Jump to content

7900GTX 512 Review 56Κ warning

GoriLLakoS

Recommended Posts

@Βασιλης

1.αυτες οι POV που δοκιμασες ειναι με 1,1 ns μνημες?γιατι στο site ετσι λεει η εταιρεια

2.τα μεγαλα μπλοκ για 7800(αυτα που πιανουν και τις μνημες) ταιριαζουν στις 7900?και πιο συγκεκριμενα το alphacool nexxos nvxp3( που με αφορα αμεσα :p )

Αρχική απάντηση από cptkoulis

@Βασιλης

1.αυτες οι POV που δοκιμασες ειναι με 1,1 ns μνημες?γιατι στο site ετσι λεει η εταιρεια

2.τα μεγαλα μπλοκ για 7800(αυτα που πιανουν και τις μνημες) ταιριαζουν στις 7900?και πιο συγκεκριμενα το alphacool nexxos nvxp3( που με αφορα αμεσα :p )

Ολες οι GTX εχουν 1.1.......μερικες GT θα εχουν 1.2ns..:D

2.Ναι ταιριαζουν...εχουν ακριβως το ιδιο σουλουπι....:D

@GeoK τι θες να μου δειξεις με την φωτο????:D

Αρχική απάντηση από TheoV [Σήμερα, στις 01:22]

An και δεν τρελενομαι με τα benchmarks αλλα real life perf 10566 mono 3dm05.Οι χ1900χτχ xtypoyn τουλαχιστον 11000 default

Αν προσέξεις λίγο αποτελέσματα απο 05 και 06 στο 05 υπερτερούν οι Χ1x00 και στο 06 οι 7x00. ;)

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 17:08]

@GeoK τι θες να μου δειξεις με την φωτο????:D

Τίποτα,μια σύγκριση έκανα,μη δίνεις σημασία.:D

Νο dsl να μην ξεχνάμε και το 03 και το 03 . [το 01 δεν πιάνεται είναι παλιό η μάλλον του hipro ] :hehe:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 20:42]

Νο dsl να μην ξεχνάμε και το 03 και το 03 . [το 01 δεν πιάνεται είναι παλιό η μάλλον του hipro ] :hehe:

To πρώτο 03 ή το δεύτερο με μπέρδεψες :hehe:

νομίζω οτι το 03 της nvidia είναι. βασικά άσχετα απο overclocking είναι το θέμα του Load balancing ου κάνει το κάθε test στις κάρτες και σε ποιά ανταποκρίνεται καλύτερα. Απο εκεί και πέρα σε μικτές συνθήκες πάνω κάτω τα ίδια είναι.

Πάντως quad SLi και να βγάζει μόνο 11κ στο 05? ντάξει λίγο δεν είναι?:unsure:

Drivers ανωριμοι....:D + το οτι θελουν πολυ πιο δυνατα cpu για να αποδωσουν τα μεγιστα..:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.