Jump to content

Ποιό είναι το καλύτερο παιχνίδι που παίξατε ποτέ?

afracten

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Ας ξαναποσταρω και εγω τα δικα μου απο το καιρο του Νωε εως σημερα :D :

- Amstrad 6128 CPC

i) Ikari Warriors

ii) Grand Prix (Microprose)

iii) North and South

iv) Elite

v) Prohibition

vi) Karnov

-Amiga 500+

i) Shadow of the beast I & II

ii) Dune (Westwood)

iii) Agony (Psygnosis)

iv) R-Type

v) Gods

vi) Eye of the Beholder (series)

v) - PC

i) Starcraft

ii) Warcraft (series)

iii) Command and Conquer (series)

iv) Diablo I & II

v) Far Cry

vi) Half Life I & II

vii) Oblivion

viii) Company of Heroes

Aπο ολα αυτα ειναι πολυ δυσκολο να ξεχωρισω καποιο αλλα παντα το Starcraft θα εχει

για μενα μια ξεχωριστη θεση εκει πανω...

Ευελπιστω σε καποια φαση η Blizzard να αξιωθει να βγαλει εναν αξιο διαδοχο του

πριν γερασουμε....:p

Οχι, ηταν το πρωτο Space Simulator,κατι αναλογο με το Freelancer ;)

Oσο για το παιχνιδι με τη Lotus, ξερω ποιο λες αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του...

Εχουν περασει και 15 χρονια απο τοτε βλεπεις....:hm:

ΤΟ καλύτερο δεν υπάρχει...

έχω φάει ΑΠΕΙΡΕΣ εργατοώρες στα : starcraft, red alert 1&2 αλλά και το πρώτο c&c, rome total war

από πλευράς υπόθεσης χαλαρά τα max payne σπέρνουν ενώ για rts είχε ωραία πλοκή το starcrat

btw Kerrigan ftw!!!!!!

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 13:39]

ΤΟ καλύτερο δεν υπάρχει...

έχω φάει ΑΠΕΙΡΕΣ εργατοώρες στα : starcraft, red alert 1&2 αλλά και το πρώτο c&c, rome total war

από πλευράς υπόθεσης χαλαρά τα max payne σπέρνουν ενώ για rts είχε ωραία πλοκή το starcrat

btw Kerrigan ftw!!!!!!

Από τα καλύτερα strategy το Starcraft....παλιό αλλά καλό.....ειδικά σε lan ...... χαμός!

Αρχική απάντηση από anubis

τι μου θύμισες γιατρέ μου ! Το Elite δεν ήταν με αυτοκίνητα? Νομίζω με μια Lotus Esprit :hmm:

ΑΜΑΑΑΑN.

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.....μην το πεις αλλού αυτό...θα μας πάρουν με..:tw:

Lotus Esprit Turbo Challenge λεγόταν.

age of empires I, II και φυσικά και τα expansions

και σε απόσταση αναπνοής -διαφορετικό είδος :) - Half Life.

Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, δε νομίζω ότι υπάρχει 1 καλύτερο παιχνίδι. Ξεχνάει κανείς monkey island, larry, broken sword, simcity, red alert, commandos..Ανάλογα τη διάθεση ταιριάζει και διαφορετικό παιχνίδι...

Τέλος,σε παιχνίδια όπως cs, wow κτλ έχω αφιερώσει πολύ χρόνο αλλά φαντάζομαι όταν "πεθάνουν" κ αυτά θα καταλάβω τι έχασα.. :(

ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΑΜΩ.

Τσεκάροντας τα τελευταία posts, χαίρομαι που βλέπω και "μεγάλα" παιδιά εδώ μέσα ;)

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 16:57]

Lotus Esprit Turbo Challenge λεγόταν.

