Jump to content

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΩΣΙΜΟ ΣΕ PC

crowmeron69

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ!ΚΕΡΔΙΣΑ 4000 ΕΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ ΣΕ ΕΝΑ PC ΜΕ AMD ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ OVERCLOCKING!ΡΙΞΤΕ ΙΔΕΕΣ!(ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ PC)!THANKS ANYWAY!

........καλημέρες.......... 4000 χιλίαδες? που που? μπράβο σου! πόσα θα χώσεις για PC??δεν νομίζω όλα!ε? ε καμία Χ1900ΧΤΧ 7900....... υπομονή?!καναν FX-60....... Χ24800+ για OC τον θες και για gaming ? καλώς ήρθες στο forum.....

όχι όλα στο pc, σε κανά εξάμηνο με τα μισά λεφτά σκέψου κάποιος θα μπορεί να φτιάξει δυνατότερο από το δικό σου... γιατί δε πας κανά ταξίδι?

ξεκίνα από την οθόνη μιας και θες πλήρη σύνθεση:

http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&l=en&sku=52657&category_id=6198&first=true&s=dhs&cs=ukdhs1

Χώσε τα μισά για pc τώρα και με τα άλλα μισά παίρνεις σε ένα εξάμηνο πάλι! :p

περίμενε φίλε επειδή η intela αναμένεται να μας πάρει τα σώβρακα μιας και κ@λοσφίχτηκε με τους Α64 και κλήθηκε να παρατήσει τις ψευτιές και να βγάλει κανα chip της προκοπής.

Φιλε,καλως ηρθες στο TheLab:T:

Η προσωπικη μου αποψη ειναι να περιμενεις.Μεσα στο επομενο εξαμινο θα γινουν συμαντικες αλαγες στο χωρο των υπολογιστων.Με τα Vista και το DX10 προ των πυλων,οι καρτες γραφικων θα εχουν συμαντικες αλαγες.Και βεβαια οι νεοι Intel που αναμενονται να ειναι πολυ δυνατοι επεξεργαστες(αν και fan της AMD η αληθεια να λεγεται)αλλα και το νεο socket ΑΜ2 της AMD με υποστηριξη για DDR2.Η αληθεια ειναι οτι εγω με τα λεφτα στο χερι δεν θα περιμενα,αλλα το σωστο ειναι να περιμενεις:p

Παντως μην τσιγγουνευτεις να χωσεις καμια χιλιαρα ευρω για οθονη.Ειναι απο τα λιγα εξαρτηματα που θα ευχαριστηθεις για πολυ καιρο:T:

Πάνω απο 1.5κ να μην δώσει με την καμία . Με 4.κ κάνεις πολλά και για περισσότερο χρόνο .

Τι ηλικία έχεις ? Πάρε ενα Xr 400sm <--[μτχ] :hehe:

400sm016gt.jpg

Δώσε 1,5Κ~2Κ για πισι, με τα άλλα πήγαινε διακοπές.... Πίστεψε με, σε 2 χρόνια (και πολλά λέω) αυτό που θα σου έχει μείνει δε θα είναι ένα δυνατό μηχάνημα, αλλά κάτι γ@μ@τες

φωτογραφίες από εκεί που πήγες...

Αρχική απάντηση από crowmeron69 [Σήμερα, στις 04:52]

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ ΣΕ ΕΝΑ PC

Τι του λετε ρε σεις του παιδιου για μηχανακια και ταξιδια.Αφου το ειπε ξεκαθαρα.Σε λιγο ο καθενας θα του λεει για πουτ@νες,σουβλακια,μπουζουκια,κλπ

Αν ηθελε να τα χωσει σε κατι αλλο,δεν θα εμπαινε σε forum για υπολογιστες να ρωτησει:confused:

Αρχική απάντηση από Volrath [Σήμερα, στις 09:30]

Δώσε 1,5Κ~2Κ για πισι, με τα άλλα πήγαινε διακοπές.... Πίστεψε με, σε 2 χρόνια (και πολλά λέω) αυτό που θα σου έχει μείνει δε θα είναι ένα δυνατό μηχάνημα, αλλά κάτι γ@μ@τες

φωτογραφίες από εκεί που πήγες...

