Jump to content

Cedar Mill 631 under cascade 102% stabe oc. (56K warning)

unseen

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 12:45]

VI g benchable [οταν μπει εβαπ η κανιστρο] οεοεοεοοε

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 10:43]

@byron

θα στο δειξω αλλα επειδη ειμαι ελεινος μερικες φορες απο την βαρεμαρα μου θα δεις οτι δεν παταει καλα... για την ακριβεια διαγωνια αφου εχω βαλει μονο τις 2 απο τις 4 βιδες...

:D:T:

απλα θελω να δω την πατουρα που αφηνει η παστα για να δω ποσο καλα παταει το revised IHS ;)

24pi κατω απο τα 5300 και χωρις tweaks+χαλια μνημες

1m52863hh.jpg

Μαξ pi με νερακι

1m53315jn.jpg

Kαι ενα stable (αν και δεν το συνηθιζω :p )

rock50168hn.jpg

Aναμεινατε στο ακουστικο για περισσοτερα στα κρυα :)

κατσε βρε ανθρωπε! ολη την ωρα πανω απο το cpu θα ειμαι? Και γιατι να δωσω 32m στα 5? αφου εχω στα 5,5 με τον προηγουμενο....

Aπο οτι εχει περασει απο τα χερια μου ΝΑΙ!

25 στα 5g ;)

Bρηκα μνημουλες του κιλου με elpida :D

1m50000bs.jpg

Toν εβαλα δοκιμαστικα πανω σε ενα phase που εφτιαχνα σημερα(Το δικεφαλο του μακη). Καλα παμε :D

To 100% oc ηρθε αρκετα ευκολα θα ελεγα...

1004nw.jpg

link -> http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=78528

Super pi παει μεχρι ~5850 που βγαζει 22,4 αν θυμαμαι καλα... δεν κρατησα screenshot γιατι τωρα ξεκινησα να δοκιμαζω στα κρυα...

1m57829yb.jpg

Επομενο βημα cascade και μετα :devil: :devil:

Βρε μου μαγάρισες το phase με Intel cpu????? :p

Πλάκα κάνω...δώστου να καταλάβει bro!!!Σκίστον!

100% oc man...:nuke: χωρις cascade ή dry ice....:woot:

Καπου εδω με τα παρακατω αποτελεσματα τελειωσα με τον cedar mill. Θα αναμενω τους conroe.

Λοιπον!

Μπηκε στο cascade και απλα εσκισε :D

Μια φωτο απο το lab μου :

hpim21394fo.jpg

Under απειρο load :p

hpim21436dn.jpg

Συγνωμη amdαδες :devil:

32m60746ue.jpg

photoshot

hpim21477wn.jpg

To 21 βγαινει απο εδω αλλα δεν ασχοληθηκα με το 1m.

1m60062uq.jpg

και ενα 21,3 το οποιο βγηκε στα 6075

hpim21499ue.jpg

Σημερα ενιωσα οτι η ιστορια επαναλαμβανετε. Και τι εννοω. Περισυ το Μαιο καναμε 22sec στο 1m πανω σε μεταχειρισμενη μητρικη και επεξεργαστη τυχαιο απο την quest + κανιστρο handmade απο τον 11.

Φετος μητρικη απο αγγελεια 80ευρω με σπασμενα τα μισα banks μνημης+επεξεργαστη επισης τυχαιο απο αγγελεια OEM 150$+μνημες κιλου απο quest +cascade by me+evap by 11.

Απο τα παραπανω το συμπερασμα μου ειναι οτι δεν ειναι αναγκη να εχεις τα καραδιαλεγμενα κομματια+να τρεχουν τα $$ απο πισω+σπονσορες κλπ για να βγαλεις νουμερα. Απλα υπομονη + λιγη πειρα.

Μακαρι να ειχαμε μερικες εταιρειες εδω που να δινουν κομματια για prommotion και θα λεγαμε μετα στα αμερικανακια/γιαπωνεζακια.

Τhanks hadji,eleven για το support.

Back to benchs το καλοκαιρι

:hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.