moumiaq Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2006 Γειά σας παίδες.Είχα αγοράσει πριν απο καιρό απο το ΠΛΑΙΣΙΟ το CHIEFTEC 500W 24pin.Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό μου παρουσιάζει την εξής ιδιοτροπία.Ενώ έχω μπεί στα Windows (XP PRO ENGLISH SP2) κάνω shut down για να κλείσω τον υπολογιστή μου.Για να τον ξαναανοίξω όμως πρέπει να κλείσω τον διακόπτη παροχής ρεύματος που βρίσκεται στο πίσω μέρος του τροφοδοτικού , να περιμένω 3 δευτερόλεπτα (συνήθως κάνει εναν χαρακτηριστικό θόρυβο η mobo) , να ξαναανοίξω τον διακόπτη παροχής ρεύματος και να πατήσω το κουμπί εκκίνησης για να bootαρει το μηχάνημα.Είναι πρόβλημα ή ειναι φυσιολογικό?Για φανταστείτε να εχω το κουτί χωμένο κάπου που να μην φτάνω το τροφοδοτικό ?Sorry για την μεγάλη επεξήγηση αλλά το έκανα για να έχετε πλήρη εικόνα.
athlon=greek Μάρτιος 9, 2006 #4 Μάρτιος 9, 2006 Να το πας πισω για επιστροφη με την αποδειξη και να παρεις ενα καινουργιο σε οτι αλλο εχουν εκτος chief......!θΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.
Makis Hourdakis Μάρτιος 9, 2006 #5 Μάρτιος 9, 2006 Ποιό το πρόβλημά σου με τα Chieftec; Τα τροφοδοτικά και τα cases της είναι ιδιαίτερα αξιόλογα για τα λεφτά τους. Τώρα αν ο άλλος έπεσε σε ελλατωματικό κομμάτι δεν σημαίνει οτι είναι μάπα. Εδώ ολόκληρες παρτίδες Tagan παρουσιάζαν τρισχειρότερα προβλήματα. Στο ένα Chieftec θα κολλήσουμε;
kallileo Μάρτιος 9, 2006 #6 Μάρτιος 9, 2006 Αλλο δοκιμασες?????Μηπως ειναι στην μητρικη το προβλημα?????
jpavly Μάρτιος 9, 2006 #7 Μάρτιος 9, 2006 Απαντώ εγώ για χάρη του κολλητού: Το τροφοδοτικό δοκιμάστηκε σε άλλο σύστημα και εκεί εντοπίστηκε το θέμα του. Είναι ήδη στο δρόμο για Πλαίσιο
lord Μάρτιος 9, 2006 #9 Μάρτιος 9, 2006 Ναι και εγω πιστευω ενα bios update μπορει να βοηθηση την κατασταση
jpavly Μάρτιος 9, 2006 #10 Μάρτιος 9, 2006 Τελικά όπως δείχνει δεν είναι θέμα τροφοδοτικού, μιας και αγοράστηκε 1 Tagan 430w το οποίο επίσης κάνει τα ίδια....
Makis Hourdakis Μάρτιος 9, 2006 #11 Μάρτιος 9, 2006 Δλδ άμε και οι δυο να κοιτάξετε τις μητρικές σας...
moumiaq Μάρτιος 14, 2006 Author #12 Μάρτιος 14, 2006 Sorry guys που επανέρχομαι, αλλά τα αυτονόητα (αλλάγη bios και reset bios) έγιναν πρώτα απ'όλα και δεν βοήθησαν.Μου κάνει εντύπωση που κανένας άλλος δεν έχει παρόμοιο πρόβλημα.Και με το CHIEFTEC 500W 24pin και με το Tagan 430W.Και όλα αυτα σε 2 διαφορετικά συστήματα απο διαφορετικές πλατφόρμες (AMD 939 , INTEL 775).Και επίσης μην το κουράζετε το θέμα με το να γράφετε "TA TAGAN ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ" ΄ή "ΤΑ CHIEFTEC ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ" , "πήγαινε τα πίσω να πάρεις τα λεφτά σου" άμα ξέρετε κάτι θα σας είμαι ευγνώμων.:banging:
JaguarOne Μάρτιος 14, 2006 #13 Μάρτιος 14, 2006 μια απορία... ας πούμε ότι εσύ έχεις το 939 + chieftec και ότι ο φίλος σου έχει 775 + ταγαν τότε 939 + chieftec = problem 939 + tagan = problem 775 + chieftec = problem 775 + tagan = ? ρωτάω γιατί αν παρουσιάζει το πρόβλημα και ο τελευταίος συνδυασμός τότε ίσως να βοηθούσε να κοιτάγατε αν έχετε κάτι κοινο στα δύο αυτά συστήματα edit: να΄ναι καλα ο jimmyfox που μου το θύμησε .. στο δικό μου σύστημα (asus p4c800, chieftec 420w) το κάνει αυτό μόνο αν πέσει η τάση... δλδ όταν πέφτει το ρεύμα απο δεη ή αν πέσει καμμια ασφάλεια, μερικές φορές πρέπει να κλείσω τον διακόπτη του τροφοδοτικού να το ανοίξω και μετά θα ξεκινήσει...
moumiaq Μάρτιος 14, 2006 Author #15 Μάρτιος 14, 2006 Ναι η μια mobo einai Asus και η άλλη MSI.JaguarOne - 775 + tagan = problem:devil:ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.