Jump to content

HP Ή ACER;

Recommended Posts

Γεια σε όλους.

Ζητώ τις γνώσεις σας για να με βοηθήσετε να αποφασισω ποιο λαπτοπ να αγορασω αναμεσα στο HP PAVILION ZD8302EA ή το ACER 5024WLMI.

Και τα δυο εχουν την ιδια τιμη,γυρω στα 1350.

Οι δουλειες για το οποιο το θελω ειναι κυριως γραφειου και ιντερνετ αλλα θα η8ελα να παιζω και κανα παιχνιδακι.Βασικα strategy games.

Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα.:)

Σαφεστατα 8302.Καλυτερος σε ολα εκτος απο την αυτονομια και την vga η οποια ειναι ομως αρκετα επαρκης.Ασε που εχει και κλασεις καλυτερη οθονη.

Acer ποτε σου να μην αγορασεις.Ασε που το 5024 εχει καταργηθει εδω και καιρο.

Το 8302 εχει σε πολλα μαγαζια απο 1200 ως 1250ε.

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 16:17]

Σαφεστατα 8302.Καλυτερος σε ολα εκτος απο την αυτονομια και την vga η οποια ειναι ομως αρκετα επαρκης.Ασε που εχει και κλασεις καλυτερη οθονη.

Acer ποτε σου να μην αγορασεις.Ασε που το 5024 εχει καταργηθει εδω και καιρο.

Το 8302 εχει σε πολλα μαγαζια απο 1200 ως 1250ε.

Πρωτα απο ολα ευχαριστω για την απαντηση σου.

Μπορεις να μου πεις σε ποια μαγαζια;Εγω σε δυο μεγαλες αλυσιδες το βρηκα 1350.Αν δεν επιτρεπεται δημοσια,αν μπορεις στειλε μου ενα πμ.

Αρχική απάντηση από registrato

Μπορεις να μου πεις σε ποια μαγαζια;Εγω σε δυο μεγαλες αλυσιδες το βρηκα 1350.Αν δεν επιτρεπεται δημοσια,αν μπορεις στειλε μου ενα πμ.

http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=8302&sp_catcode=SKROUTZ

Αρχική απάντηση από registrato

www.e-shop.gr Mπορεις και δικτυακα αλλα αν θες μπορεις να πας και απο τα καταστηματα τους.Ευκολη επιλογη ειναι να τους παρεις απλα ενα τηλ και να στο στειλουν σπιτι με αντικαταβολη χωρις καμμια χρεωση σε 1-2 το πολυ εργασιμες.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900182

Εδω μπορεις να δεις το προιον...

Μπορεις να το βρεις εξισου φθηνα και στο www.e-acorn.gr καθως και στο www.play247.gr

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.