Jump to content

Περιορισμός στο μέγεθος σκληρού για disk enclosure?

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιος περιορισμός στο μέγεθος δίσκου που μπορεί να μπει σε εξωτερική θήκη?

Πίστευα ότι δεν υπήρχε αλλά μου είπαν σε τοπικό κατάστημα ότι μια θήκη που κοίταζα έπαιρνε μέχρι 120GB και αν ήθελα παραπάνω έπρεπε να πάρω άλλη ακριβότερη.

Μου φάνηκε περίεργο και επειδή δεν είχα απάντηση στο αν πχ έκανα partitioning έναν 250 σε 120Χ2 θα δούλευε, ρωτάω μήπως έχετε καμμιά εμπειρία.

δε νομιζω να υπαρχει περιορισμος για τη θηκη.εχω μια και δε λεει τιποτε για περιορισμο.εκτος αφτου η θηκη εχει πανω τον ελεγκτη επικοινωνιας.δεν εχει κατι που να διαβαζει μεγεθος κτλ.οποτε μαλλον μλκς σου ειπε για να ψαρωσεις.

υπάρχει αυτός ο περιορισμός σε θήκες από ότι ξέρω και έχω δει θήκη να μην δουλεύει με 200αρι(να μην τον βλέπει καθόλου) ενώ σε άλλη διαφορετική να τον βλέπει κανονικά.

Για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο πάρε ενα usb to ide adaptor και καθάρισες.ΑΚαι πιο γρήγορο και μπορείς να το έχεις για παραπάνω από έναν εξωτερικούς σκληρούς.

Έτσι όπως τα λέει είναι ΝΙΚ

Είναι θέμα τη controller έχει απάνω το case

Αν είναι τις πλακάς δεν βλέπει μεγάλους σκληρούς

Αν είναι όμως καλό τότε κανένα πρόβλημα.

Αν ψάχνεις για φτηνά και καλά δες τις AKASA εγώ αυτά έχω και είναι μια χαρά και μουρατα..

Όσο για τον ανταπτορα καλή λύση αλλά θα μπλέξεις με τροφοδοσίες από κουτί και τα συναφή

Κοιτάω τα χαρακτηριστικά και δεν λέει τίποτα για περιορισμό σε χωρητικότητα. Δεν θα έπρεπε να το λέει κάπου. Μήπως έχει απλά σχέση με το ΠΟΤΕ είναι κατασκευασμένη και κατά πόσο είναι ενημερωμένος ο controller?

Για SATA υπάρχει εξωτερική θήκη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.