έχετε δίκιο. Το θυμήθηκα μετά. Μήπως ήταν από καμμιά εταιρία με το όνομα Elite, και μου είχε μείνει το όνομα? Και κάτι άλλο : Θυμάστε πώς έλεγαν ένα παιχνίδι που έμπαινες σε μια πυραμίδα και πάλευες για να σώσεις τη γη από αφανισμό? Πάλι για Amstrad 6128 ήταν. Ίσως το πρώτο FPS - Adventure της ιστορίας

Αρχική απάντηση από anubis [Σήμερα, στις 17:00]

Τσεκάροντας τα τελευταία posts, χαίρομαι που βλέπω και "μεγάλα" παιδιά εδώ μέσα ;)

έχετε δίκιο. Το θυμήθηκα μετά. Μήπως ήταν από καμμιά εταιρία με το όνομα Elite, και μου είχε μείνει το όνομα? Και κάτι άλλο : Θυμάστε πώς έλεγαν ένα παιχνίδι που έμπαινες σε μια πυραμίδα και πάλευες για να σώσεις τη γη από αφανισμό? Πάλι για Amstrad 6128 ήταν. Ίσως το πρώτο FPS - Adventure της ιστορίας

scarab ? :p

tomb raider 2 -----respect ,,,,,οι προορισμοι της sexy καστανομαλλας πολλοι, οι αντιπαλοι αμετρητοι, τα οπλα της εθιστικα, η δραση καταιγιστικη και η πορωση μου ακαριαια....

final fantasy vii οταν το τελειωσα το χρονομετρο ελεγε 130hours 20 min gameplay

far cry(πηρε την θεση απο το half life)

commandos 2(το commandos ως σειρα -με εξαιρεση την τελευταια αισχρη αποπειρα να γινει shooter_ ηταν το μοναδικα strategy game που μου τραβηξε την προσοχη και μου εκλεψε πολλες ωρες νυχτερινου υπνου)

call of duty 2

εχω μια αδυναμια στο 2???

Αρχική απάντηση από anubis

Θυμάστε πώς έλεγαν ένα παιχνίδι που έμπαινες σε μια πυραμίδα και πάλευες για να σώσεις τη γη από αφανισμό? Πάλι για Amstrad 6128 ήταν. Ίσως το πρώτο FPS - Adventure της ιστορίας

Total Eclipse

Total_Eclipse.gif

Neverwinter Nights 2 απλά φοβερό

Ακόμα δεν βγήκε ρε παιδιά..έγινε και καλύτερο όλων των εποχών; :giveup:

GTA san andreas...και μην πείτε τώρα οτι δεν είναι το καλήτερο του είδους του. Επίσης απο ποδόσφαιρο FIFA 2000 (με τον Μαυρομάτη, Σοροβάκος στην σεντρα, Σοροβάκος και ΓΚΟΟΟΛ, αξέχαστες εποχες) και φυσικά Fifa 07.

Μέγα λάθος που ξέχασα το Mafia. δεν το βάζω στο παραπάνω post μου γιατί αξίζει μια "άλλης" κλάσης θέση. Αν και παλιό παιχνίδι τα γραφικά του ακόμα και σήμερα είναι μοναδικά, που πολλά νέα παιχνίδια τα ζηλεύουν. Δεν συγκρίνεται με τίποτα το godfather (παιχνίδι του 2006) με το Mafia (παιχνίδι του 2003). Το mafia είναι κλάαασεις ανώτερο και σαν γραφικά και σαν gameplay....Mafia....a game we will all remember...

Αρχική απάντηση από amartolos [Χθες, στις 03:18]

tomb raider 2 -----respect

Ηταν πολύ καλο game , πανέξυπνο , και ατμοσφαιρικο με maps οπως η Bενετία :inlove: ,

Παντως εγω βάζω στην Κορυφή το last revelation απο τα tr .

Οσο για το [2] δεν ειναι τυχαιο , εκει πιανουν παλμο οι προγραμματιστές στο 2ρο , εξαλειπτουν και τα bugs- ελειψεις του πρώτου , , κλπ μετα το 3ο βαριουνται ... :D .

Τεκκεν 2 , gran tourismo 2 , isspro evo 2 , hitman 2 :D .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.