Jump to content

Αγορα 20αρας

Elpis

Recommended Posts

Καποια 20αρα της lg διαφημιζε sips panel και δεν ειχε τελικα.Δεν ξερω ποια ηταν.Παντως με την 200w6 στα 570 απο e-shop δεν θα το σκεφτομουν καν για lg.Και σιγουρα η philips θα ξαναεξαφανιστει γρηγορα...

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Ένα σχόλιο: πιστεύω πως με κριτήριο ότι

1. στην επιφάνεια εργασίας οι wide οθόνες δίνουν την αίσθηση μεγαλύτερου πεδίου

2. το μέλλον και στα παιχνίδια είναι wide (σχεδόν όλα τα games πια υποστηρίζουν wide resol)

3. dvd ταινίες απόλαυση

θα πρότεινα να στραφείς σε wide εικοσάρα

3 ερωτησεις ακομα.

1)την PHILIPS 200W6CS στα ποσα καμενα pixel στην αλλαζουν

2)επειδη προς το παρων εχω ενα pc με amd 1.4ghz και μια mx400 θα μπορω να εχω την οθονη αυτη σε native αναλυση, μεχρι να παρω νεο pc? Εννοειτε μονο για σερφαρισμα.

3)Η PHILIPS 200W6CS ειναι η ιδια με την PHILIPS 200W6 και απλα κοβουν γραμματα για συντομια η ειναι αλλο μοντελο.

Αρχική απάντηση από gfa3 [Σήμερα, στις 19:34]

2)δεν θυμαμαι αληθεια δες το μανιουαλ της καρτας σου να δεις τι αναλυση υποστηριζει.

Δυστυχως δεν εχω το μανιουαλ.

Εγω θελω απλα να παιζει μεχρι να παρω καινουργιο pc, μην την παρω και την εχω στη κουτα.

Παιδια μηπως εχει κανεις καμια αλλη προταση πριν τη παραγγειλω η να την παρω χωρις αλλη σκεψη;

Αρχική απάντηση από Elpis

Παραγγειλα την philips απο το e-shop και θα την εχω μαλλον μεθαυριο. Ελπιζω να μην το μετανοιωσω!

Δεν προκειται!Καλοριζικη!

Το πρωτο πραγμα που θα δεις και εκει ειναι ΟΛΑ τα λεφτα ,οι γωνιες θεασης.Θα παθεις πλακα.

Μολις τη πηρα στα χερια μου.

Η πρωτη εντυπωση μολις ανοιξα το κουτι δεν ηταν και ηα καλυτερη γιατι ηταν αρκετα χυμα, ομως μολις ανοιξα το pc αλλαξα και γνωμη!

Υ.Γ. Δεν εχει κανενα καμενο pixel.

Ερωτηση: Ποια αναλυση δειχνει πιο φυσικα στο desktop;

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 12:57]

η Native 1680x1050@60hz

Καλοριζικη!

Ευχαριστω πολυ!

Αυτην εβαλα και εγω αλλα μου φαινονται ολα πολυ μικρα, επισης τα γραμματα (αυτα που

γραφω και αυτα που διαβαζω στο νετ) μου φαινονται πολυ "ασπρα"..

Μηπως πειραζει που δεν την εχω συνδεση με dvi μιας και η καρτα που εχω τωρα δεν εχει;

edit:

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 12:58]

Καλορίζικη.

dvi καλώδιο έχει μέσα?

Ευχαριστω!

Ναι εχει καλωδιο dvi.

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 15:08]

Παρατηρησα οτι οταν εχω βαλει σε ολη την οθηνη μαυρο φοντο, φαινονται σαν να υπαρχουν 4 "λαμπες" σε καθε γωνια της οθονης.

Μπραβο, δεν σου λειπει καμμια :devil:

Αν ειναι ελαφρυ το φαινομενο τοτε οκ.Ειναι το backlight της οθονης.Στις ιδιες θεσεις ειναι σε ολες τις wide που κυκλοφορουν.

Οι dell οθονες ειχαν χοντρο προβλημα οπου το φως στα ακρα φαινοταν υπερβολικα πολυ.

Σε ενοχλει οταν παιζεις doom-οειδη παιχνιδια?Σε desktop προφανως δεν υπαρχει προβλημα...

Στην δικια μου philips μονο η επανω δεξια γωνια φαινεται λιγο σε σκοτεινα πλανα.

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 15:11]

Αν ειναι ελαφρυ το φαινομενο τοτε οκ.Ειναι το backlight της οθονης.Στις ιδιες θεσεις ειναι σε ολες τις wide που κυκλοφορουν.

Οι dell οθονες ειχαν χοντρο προβλημα οπου το φως στα ακρα φαινοταν υπερβολικα πολυ.

Σε ενοχλει οταν παιζεις doom-οειδη παιχνιδια?Σε desktop προφανως δεν υπαρχει προβλημα...

Στην δικια μου philips μονο η επανω δεξια γωνια φαινεται λιγο σε σκοτεινα πλανα.

Δεν ειναι πολυ εντονο (αν θελω μπορω να ζητησω αντικατασταση; ). Φαινετε κυριως χωρις φως στο δωματιο. Τωρα για παιχνιδια δεν ξερω. Το μονο που εχω προλαβει να κανω στην οθονη ειναι να σερφαρω λιγο...

Αρχική απάντηση από Vadergr

Όταν μιλάς για Dell να πλένεις το στόμα σου με ροδόνερο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.