Jump to content

HOL?? ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!

Maestro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή αυτό που συνέβη σε μένα μπορεί να συμβεί και σε άλλους, σας παραθέτω την εμπειρία μου..

Στις 20/1/2006 εληξε η συνδρομη ADSL που ειχα με την HellasOnLine (HOL). Βγηκα στη γυρα για να δω ποιο πακετο με συμφερει περισσοτερο, και διαπιστωσα οτι το καλυτερο ήταν το Broadband Pack της ιδιας εταιριας. Ετσι τους πηρα τηλεφωνο, και μου ειπαν τι πρεπει να γινει. Επρεπε να ΑΚΥΡΩΣΩ απο τον ΟΤΕ τη συνδεση ADSL ωστε να ξαναγινει αιτηση αυτη τη φορα απο την ιδια τη HOL προφανως λογω του προνομιακου παγιου. Ετσι εγινε, ακυρωσα τη συνδεση ΑDSL του σταθερου μου, αγορασα το αντιστοιχο πακετο της HOL και εκανα στις 27/1 την αιτηση για την ενεργοποιηση σε γνωστο καταστημα (Multirama).

H αιτηση εγραφε οτι η συνδεση θα γινει μεσα σε 10-15 εργασιμες μερες.. Αφου περασε οι πρωτες 10 μερες, πηρα πληροφοριακα ενα τηλεφωνο στη HOL οπου μου απαντησαν οτι ΚΑΜΙΑ αιτηση δεν ειχε γινει. Ετσι αφου πηγα στα multirama να παρω τα λεφτα μου πισω, με διαβεβαιωσαν οτι εφταιγε το φαξ της HOL και ολα καλα, εστειλαν την αιτηση, να μην ανησυχω.. Επιβεβαιωσα μεσω της HOL οτι εφτασε σ'αυτους η αιτηση, μηδενισα το χρονο και ξαναρχισα να περιμενω τις 15 εργασιμες απ'την αρχη. Aφου λοιπον περασε 1μιση ΜΗΝΑΣ, με καθημερινα τηλεφωνα στην ΗΟL στα οποια με διαβεβαιωναν οι "κυριοι" οτι ο ΟΤΕ ειναι υπευθυνος και σαμποταρει τις αιτησεις ολων των υπολοιπων providers αποφασισα να παρω τηλεφωνο στον ΟΤΕ να δω ο ιδιος τι συμβαινει. Κι εκει λοιπον ειναι που συνειδητοποιησα οτι μετα απο σχεδον 2 μηνες ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ. ΕΓΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 249Ε ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ Α Ε Ρ Α!!!!

Δεν ξερω ειλικρινα πως θα πρεπει να αντιδρασω σε κατι τετοιο. Για την ωρα οι κυριοι HOL με διαβεβαιωσαν οτι ηταν λαθος του συστηματος (παλι????) και η αιτηση προωθηθηκε. Δεν σκοπευω ομως να το αφησω ετσι. Περιμενω την αποψης σας.

Στο πρώτο κομμάτι, δεν νομίζω οτι σε καμία περίπτωση ευθήνεται η HOL, στο ξεκαθάρισαν από το κατάστημα οτι αυτοί δεν έστειλαν την αίτηση..

Στο 2ο κομμάτι, από όσο γνωρίζω με τον καινούργιο χρόνο ο ΟΤΕ τα έχει παίξει, γιατί έγιναν πολύ παραπάνω αιτήσεις από αυτές που θα μπορούσε να καλύψει, με αποτέλεσμα τρομακτικές καθυστερήσεις, φοβερή ασυνενοησία κτλ.

Τέλος δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο να δίνεται από τον ΟΤΕ προτεραιότητα στο σπίτι του, και να καθυστερεί εσκεμενα τις υπόλοιπες εταιρίες. Αν εσύ ξέρεις οτι η αίτηση σου στην ΟΤΕnet θα τελειώσει σε 5 μέρες και στις υπολοιπες εταιρίες σε 1-2 μήνες, τί θα πάρεις?

Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα κακα που έχουμε στα μονοπώλια.

Κοιτα, για το πρωτο κομματι, ναι την ευθυνη τη ριχνω στα multirama (αν και οπως ειπα η αιτια ηταν το κεντρο φαξ της HOL). Απο κει και περα, δεν εχει σχεση το αν εγινε χαμος στον ΟΤΕ διοτι απλα επι 1μιση μηνα στη HOL μου ελεγαν καθημερινα ΨΕΜΜΑΤΑ οτι μιλουσαν με τον ΟΤΕ για την αιτηση ΜΟΥ και ζητουσαν επισπευση και αυτο το θεωρω αν μη τι αλλο καθαρη απατη.

