Jump to content

Κινητό τηλέφωνο με ηχογράφηση συνομιλίας

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Ένας κουμπάρος μας ψάχνει κινητό που να έχει ηχογράφηση ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ και να είναι κατά προτίμηση Siemens.

Προτιμάει Siemens επειδή είχε και πριν και του αρέσουν κάποια λειτουργικά πράγματα όπως ο τρόπος που εμφανίζει τις αναπάντητες και το νούμερο του καλλούντος σε αντίθεση με τα SE που του τη σπάνε σε αυτά τα θέματα.

Το τονίζω, θέλει ηχογράφηση ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ, όχι ομιλίας. :)

Τώρα τα υπόλοιπα δε νομίζω να τον πολυενδιαφέρουν...

AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! OK, ό,τι πεις... :hehe: :hehe: :hehe:

Βλέπεις άμα κάνεις κι άλλα πράγματα παράλληλα δε στροφάρει. No ΗyperThreding in my brain... :p

Σοβαρά τώρα, υπάρχει κάτι στην αγορά; Ξέρω οτι έχουν ηχογράφηση συνομιλίας κάποια SE. Σε άλλη μάρκα (βασικά Siemens) δεν παίζει κάτι;

Για siemens δυστηχως δεν ξερω αλλα το k750-w800 της SE εχουν αυτο που θες (εχω το k750)Σε συνδυασμο με το memory stick μπορει να γραψει ΑΡΚΕΤΗ ωρα και να τα μεταφερει μετα στο pc αν θελει ...με ενα amr to mp3 convertor τα κανει και mp3...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.