Jump to content

υπαρχει θεραπεια;

athlon=greek

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το ms outlook παρουσιαζει το εξης προβλημα με τα ελληνικα(φαινεται στη φωτογραφια).Εχω δοκιμασει ολες τι επιλογες που αφορουν τις επιλογες των γραμματοσειρων.Υπαρχει λυση;Περιμενω τις απαντησεις-αποψεις σας.Ευχαριστω!

post-3375-1416072478,0861_thumb.jpg

Το εκανα επισης,μαλλον μηπως φταιει ο mozzilla σ'αυτην την αλλαγη;Μολλις εκανα και επανακινηση και δεν αλλαξε το φαινομενο!

• 2 weeks later...

εκανα απεγκατασταση και το προβλημα υπαρχει και παλι!μαλλον θα το εχω σαν αμανατι στο μηχανημα παιδες!

δεν αλλαζει με τιποτα!παραξενο αλλα θα επιμεινω μεχρι να βρεθει λυση ή οταν βαλω τα vista χαχαχαααααα!

τα παλικαρια μαλλον εχουν δικιο. εσυ κατι πρεπει να κανεις λαθος.

και απο προσωπικη εμπειρια σου λεω πως στους υπολογιστες υπαρχει θεραπεια για ολους και για ολα

ολα τα΄χω κανει παιδες και δεν λεει να εξαλειφθει!θα δουμε στη συνεχεια αλλες ιδεες μεχρι να βρουμε θεραπεια!

Eιναι ενας απο τους καλυτερους εναλλακτικους email clients. To χρησιμοποιεις αντι του Outlook οπως (φανταζομαι) χρησιμοποιεις τον Firefox αντι του I.E....

Μπορεις να το κατεβασεις απο Eδω

επισης αν θελεις δοκιμασε να ξηλωσεις το outlook και να το ξαναπερασεις. μπορει να φερει αποτελεσμα

τα εχω κανει ολα αυτα,θα ξαναδοκιμασω τα εγκαταστησω παλι το ms outlook exp και θα σας πω τα αποτελεσματα.Εγκατεστησα και τον thunderbird καλο και απλο και ελληνικο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.