Δεν έχει να κάνει με τον ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ όπως και να έχει θα τα πάρει. Και εμένα, αν και

φορθνετ με συνδεσαν σε 5 εργάσιμες. Σημασία έχει ότι κορόηδευαν το παλικάρι,και

ΨΕΥΔΩΣ τον καθησύχαζαν ότι η αίτηση του προωθείται. ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ σε τετοιες

εταιρίες. Και όσο για το πρώτο...χάλασε το φαξ;Χα, χα, χα....ΜΟΝΟ στην Ελλάδα, και

ΜΟΝΟ σε ελληνική εταιρία γίνονται αυτά τα πράματα...

Και μια δική εμπειρία με την εν λόγω εταιρεία.

Πριν από ενάμισυ χρόνο πήρα μια ετήσια συνδρομή 384 με την συμφωνία να πληρώσω σε 12 δόσεις. Ομως μου χρέωσαν όλο το ποσό στην πρώτη...

Οταν το περασμένο Νοέμβριο έκανα την ανανέωση/αναβάθμιση σε 512, και πάλι συμφωνήσαμε να γίνει η πληρωμή σε δόσεις, αλλά και πάλι μου χρέωσαν στην πιστωτική όλο το ποσό. Επειδή όμως ήμουν υποψιασμένος αυτή τη φορά τους πρόλαβα πριν γίνει η εκκαθάριση των χρεώσεων της κάρτας, και το θέμα τακτοποιήθηκε....

Γενικα στα πακετα καθυστερουν αλλα στην περιπτωση σου καθυστερησαν υπεραρκετα νομιζω. Κι εγω στην περιπτωση αυτη θα ζητησου τα χρηματα μου πισω οπως και οι περισσοτεροι. Προσωπικα δεν χρησιμοποιω καποιο πακετο. Εχω γραμμη στον οτε ξεχωριστα και αναλογα τι isp θελω. Ετσι κι αλλιως και με πακετο παλι τον οτε πληρωνεις εμεσα ομως...

Ισως να είναι η καλύτερη λύση, όμως από άποψη κόστους δεν είναι η φθηνότερη.

Oι providers αγοράζουν από τον ΟΤΕ το "κλειστό" συμβόλαιο φθηνότερα.

Το τι μας επιστρέφουν δεν το ξέρω, αλλά κάτι παίρνουμε κι εμείς....

Σαφώς βέβαια η δική σου λύση είναι πιο ευέλικτη...

Μήπως ρε παιδιά για αυτόν

τον λόγο δεν προχωρεί ο πΟΤΕ σε άμεση ενεργοποίηση των συνδέσεων???

Λέω μήπως..........

Εγω παλι....που εκανα τηλεφωνικη συνενοηση με HOL και καταθεση χρηματων σε τραπεζα απο τις 3/12/2005 περιμενα για ενεργοποιηση μεχρι τις 3/2/2006....

Και μιας και δουλευω στα multirama και ακουω καθημερινα για συνδεσεις κτλ...το γεγονος οτι ο ΟΤΕ δινει προτεραιοτητα στις συνδεσεις του και αφηνει τις αλλες αληθευει.....και για να δειτε αν οντως εχει σταλει η ετηση στον οτε...πρπει να επικοινωνησεται με τον ΟΤΕ του Αμαρουσιου που ειναι τα κεντρικα....

Επισης, κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι μεχρι και την προτελευταια μερα που επαιρνα τηλ στο ΟΤΕ μου λεγαν οτι η ετηση δεν εχει σταλει και την επομενη συνδεθηκα.....Ενω απο την HOL μου λεγαν να ην απευθυνομαι στον ΟΤΕ διοτι δεν ξερουν η μαλλον δεν μπορουν να πουν με ακριβεια ποτε σταλθηκε η ετηση μιας και τα βλεπουν ολα μετα την ενεργοποιηση.....

Πως σας φαινετε????

περυσι την ανοιξη πριν΄βαλω dsl ειχα παει σε ενα καταστημα γερμανος για να κανω μια 3μηνη isdn στην hol,η αιτηση εγινε τα λεφτα πληρωθηκαν αλλα η συνδεση δεν ενεργοποιηθηκε...πηγαινοντας την επομενη στον γερμανο να ζητησω εξηγησεις μου ειπαν που η hol δεν την βλεπει λογω προβληματος στο συστημα τους,η αιτηση ξαναεγινε αλλα και παλι τζιφος,την επομενη παλι τα ιδια τελικα το προβλημα λυθηκε με φαξ που εστειλε ο γερμανος στην hol με το αντιγραφο της αποδειξης πληρωμης....η ολη καθυστερηση στην ολη διαδικασια κατ εμε ειναι 100000% απο την hol

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.