anubis Φεβρουάριος 22, 2007 #141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 για διαφορετικούς λόγους το καθένα:1. Day of the tentacle2. Max Payne 1 & 23. Mafia3. Far Cry4. Karnov (Amstrad 6128)5. I.G.I (το πρώτο)και η λίστα θα μπορούσε να συνεχίζεται...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 22, 2007 #142 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Ας ξαναποσταρω και εγω τα δικα μου απο το καιρο του Νωε εως σημερα : - Amstrad 6128 CPC i) Ikari Warriors ii) Grand Prix (Microprose) iii) North and South iv) Elite v) Prohibition vi) Karnov -Amiga 500+ i) Shadow of the beast I & II ii) Dune (Westwood) iii) Agony (Psygnosis) iv) R-Type v) Gods vi) Eye of the Beholder (series) v) - PC i) Starcraft ii) Warcraft (series) iii) Command and Conquer (series) iv) Diablo I & II v) Far Cry vi) Half Life I & II vii) Oblivion viii) Company of Heroes Aπο ολα αυτα ειναι πολυ δυσκολο να ξεχωρισω καποιο αλλα παντα το Starcraft θα εχει για μενα μια ξεχωριστη θεση εκει πανω... Ευελπιστω σε καποια φαση η Blizzard να αξιωθει να βγαλει εναν αξιο διαδοχο του πριν γερασουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Φεβρουάριος 22, 2007 #143 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 10:11] - Amstrad 6128 CPC i) Ikari Warriors ......... Elite τι μου θύμισες γιατρέ μου ! Το Elite δεν ήταν με αυτοκίνητα? Νομίζω με μια Lotus Esprit Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 22, 2007 #144 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Οχι, ηταν το πρωτο Space Simulator,κατι αναλογο με το Freelancer Oσο για το παιχνιδι με τη Lotus, ξερω ποιο λες αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του... Εχουν περασει και 15 χρονια απο τοτε βλεπεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Φεβρουάριος 22, 2007 #145 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 ΤΟ καλύτερο δεν υπάρχει... έχω φάει ΑΠΕΙΡΕΣ εργατοώρες στα : starcraft, red alert 1&2 αλλά και το πρώτο c&c, rome total warαπό πλευράς υπόθεσης χαλαρά τα max payne σπέρνουν ενώ για rts είχε ωραία πλοκή το starcratbtw Kerrigan ftw!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Φεβρουάριος 22, 2007 #146 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 13:39] ΤΟ καλύτερο δεν υπάρχει... έχω φάει ΑΠΕΙΡΕΣ εργατοώρες στα : starcraft, red alert 1&2 αλλά και το πρώτο c&c, rome total warαπό πλευράς υπόθεσης χαλαρά τα max payne σπέρνουν ενώ για rts είχε ωραία πλοκή το starcratbtw Kerrigan ftw!!!!!! Από τα καλύτερα strategy το Starcraft....παλιό αλλά καλό.....ειδικά σε lan ...... χαμός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 22, 2007 #147 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από anubis τι μου θύμισες γιατρέ μου ! Το Elite δεν ήταν με αυτοκίνητα? Νομίζω με μια Lotus Esprit ΑΜΑΑΑΑN. ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.....μην το πεις αλλού αυτό...θα μας πάρουν με..:tw: Lotus Esprit Turbo Challenge λεγόταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 22, 2007 #148 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 age of empires I, II και φυσικά και τα expansions και σε απόσταση αναπνοής -διαφορετικό είδος - Half Life. Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, δε νομίζω ότι υπάρχει 1 καλύτερο παιχνίδι. Ξεχνάει κανείς monkey island, larry, broken sword, simcity, red alert, commandos..Ανάλογα τη διάθεση ταιριάζει και διαφορετικό παιχνίδι... Τέλος,σε παιχνίδια όπως cs, wow κτλ έχω αφιερώσει πολύ χρόνο αλλά φαντάζομαι όταν "πεθάνουν" κ αυτά θα καταλάβω τι έχασα.. ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΑΜΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Φεβρουάριος 22, 2007 #149 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Τσεκάροντας τα τελευταία posts, χαίρομαι που βλέπω και "μεγάλα" παιδιά εδώ μέσα Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 16:57] Lotus Esprit Turbo Challenge λεγόταν. έχετε δίκιο. Το θυμήθηκα μετά. Μήπως ήταν από καμμιά εταιρία με το όνομα Elite, και μου είχε μείνει το όνομα? Και κάτι άλλο : Θυμάστε πώς έλεγαν ένα παιχνίδι που έμπαινες σε μια πυραμίδα και πάλευες για να σώσεις τη γη από αφανισμό? Πάλι για Amstrad 6128 ήταν. Ίσως το πρώτο FPS - Adventure της ιστορίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 22, 2007 #150 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από anubis [Σήμερα, στις 17:00] Τσεκάροντας τα τελευταία posts, χαίρομαι που βλέπω και "μεγάλα" παιδιά εδώ μέσα έχετε δίκιο. Το θυμήθηκα μετά. Μήπως ήταν από καμμιά εταιρία με το όνομα Elite, και μου είχε μείνει το όνομα? Και κάτι άλλο : Θυμάστε πώς έλεγαν ένα παιχνίδι που έμπαινες σε μια πυραμίδα και πάλευες για να σώσεις τη γη από αφανισμό? Πάλι για Amstrad 6128 ήταν. Ίσως το πρώτο FPS - Adventure της ιστορίας scarab ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Φεβρουάριος 22, 2007 #151 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2007 δε θυμάμαι, αλλά δε νομίζω να ήταν κι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Φεβρουάριος 23, 2007 #152 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 τα καλύτερα pc games που έχω παίξει ποτέ είναι:SyberiaSyberia 2Need for speed Undergoroun,most wanted ,carbonBattlefield 2142Hitman όλα και περισσότερο το Blood money Link to comment Share on other sites More sharing options...
