haris1984 Μάρτιος 10, 2006 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 grand theft auto....ολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 10, 2006 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Οσο αφορα το pc θυμαμαι (και ακομα συνεχιζω)να τρωω κολλημαμε το Diablo II(Lord Of Destruction).Δεν ξερω αυτο το παιχνιδι με εκατσεπαρα πολυ καλα.Σε νεοτερα τωρα το Half life II με αρεσε παρααα πολυαν και καμια σχεση με το diablo.Στο playstation μεχρι που πηρα το pcειχα καταστραφει με το Μetal Gear Solid και με το Syphon Filter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnG1416003205 Μάρτιος 10, 2006 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 mafiamax payne 1&2Περιμένω με αγωνία το Godfather. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Μάρτιος 11, 2006 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 DiabloII expansion έυκολα.... ατελείωτες ώρες μαζί του...Civilization 2 ομοίως απλά τέλειο (ελάχιστα καλύτερο από Colonization, Alpha centauri, Sid Meier απίστευτος)Dune II, Red Alert 2 (westwood power) - heroes of might & magic 3Half life I, Doom Resident Evil I, απίστευτη ατμόσφαιραFallout 2 (δεν έχω παίξει το 1) καταπληκτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Μάρτιος 11, 2006 Author #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 το fallout 2 brotherhood of steel ετσι? τρομερο παιχνιδι το είχα σε ντέμο αλλα τώρα δεν μπορω να το βρω στα καταστήματα . Το σεναριο με την καταστροφή του πλανητη και την προσπαθεια επιβίωσης της ανθρωποτητας φοβερο... ξερει ομως κανεις την διαρκεια του παιχνιδιού? Με 8 ωρες την ημερα το περναω σε μια, δυο μερες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Μάρτιος 11, 2006 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Το brotherhood of steel δεν έχει καμμία σχέση με τα 1 & 2 Απλά έχει τον ίδιο κόσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάρτιος 11, 2006 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 χμ...ανά χρονολογική σειρά. Civilisation I, Dune2, Elite Frontier, Ιndiana Jones and the Fate of Atlantis, Quest for glory 3, Heroes 3 armaggedons blade,Diablo2, DeusX, FFVII.. ωχ...το τράβηξα πολύ έ; Καλύτερο δε μπορώ να πω ποιο είναι για μένα. Πάντως τις περισσότερες ώρες τις έχω ρίξει στο civ1...1 χρόνο+ εντατική απασχόλιση...193 score άμα θυμάμαι καλά το top μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fremen Μάρτιος 11, 2006 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Best RTS :Total Annilation Link to comment Share on other sites More sharing options...
fremen Μάρτιος 11, 2006 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Sorry φαίνεται πως εχω τα παιξω πολύ καιρό αυτό το καταπληκτικό strategy και εγραψα λαθος και τον τιτλο του.Διορθώνω λοιπονBest RTS :Total Annihilation Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάρτιος 11, 2006 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Ολη η σειρα Metal Gear Solid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Μάρτιος 11, 2006 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 F19 stealth fighter, civilization 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Μάρτιος 11, 2006 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από VolrathΙndiana Jones and the Fate of Atlantis. SPOILER που στο τέλος φιλάει την γκόμενα πάνω στο υποβρύχιο? SPOILER πόσες δισκέτες ήταν αυτό ρε παιδιά, εφτά οχτώ? σε 486 πρέπει να το έπαιζα αν θυμάμαι καλά... είχα χαρεί που το τερμάτισα πολύ ωραίο παιχνίδι! Το Indiana Jones and the Last Crusade δε το έχω παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Μάρτιος 11, 2006 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Prince of Persia 2 (Good ole DOS - Αν βρει καποιος κατι πιο ομορφο, δυσκολο κ συναρπαστικο στην εποχη του ας το πει αν τολμαει ρε ) System Shock + System Shock 2 (Γιατι ηταν εκτος απο πρωτοτυπα και τα πιο - σοβαρα - τρομακτικα που βγηκαν ποτε) Deus Ex (Γιατι ειχε ψαξιμο απιστευτο, γιατι πηγαινες σε καθε γωνια του κοσμου, γιατι δεν ηταν μονο πιστολιδι) MOHAA (Γιατι τι να κλασει το COD μπροστα του ) F.E.A.R. ( Γιατι το χω ψωνιο που το τελειωσα στο Extreme μεσα σε 14 ωρες ) Discworld (Γιατι εκλαιγα απ τα γελια) Grim Fandango (Βλ. προηγουμενο λογο ) NFS2SE (Γιατι το παιζα split screen με εναν απ τους καλυτερους φιλους εβερ κ ειναι οι μοναδικες στιγμες που θυμαμαι δυστυχως) Αντε και το Septerra Core γτ καλο ητανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 11, 2006 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Metal Gear Solid I/II/IIIHL2Αυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάρτιος 11, 2006 #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 κ μερικα π μου αρεσουν απο τα προανεφερθεντα!mohha....maxpayne 1 k 2mafia.....fifa κανεις???(πιστευω πως κ εκει εχουν πεσει τρελα λιωσιματα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 11, 2006 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Το καλύτερο παιχνίδι για μένα είναι το Counter-Strike (απο online games) Είχα κολήσει άγρια επίσης με τα: ΗL2, MAX PAYNE 1 kαι 2( απλα απίστευτο παιχνίδι είχα κάνει θυμάμαι αναβάθμιση μόνο και μόνο για να μπορώ να το παίζω ικανοποιητικά!). Και κάτι πιο πρόσφατο, το F.E.A.R βέβαια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode_80 Μάρτιος 12, 2006 #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Deus Ex, ΗL2, MAX PAYNE 1, AOE I & II, DiabloII, Civilization 2, Lula Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 12, 2006 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 απο back in the days @ atari st --> kick off, πολυ κολημαoldy σε PC Need For Speed 1, πολλα απο τα colin McRae, Rallymasters, quake 2-3nowdays : BF2, NFS MW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Μάρτιος 12, 2006 #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Red Alert 2 , Max payne 1 και 2 , Halo , Hl2 , και counter-strike (σε lan, πολλά $$ σε i-cafe) λίγο πιο κάτω F.e.a.r. και far cry που δεν το ειπε κανένας... και ενα που δεν μπορεί να μπει ανάμεσα στα προαναφερθέντα αλλά μου ειχε αρέσει πάρα πολύ είναι το psychonauts. Και το καλύτερο παιχνιδι που εχω παιξει σε κονσολα ειναι το Super mario Bros στο SNES:worship: Αυτά μέχρι να μου έρθουν ακόμα μερικά στο μυαλό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάρτιος 12, 2006 #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 [βγαζω τα αποθυμενα μου mode is 1]donkey kong country series > super mario bros στο SNES για μενα, αν και στο N64 το DK64 ητανε επιεικως για τον π*υτσο σε συγκριση με το mario 64, μπραβο rare ,επισης το hl2 θα μπορουσα πολυ πιο ευκολα να το βαλω στην λιστα με τις μεγαλυτερες απογοητευσεις ή σε αυτην με τα πιο μετρια(σε συγκριση με τον προκατοχο τους παντα) και υπερτιμημενα sequels[βγαζω τα αποθυμενα μου mode is 0] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.