:T: :T: :T: :T: :T:

λοιπον αφου θες να τα χωσεις σε ενα πισι παρε ενα κουτι,βαλε εναν thoroughbred B0 για τρελο overclocking και μετα χωσε τα υπολοιπα μεσα στο κουτι...

Χμ...αυτό για τα μπουζούκια και τις πουτ@νες δε το είχα σκεφτεί...καλή ιδέα :p :P :p.

’μα είμαι να χώσεις τόσα φράγκα πραγματικά περίμενε 4-5 μήνες, έχουν δίκιο τα παλικάρια, έρχονται πολλές αλλαγές στο προσκήνιο. (ΑΜ2, μπορεί και τους νέους ιντελ, DX10 VGA)

Αρχική απάντηση από crowmeron69

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ!ΚΕΡΔΙΣΑ 4000 ΕΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ ΣΕ ΕΝΑ PC ΜΕ AMD ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ OVERCLOCKING!ΡΙΞΤΕ ΙΔΕΕΣ!(ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ PC)!THANKS ANYWAY!

να σου δωσω μια διευθυνση να ρθεις να τα χωσεις στο δικο μου το pc?Eχει μπολικο αποθηκευτικο χωρο:) Τα θελω οπως ειναι σε τουβλακια να τα στοιβαξω...:D

Φίλε crowmeron69 καλωσήλθες!

Επειδή καταλαβαίνω την τρέλλα σου με το πισι και το αίσθημα του ανικανοποίητου, επειδή και εγώ είχα το αίσθημα πολλές φορές του "Αν τα χα τα λεφτά θα τα δινά", έχω να σου προτείνω το ακόλουθο σύστημα που θα είναι τοπ ακόμα και με την έλευση των νέων τεχνολογιών και θα αποτελεί για 1 χρόνο κορυφαίο σύστημα που θα σε κανει καθε μέρα περήφανο. Κι επειδή ένα ακριβό πισι πρέπει να εμπνέει και κύρος και πολυτέλεια, ξεκινώ ευθύς αμέσως με το κουτί:

Full Tower Lian Li V2000 Plus B 300 ευρώ

CPU AMD FX60 1000 ευρώ

μνήμη 2χ1 γιγα σφιχτές ddr 400 (ψάξε στις συζητήσεις με τις μνήμες να πάρεις γνώμη για μοντέλο) 250 ευρώ

μητρική DFI LANPARTY NF4 SLI-DR 160 ευρώ

σκληροί 2χ74 γιγα raptor raid0 και SEAGATE BARRACUDA 7200.8 ST3400832AS 400GB SATA NCQ σύνολο 600 ευρώ

κάρτες γραφικών 2χ7800gt sli 600 ευρώ

floppy, καλό σετ keyboard mouse 120 ευρώ

τροφοδοτικό ENERMAX EG701AX-VE(W) 600W NOISE TAKER- ALL IN ONE 2xPCI-E 140 ευρώ

οθόνη Dell Ultrasharp 2405FPW 24" 1200 ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ 4400 ΕΥΡΩ! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!:happy2:

Αρχική απάντηση από demizz26 [Σήμερα, στις 17:48]

Μαγνητικό Μέσο CUSTOM PAINTED STACKER 830, PSU 900Watt (!!!!!!!!!!)

μαγνητιζει τα βλεμματα αλλα και τα ... :p

Τι του λετε του παιδιου ρε,,,Παραλιες......:p :p :p :p

Σουβλακια , πατανες - διακοπες λεει ο ενας - quad , fx60 των 4000 λενε οι αλλοι ..............:laughing: :laughing: :laughing:

Δεν το βλεπω να ξαναποσταρει ο crowmeron69........

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

αν κερδισεις ακομα αλλα 2500€ παντως χτυπας και αυτο εδω... :p

δεν ειχα δει ποιος το ποσταρε αυτο οταν ειδα την φωτο ...και μετα που πηγα στο Multirama...μου ηρθε φλασια...

Το βγαζει καποια εταιρια γνωστη (σαν να λεμε alienware px) η ειναι δουλεια ....καποιου απο δω μεσα

Το πολυ δυο ατομων?

edit->μια φορα η εικονα ειναι αρκετη...!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.