michailovits Φεβρουάριος 23, 2007 #153 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2007 τα καλύτερα pc games που έχω παίξει ποτέ είναι:SyberiaSyberia 2Need for speed Undergoroun,most wanted ,carbonBattlefield 2142Hitman όλα και περισσότερο το Blood money Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 24, 2007 #154 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 tomb raider 2 -----respect ,,,,,οι προορισμοι της sexy καστανομαλλας πολλοι, οι αντιπαλοι αμετρητοι, τα οπλα της εθιστικα, η δραση καταιγιστικη και η πορωση μου ακαριαια....final fantasy vii οταν το τελειωσα το χρονομετρο ελεγε 130hours 20 min gameplayfar cry(πηρε την θεση απο το half life)commandos 2(το commandos ως σειρα -με εξαιρεση την τελευταια αισχρη αποπειρα να γινει shooter_ ηταν το μοναδικα strategy game που μου τραβηξε την προσοχη και μου εκλεψε πολλες ωρες νυχτερινου υπνου)call of duty 2εχω μια αδυναμια στο 2??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Φεβρουάριος 24, 2007 #155 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 Neverwinter Nights 2 απλά φοβερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 24, 2007 #156 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από anubisΘυμάστε πώς έλεγαν ένα παιχνίδι που έμπαινες σε μια πυραμίδα και πάλευες για να σώσεις τη γη από αφανισμό? Πάλι για Amstrad 6128 ήταν. Ίσως το πρώτο FPS - Adventure της ιστορίας Total Eclipse Neverwinter Nights 2 απλά φοβερό Ακόμα δεν βγήκε ρε παιδιά..έγινε και καλύτερο όλων των εποχών; :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis9 Φεβρουάριος 24, 2007 #157 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 diablo II και diablo II lord of destruction...Ακόμα και τώρα το κάψιμο συνεχίζεται!!!!Με ανυπομονησία περιμένουμε το 3!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Φεβρουάριος 25, 2007 #158 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 GTA san andreas...και μην πείτε τώρα οτι δεν είναι το καλήτερο του είδους του. Επίσης απο ποδόσφαιρο FIFA 2000 (με τον Μαυρομάτη, Σοροβάκος στην σεντρα, Σοροβάκος και ΓΚΟΟΟΛ, αξέχαστες εποχες) και φυσικά Fifa 07. Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Φεβρουάριος 25, 2007 #159 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Μέγα λάθος που ξέχασα το Mafia. δεν το βάζω στο παραπάνω post μου γιατί αξίζει μια "άλλης" κλάσης θέση. Αν και παλιό παιχνίδι τα γραφικά του ακόμα και σήμερα είναι μοναδικά, που πολλά νέα παιχνίδια τα ζηλεύουν. Δεν συγκρίνεται με τίποτα το godfather (παιχνίδι του 2006) με το Mafia (παιχνίδι του 2003). Το mafia είναι κλάαασεις ανώτερο και σαν γραφικά και σαν gameplay....Mafia....a game we will all remember... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 25, 2007 #160 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από amartolos [Χθες, στις 03:18] tomb raider 2 -----respect Ηταν πολύ καλο game , πανέξυπνο , και ατμοσφαιρικο με maps οπως η Bενετία , Παντως εγω βάζω στην Κορυφή το last revelation απο τα tr . Οσο για το [2] δεν ειναι τυχαιο , εκει πιανουν παλμο οι προγραμματιστές στο 2ρο , εξαλειπτουν και τα bugs- ελειψεις του πρώτου , , κλπ μετα το 3ο βαριουνται ... . Τεκκεν 2 , gran tourismo 2 , isspro evo 2 , hitman 2 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.