valasis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2006 Καλημερα σε ολους. Προσπαθω να εγκαταστησω το Νero αλλα μου βγαζει το παραθυρο που φαινεται παρακατω. Εννοειται οτι ειμαι συνδεδεμενος σαν Amin. Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Δημιούργησέ το μόνος σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valasis Μάρτιος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Δεν γινεται γιατι ειναι κομματι της εγκαταστασης του Nero. Εχω κανει manual extract το αρχειο nero και κατοπιν τρεχω το setup.exe και βγαζει το μυνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Σου ζητάει ένα φάκελλο Tmp σε ένα συγκεκριμένο path.Γιατί δεν μπορείς να το δημιουργήσεις?Το ίδιο πρόβλημα είχε και ένας φίλος και το έλυσε έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valasis Μάρτιος 9, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα. Παντως δοκιμασα τη λυση σου αλλα και παλι εβγαλε το μυνημα. Μηπως το προβλημα ειναι ο installer του Nero? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Τώρα ξέρω ότι κοιμάται... Θα επανέλθω το μεσημέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
valasis Μάρτιος 9, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 ΛΥΘΗΚΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Με ποιό τρόπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valasis Μάρτιος 9, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Εκανα extract τον φακελο cab στον φακελο tmp που δημιουργησα και μετα πατησα ξανα το setup.exe. Δεν επιασε με την πρωτη (την πρωτη φορα εσβησε τα αρχεια που ειχα κανει extract και επαναλαβα τη διαδικασια) αλλα με λιγη προσπαθεια εγινε η εγκατασταση. Τελος καλο ολα καλα. Ευχαριστω για τη βοηθεια YiorgosX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Μάρτιος 10, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 NoProb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.