Jump to content

Cedar Mill 631 under cascade 102% stabe oc. (56K warning)

unseen

Recommended Posts

:blink:

:clap: :clap: :clap: :clap:

Για 24/7 με πιο normal ψύξη τι μπορεί να περιμένει κανείς?

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

unseen, εχεις δοκιμασει εαν δουλευει εκει με PCI-E και SATA σκληρους?

ευχαριστω.

απλα κορυφαιος :worship:

καθολου κακος ο "μικρος"

καθoλου κακες και οι Elpida

και το δικεφαλο ξεπαρθενιαστηκε με τον καλυτερο τροπο

μπραβο Χρησταρα :T:

Πολυ καλος Χρηστο...

Για καθημερινες φασεις (επειδη εχει αναφερθει στο thread) ποσο καλα ειναι τα 1.55+V (για τα 5 GHz με νερο) σε επεξεργαστη 65nm???

Μονο σε μενα φαινονται πολλα για καθε μερα σε επεξεργαστη <1.2V default??

φοβερός.. Είδες που βγήκα σωστός όταν σου έλεγα ότι θα το δοκιμάσεις το cascade τελικά.. Είδα και ένα -80 κάπου αυτό ήτανε όταν έτρεχε το pi?

@byron οχι δεν δοκιμασα. Ειναι το Bench ring αυτο.

@κοπριτη Αυτο για το δικεφαλο ξαναπεστο ;)

@sln Ναι ειναι αλλα εκτος απο τους καποιους παλιους northwood εχεις δει αλλους επεξεργαστες να καιγονται? Εγω οχι.

@crmaris -80 στα ~6100 με 1,7 στο 23 loop απο το 32m superpi. ;)

Οχι δεν μιλαω για καψιμο ρε συ. Αλλιμονο. Γενικα εχω καιρο να ακουσω επεξεργαστες να καιγονται (σε... θετικες θερμοκρασιες :p ) απλα επειδη ειναι πολυ respectable νουμερακι το 5 με νερο για καθε μερα, λεω μην τυχον αρχιζει και "τα... παιζει" το νερο (60αρες κλπ)

Γενικα (επειδη δεν εχω ιδεα απο 65nm) ειναι οριακα το setup αυτο? Αν και σταθερο σε αυτες τις ταχυτητες και βολτ, δουλευεται σε καθημερινη βαση?

Σε ρωταω απλα επειδη ειχε την εμπειρια και με τον αλλον 65αρη(πρεσλερ) μηπως εχεις καμμια ιδεα παραπανω.

με τον pressler στα 4,6 ειχα ~50-52 σε snm.

με αυτον στα 5 ειχα ~60-62 παλι σε snm. Αλλα με περισσοτερο ρευμα γιατι τραβουσε.

Μετα τα 70 κανει throttling. Στα 4800 ομως εβγαζε πι με default ταση. Εκει δεν εβλεπα πανω απο 42 που για π4 ειναι καλα.

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 20:26]

.....keep on walking;)

he doesn't walk... he HOVERS ABOVE US :alien:

coolinvisibleman0me.png

μπραβο ρε Χρηστο!!!, ειχες μηνει πολυ καιρο ανενεργος !!! :D

και το cascade βλεπω δουλευει τελεια !

heh... even GOD got shocked... chatsmiliescom8921zb.png

expect total annihilation up there in paradise when conroe comes out of the dark, melting waffers :alien:

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 00:41]

μπραβο ρε Χρηστο!!!, ειχες μηνει πολυ καιρο ανενεργος !!! :D

και το cascade βλεπω δουλευει τελεια !

.......και αν ήταν και τετραβάθμιο θα δούλευε ακόμα καλύτερα....... ;):)

Καλά εσείς κοιτάτε τον Cedar Mill....εγώ κοιτάω άλλο πράμα και μου τρέχουν τα σάλια στην φωτό με το cascade.....κάτω απο το midi tower.....Axxxxxx:O

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.