Jump to content

Super fast delivery

tyxeros

Recommended Posts

Δεν το πιστευα .. χτες 8/03 παρηγγειλα απο Pixmania μια Belinea 20ara. το χρονικο εχει ως εξης ,

11.30 περιπου εβαλα την παραγγελια (τα αλλα τα κανω copy paste)

Μάρτιος 08, 2006 13:55 Paris - France Παραλαβή αποστολής

Μάρτιος 08, 2006 15:17 Paris - France Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής

Μάρτιος 08, 2006 19:21 Paris - France Έφθασε στο κέντρο διαμετακόμισης της DHL στο/στη Paris - France

Μάρτιος 08, 2006 20:55 Paris - France Αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της DHL στη/στο Paris - France

Μάρτιος 09, 2006 00:40 Brussels - Belgium Έφθασε στο κέντρο διαμετακόμισης της DHL στο/στη Brussels - Belgium

Μάρτιος 09, 2006 03:12 Brussels - Belgium Αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της DHL στη/στο Brussels - Belgium

Μάρτιος 09, 2006 08:26 Athens - Greece Έφθασε στο κέντρο διαμετακόμισης της DHL στο/στη Athens - Greece

Μάρτιος 09, 2006 09:18 Athens - Greece Η αποστολή έφθασε στις εγκαταστάσεις της DHL στο/στη

Μάρτιος 09, 2006 11:57 Athens - Greece Η αποστολή είναι με τον διανομέα προς παράδοση

Μάρτιος 09, 2006 12,45 Την παρελαβα στα χερια μου..

Εμεινα με το στομα ανοικτο...

απο Γαλλια μεσα σε 25 περιπου ωρες την ειχα στα χερια μου , απο την ωρα παραγγελιας. Ουτε το eshop δεν κανει τοσο γρηγορα... πληρης επαγγελματισμος τοσο απο την εταιρια και ακομα περισσοτερο απο το courier.

Όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και εδώ οι απόψεις διιστανται. Έχω φίλο ο οποίος για ένα κουτί από την ίδια εταιρεία περίμενε περισσότερο από 2 εβδομάδες. Στη δικιά σου περίπτωση ήταν άψογοι, στη δικιά του απαράδεκτοι.

και μενα σημερα μου εφεραν την ιδια οθονη!πακετο δηλαδη με την δικια σου....

μια ερωτηση...καλωδιο dvi ειχε μεσα το κουτι?μονο d-sub μου εδωσαν.....

κατα τα αλλα η οθονη ειναι φοβερη ε!τα εχουν πει και αλλοι δεν χρειαζεται να τα ξαναλεμε...

Μιας και θελω να παραγειλω και εγω μια οθονη και στο συγκεκριμενο μαγαζι ειναι 100ευρω πιο φτηνη, θελω να ρωτησω απο εγγυηση τι γινεται. Αν πχ εχει καμενα pixel και παει για αλλαγη τους τη στελνεις πισω Γαλλια;

Αρχική απάντηση από unknown [09-03-2006 17:40]

και μενα σημερα μου εφεραν την ιδια οθονη!πακετο δηλαδη με την δικια σου....

μια ερωτηση...καλωδιο dvi ειχε μεσα το κουτι?μονο d-sub μου εδωσαν.....

κατα τα αλλα η οθονη ειναι φοβερη ε!τα εχουν πει και αλλοι δεν χρειαζεται να τα ξαναλεμε...

Οχι καλωδιο Dvi δεν ειχε. Οντως φοβερη οθονη.... δεν ξεκολαω απο πανω της.

Αρχική απάντηση από Elpis [Χθες, στις 20:51]

Μιας και θελω να παραγειλω και εγω μια οθονη και στο συγκεκριμενο μαγαζι ειναι 100ευρω, θελω να ρωτησω απο εγγυηση τι γινεται. Αν πχ εχει καμενα pixel και παει για αλλαγη τους τη στελνεις πισω Γαλλια;

Που την εχει 100 ευρω ? ??

Για εγγυηση να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα. Σε ενα υποτιπωδες manual που ειχε μεσα , και περιεχει οδηγιες στα ελληνικα, στην τελευταια σελιδα εχει ολες τις χωρες και τα τηλεφωνα για επικοινωνια για Service. Ετσι λοιπον στην Ελλαδα λεει 2104805800 και διπλα γραφει 3 χρονια εγγυηση επιτοπου αντικατασταση. Καμενα Pixel η δικια μου δεν ειχε.

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από demizz26 [03-04-2006 22:18]

H dhl σε παίρνει τηλέφωνο για να σε βρει; Αν δε σε βτουν αφήνουν ειδοποίηση; Πώς ακριβώς γίνεται;

έρχονται να κάνουν την παράδωση χωρίς προειδοποίηση κι άμα λείπεις αφήνουν ειδοποίηση. μετά πρέπει να τους πάρεις τηλ για να κανονίσετε ένα 2ωρο που να σε βολεύει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.