Jump to content

Ποιό είναι το καλύτερο παιχνίδι που παίξατε ποτέ?

afracten

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από white_devil [16-02-2007 20:29]

The Legend of Zelda: Ocarina of Time στο N64.........:worship: :worship: :worship:

Εγω θα ελεγα το twilight princess αν και δεν το εχω τελειωσει ακομα, εχει 2-3 ψεγαδια αλλα κατα τα αλλα φαινεται πολυ καλο, απ'την αλλη λεω να περιμενω να βγει το stalker και να φτιαξω pc για το armed assault γιατι ο τιτλος "το καλυτερο παιχνιδι ever" ειναι λιγο βαρυς

ειδικα αμα μιλαμε για single player

RTCW σε multiplayer ναι ισως και να ειναι το καλυτερο multiplayer που εχω παιξει online στο pc κριμα που και αυτο και το ET εχουνε ψοφησει μαζι με το μικρο ελληνικο community που ειχαν, cs 1.6 σε gather παραμενει αξιολογη επιλογη, bf2 με ή χωρις no vechicle mode παλι μετριο προς καλο μου φαινεται λογω των απειρων ελλειψεων που εχει, πιο πολυ για τον κοσμο που μαζευεται στους ελληνικους server παιζω.

Μαλλον δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο απτα games που εχω παιξει ως το καλυτερο,ειδικα σε κονσολες ειχα πολλες και καλες αναμνησεις ( ocarina of time, link to the past, mario kart 64, donkey kong country 1 & 2,perfect dark, goldeneye, lylat wars, mario 64 κ.α ) ενω απτο 98 που αρχισα να παιζω μεχρι σημερα εχουνε βγει ενα σωρο τιτλοι για pc, ισως καποια μερα μετα απο ωριμη σκεψη μπορεσω να δηλωσω και εγω ποιο ειναι το "καλυτερο παιχνδι που επαιξα ποτε"

Εχω παιξει ολα τα νεα παιχνιδια που εχουν βγει απο τα μεσα του 2006 και μετα και εχω φαει καψιμο με The elder scroll: Oblivion, ΟΛΑ τα manager (εκτος του premier:sick: ), counter strike 1.6 (το κλασσικο απλο multiplayer) και βεβαια το pro6 με ελληνικες ομαδες.....

Αρχική απάντηση από GruntGR [18-02-2007 13:09]

Εγω θα ελεγα το twilight princess αν και δεν το εχω τελειωσει ακομα, εχει 2-3 ψεγαδια αλλα κατα τα αλλα φαινεται πολυ καλο

Και όντως είναι πολύ καλό!Σήμερα το τελείωσα....Το ocarina of time ήταν το πρώτο κόλλημα που έφαγα με παιχνίδι...για αυτό είπα ότι είναι το καλύτερο ,κατ'εμέ πάντα.

Εγώ λέω ότι πρέπει να βάλουμε ένα ανώτατο όριο χρονολογικά. Τι να ξέρει τώρα ένας πιτσιρίκος από gaming που ακούει "spectrum" και "amstrad" και δεν ανατριχιάζει!!!

1. Kick OFF 2(amiga)

kick_off_2_Amiga_3.gif

2. Bard's Tale (amstrad k amiga)

Bards_tale2.gif

3. Dungeon Master (amiga)

Dungeon_Master.jpg

4. The Pawn - Guild of theives - Ingrid's Back ( γενικά όλα της Level 9 και της Magnetic scrolls)

collection.jpg

5. Eye of the beholder 1

AD&D_Eye_of_the_Beholder_SNES_ScreenShot2.jpg

6. Larry 1-2-3

larry1.gif

7. Ikari warriors

ikari-warriors-3.png

9. Ghost n' goblins

c64_0064_11.png

10. Oh Mummy

oh_mummy.png

Ε από "πρόσφατα" να πω τα:

1. Age of empires 2

2. Medal of honor

3. BF1942 και BF2

Επειδη είναι εντελώς διαφορετικά δεν γίνεται να ξεχωρίσω ένα.

Ut2004.

Doom

Gabriel knight 2

World of warcraft.

αντε και το Might and magic 6 γιατι μου ανοιξε τα ματια :hehe:

Mad doctor

TESTDRIVE

σε συστημα ATARI με τις ελαστκες δισκετες

Alcatraz

Another World

Moonstone

ΜΚ 1 - 2

Jet Strike

Cannon Foder

Grand Prix 1

Monkey Island το ενα και δυο

AMIGA 500A

(You fight like a feather duster) Lol lol

Θυμάμαι που είχα κολλήσει (στο ενα η στο δύο δεν θυμάμαι) και έψαχνα σε κατι παλια περιοδικά USER, PC MASTER τον οδηγό !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.