. Σε Very Hard και να το βγάζεις με άνεση? Αίσχος...

Το Oblivion το παράτησα τελευταία. Θα δοκιμάσω τη mod αυτή όοοοοταν το ξαναβάλω (λόγω Shivering Isles ;)).

Τώρα με περιμένουν αλλού (Commander υποχρεώσεις...) :D

http://jorgeoscuro.googlepages.com/oscuro'soblivionoverloaddownloads'soblivionoverloaddownloads

για το oblivion ειναι must αφτο το mod

δες το trailer θα παθεις πλάκα μηλάμε ο τυπος εβαλε τα γυαλια στους developers :T:

http://files.filefront.com/OOO_Full_Trailerzip/;5322073;/fileinfo.html

το oblivion είναι φοβερό παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι χάνει λίγο.... ενώ έχει πλήθώρα quest και πραγμάτων που μπορείς να κάνεις, το παροπονό μου είναι ότι δεν σου δίνει κίνητρο να τα κάνεις. Δηλαδή ο παίκτης που έχει φτάσει lvl 20 και έχει κάνει το main quest και τα dark, brotherhood, thief's guild και mages guild έχει τερματήσει το παιχνίδι? και όμως όλα τα υπόλοιπα quest φαίνονται ξέμπαρκα... δεν ξέρω ίσως καλοέμαθα στο wow

Δεν καλόμαθες. Απλά το κάνανε πολύ απλό για να χαίρονται τα πιτσιρίκια στο ΧΒΟΧ360. Είναι γελοία τα quest, είναι πανεύκολοι οι εχθροί, είναι γελοίο το να βρεις τα καλύτερα items...

Δεν είναι Elder Scrolls αυτό...

(PS. κατέβηκε το βίντεο, τώρα το βλέπω)

Απίστευτο...

Σοβαρός λόγος να ξαναπαίξω!!! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!

gznp δεν ειναι κυρίος τα γραφικα που βελτιώνει οι πανοπλίες που προσθέτει τα items κτλ! αλλα το gameplay εκεί που αιμοραγεί το oblivion.....:p ο τύπος θα έπρεπε να προσληφθει απο την Beth για το elder scrolls 5!:worship:

Μα αυτό είναι, mod με γραφικά έχω άπειρα. Του έχω αλλάξει τα φώτα στα γραφικά (κοντά 2GB έπιανε στη μνήμη...). Εκεί που ήθελα κάτι σοβαρό είναι στο gameplay, θέλω να παίζω με δύσκολους εχθρούς, να έχει challenge, να έχω ΛΟΓΟ να παίξω γιατί θα έχει καλές ανταμοιβές σε αντικείμενα, να έχει ρίσκο κάθε dungeon, να μην είναι κάθε bandit με daedric armor, κτλ κτλ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.