totally_wired Μάρτιος 14, 2006 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Ναι παλλικαρι μου πανε να αγορασεις 20αρα dell και θα δεις τι γελια θα ριξω... Θα σε προκαλέσω για απευθείας σύγκριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 14, 2006 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Ι have the monitor, do you have the cash or the monitor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 14, 2006 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Θα ήθελα όσοι το έχετε ψάξει να μου πείτε λόγους για να μην αγοράσω την Dell.Δεν μετράει η απάντηση του τύπου 'μην πάρεις την dell γιατί η nescafe είναι καλύτερη'Όσοι την έχετε είσαστε ευχαριστημένοι; Τι προβλήματα παίζουν;(vaderako... κάτσε να δούμε τι λέει ο λάος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 14, 2006 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2006 Χωρις να τις εχω δει απο κοντα, απο οτι εχω καταλαβει ο μονος λογος που αγοραζουν Dell γενικα ειναι η τιμη τους, αλλα στην ελλαδα οι τιμες ειναι αρκετα πιο υψηλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARRIOR Μάρτιος 16, 2006 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Eχω την samsung 204Τ με 16ms χωρις καμμενα Pixel και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Μάρτιος 16, 2006 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Αν θελεις Dell να περιμενεις τις καινουριες καλυτερα 2007 κ.λ.π Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.