registrato Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2006 Γεια σε όλους. Ζητώ τις γνώσεις σας για να με βοηθήσετε να αποφασισω ποιο λαπτοπ να αγορασω αναμεσα στο HP PAVILION ZD8302EA ή το ACER 5024WLMI. Και τα δυο εχουν την ιδια τιμη,γυρω στα 1350. Οι δουλειες για το οποιο το θελω ειναι κυριως γραφειου και ιντερνετ αλλα θα η8ελα να παιζω και κανα παιχνιδακι.Βασικα strategy games. Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Σαφεστατα 8302.Καλυτερος σε ολα εκτος απο την αυτονομια και την vga η οποια ειναι ομως αρκετα επαρκης.Ασε που εχει και κλασεις καλυτερη οθονη.Acer ποτε σου να μην αγορασεις.Ασε που το 5024 εχει καταργηθει εδω και καιρο.Το 8302 εχει σε πολλα μαγαζια απο 1200 ως 1250ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
registrato Μάρτιος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 16:17] Σαφεστατα 8302.Καλυτερος σε ολα εκτος απο την αυτονομια και την vga η οποια ειναι ομως αρκετα επαρκης.Ασε που εχει και κλασεις καλυτερη οθονη.Acer ποτε σου να μην αγορασεις.Ασε που το 5024 εχει καταργηθει εδω και καιρο.Το 8302 εχει σε πολλα μαγαζια απο 1200 ως 1250ε. Πρωτα απο ολα ευχαριστω για την απαντηση σου.Μπορεις να μου πεις σε ποια μαγαζια;Εγω σε δυο μεγαλες αλυσιδες το βρηκα 1350.Αν δεν επιτρεπεται δημοσια,αν μπορεις στειλε μου ενα πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Μάρτιος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Χαλαρα πάρε HP PAVILION ZD8302EA.Το πήρε γνωστος μου και είναι άψογο για τα λεφτά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από registrato Πρωτα απο ολα ευχαριστω για την απαντηση σου.Μπορεις να μου πεις σε ποια μαγαζια;Εγω σε δυο μεγαλες αλυσιδες το βρηκα 1350.Αν δεν επιτρεπεται δημοσια,αν μπορεις στειλε μου ενα πμ. http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=8302&sp_catcode=SKROUTZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από registrato Πρωτα απο ολα ευχαριστω για την απαντηση σου.Μπορεις να μου πεις σε ποια μαγαζια;Εγω σε δυο μεγαλες αλυσιδες το βρηκα 1350.Αν δεν επιτρεπεται δημοσια,αν μπορεις στειλε μου ενα πμ. www.e-shop.gr Mπορεις και δικτυακα αλλα αν θες μπορεις να πας και απο τα καταστηματα τους.Ευκολη επιλογη ειναι να τους παρεις απλα ενα τηλ και να στο στειλουν σπιτι με αντικαταβολη χωρις καμμια χρεωση σε 1-2 το πολυ εργασιμες.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900182Εδω μπορεις να δεις το προιον...Μπορεις να το βρεις εξισου φθηνα και στο www.e-acorn.gr καθως και στο www.play247.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Απρίλιος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 το e-shop λεει οτι εχει καταργηθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Το 8302?Πιθανον...Δες και στο play247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Απρίλιος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 HP ψηφιζω κι εγω , φαινεται πολυ καλος .Η Acer απο οτι ειδα σε αλλες περιπτωσεις δεν εχει και το καλυτερο service . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 εγώ ψηφίζω όχι acer Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Απρίλιος 5, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris εγώ ψηφίζω όχι acer Μία ψήφος και από μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.