Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2006 Ένας κουμπάρος μας ψάχνει κινητό που να έχει ηχογράφηση ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ και να είναι κατά προτίμηση Siemens. Προτιμάει Siemens επειδή είχε και πριν και του αρέσουν κάποια λειτουργικά πράγματα όπως ο τρόπος που εμφανίζει τις αναπάντητες και το νούμερο του καλλούντος σε αντίθεση με τα SE που του τη σπάνε σε αυτά τα θέματα. Το τονίζω, θέλει ηχογράφηση ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ, όχι ομιλίας. Τώρα τα υπόλοιπα δε νομίζω να τον πολυενδιαφέρουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 μπορεί να έχει όποια συσκευή θέλει ....αρκεί ο παροχέας τηλεφωνίας να είναι vodafone, αν και κατα μεγάλη πιθανότητα και με τους υπόλοιπους παροχείς πάιζει να έχει τo ίδιο service Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Pardon? Ναι αλλά δε νομίζω να είναι ιδιαίτερα εύχρηστο αυτό που λες. Για δώσε info please... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Pardon? Ναι αλλά δε νομίζω να είναι ιδιαίτερα εύχρηστο αυτό που λες. Για δώσε info please... ohlalalalala http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23802&highlight=%F5%F0%EF%EA%EB%EF%F0%FE%ED :mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 9, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! OK, ό,τι πεις... :hehe: Βλέπεις άμα κάνεις κι άλλα πράγματα παράλληλα δε στροφάρει. No ΗyperThreding in my brain... Σοβαρά τώρα, υπάρχει κάτι στην αγορά; Ξέρω οτι έχουν ηχογράφηση συνομιλίας κάποια SE. Σε άλλη μάρκα (βασικά Siemens) δεν παίζει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Για siemens δυστηχως δεν ξερω αλλα το k750-w800 της SE εχουν αυτο που θες (εχω το k750)Σε συνδυασμο με το memory stick μπορει να γραψει ΑΡΚΕΤΗ ωρα και να τα μεταφερει μετα στο pc αν θελει ...με ενα amr to mp3 convertor τα κανει και mp3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.