Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2006 Δεν υπάρχει το εικονίδιο κάτω στην taskbar. Πάω control panel-> regional setting->languages->details->όπου έχω περάσει ελληνικό και us keyboard styles .Στο language bar έχω επιλέξει να φαίνεται στην taskbar αλλά μάταια.Το εμφανίζει έτσι: και δε μπορώ με τίποτα να το έχω στην taskbar. Τοπρόβληαμ είναι πως πρέπει χειροκίνητα κάθε φορά να το κάνω αυτό διότι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω εναλλαγή γλωσών και έχω μόνο Αγγλικά... υπάρχει κάποιος τρόπος να το περάσω αυτόματα?Π.χ μέσω registry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Μάρτιος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Δεξί κλικ και minimize.’λλος τρόπος για εναλλαγή γλωσσών είναι Alt + Shift (left) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Δεν πιάνει κανένα από αυτά :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Μάρτιος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Με drag and drop δεν κατεβαιίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 9, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 oxi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.