Elpis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2006 Θελω να παρω μια καινουργια οθονη και ειμαι αναμεσα σε: 1)NEC 20WGX22)philips 200w6 3)Belinea 102035W αλλα και πιο κατω, στην Lg 1980Η χρηση της οθονης θα ειναι, παιχνιδια, ινερνετ, και autocad. Εσεις τι μου προτεινετε;Κατι ακομα, επειδη οι 20αρες παιζουν καλα σε μεγαλες αναλυσεις θα πρεπει να αλλαζω συχνα καρτα γραφικων ωστε να παιζει τα νεα παιχνιια που θα βγαινουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Elpis Θελω να παρω μια καινουργια οθονη και ειμαι αναμεσα σε: 1)NEC 20WGX22)philips 200w6 3)Belinea 102035W αλλα και πιο κατω, στην Lg 1980Η χρηση της οθονης θα ειναι, παιχνιδια, ινερνετ, και autocad. Εσεις τι μου προτεινετε;NECΑρχική απάντηση από ElpisΚατι ακομα, επειδη οι 20αρες παιζουν καλα σε μεγαλες αναλυσεις θα πρεπει να αλλαζω συχνα καρτα γραφικων ωστε να παιζει τα νεα παιχνιια που θα βγαινουν; Αν θες να παίζεις πάντα στην native ανάλυση, θες δυνατή κάρτα (απλό). Το πόσο συχνά θα την αλλάζεις είναι θέμα του αν θες να παίζεις πάντα το τελευταίο game στην full ανάλυση και με όλα τα φίλτρα (αν και πλέον τα 1600*1200 με full φίλτρα είναι playable σχεδόν σε όλα τα games με μία vga της τάξης της X1900). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάρτιος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολεψει η wide screen στο autocad εκτος και χρησιμοποιεις αυστηρα τη native αναλυση της οθονης.Παντως το glaring της nec λογω glossy επιφανειας οθονης ειναι κατι που πρεπει να το σκεφτεις σοβαρα μιας και οι εργασιες σε πολυ φως θα εχουν μια επιπτωση αρνητικη θα ελεγα, οπως και ο αντικατοπτρισμος της οθονης τον οποιο εγω βρισκω πολυ αβολο.Θα ελεγα να δεις απο κοντα πρωτα μια οθονη τετοια (gloss επιφανεια) και μετα να αποφασισεις για την αγορα της, προκειμενου να μην ψαχνεις γωνιες σωστης θεασης κατα τη διαρκεια εργασιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 η απλοτητα του spc ειναι κατι το μοναδικο....:p Αρχική απάντηση από spc...... (αν και πλέον τα 1600*1200 με full φίλτρα είναι playable σχεδόν σε όλα τα games με μία vga της τάξης της X1900). σορυ για το οφτοπικ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάρτιος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 10:09] η απλοτητα του spc ειναι κατι το μοναδικο....:p :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Check my signature and shut your mouths! Στα 1680 και μια 7800gt/gtx τα καταφερνει μια χαρα (το ΑΑ δεν ειναι και πολυ αναγκαιο σε τοσο μεγαλη αναλυση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Ξέρει η αντιπροσωπεία πόσες Nec θα πάρουμε? lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Απο την δευτέρα η dell 2005 θα έχει μείωση τιμής άνω των 100 ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες που ήταν εμπιστευτικές μέχρι και πριν μερικές λέξεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 9, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Και παλι δεν αξιζει η dell σε καμμια περιπτωση σε σχεση με αλλες που κυκλοφορουν.Μονο απο εξοπλισμο την παραδεχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Μάρτιος 9, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Μήπως να οργανωθεί ομαδική για την Nec 20WGX2; Elpis, υπάρχει και η LG L2000C που δεν είναι widescreen γύρω στα 600.Λένε ότι έχει S-IPS πάνελ με 800:1 contrast και 8ms rt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάρτιος 9, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Σημερα η αυριο θα παραλαβω την Belinea και θα σου πω την γνωμη μου.... εφοσον σε ενδιαφερει widescreen. Για ιντερνετ οποια και να παρεις καλη ειναι , για Autocad δεν ξερω αν θα σε εξυπηρετουσε wide η τετραγωνη. Για παιχνιδια ειδωμεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 9, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Σε autocad μαλλον εξυπηρετουν οι τετραγωνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάρτιος 9, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Εκτος αν φτιαχνει καραβια... και αλλα μακροστενα πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάρτιος 9, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 και εγω nec θα ελεγα αλλα δε μπορω να το πω.Κοιταω και εγω για 20-21 αλλα δε εχω καταληξει.απο reviews (nec) που διαβασα φαινεται να εχει πιο καλα χρωματα - γωνιες - latency απο τη belinea αλλα με προβληματιζει η glossy επιφανεια και το γεγονος οτι παρουσιαζεται σαν το n1 game monitor.ακομα δε ξερω αν πρεπει να προτιμησω τo s-ips αντι του s-pva το οποιο το εχουν λιγο πιο ακριβα μοντελο απο τη nec.Αν είναι να δωσεις 700 για την nec και δε θες απαραιτητα 16:10 παρε samsung 214t (s-pva 21,3") απο pixmania με ~780.Η samsung κατασκευαζει το panel και εχει καποιες δικες της τεχνολογιες (magic bright etc..). Δηλαδη υποθετω οτι ειναι monitor επιπεδου eizo s2100 σε καλη τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Μάρτιος 10, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Με βλεπω να περνω την PHILIPS 200W6CS τελικα που εχει το e-shop μιας και τα 700 ευρω της NEC ειναι αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 10, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Elpis Με βλεπω να περνω την PHILIPS 200W6CS τελικα που εχει το e-shop μιας και τα 700 ευρω της NEC ειναι αρκετα. Tην εχω εγω και πιστεψε με δεν θα το μετανιωσεις.Οσοι την εχουν δει το ιδιο λενε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Μάρτιος 10, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 δε λει κανεις οτι καποια ειναι κακη αλλα πια ειναι η καλυτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάρτιος 10, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Jpp δε λει κανεις οτι καποια ειναι κακη αλλα πια ειναι η καλυτερη. Το καλυτερο ειναι σχετικο.Για τον καθενα μας καλυτερη ειναι μαλλον αυτη που πηρε, αλλα το απολυτως καλυτερο σε οθονες θα το δεις μονο μεσω εξειδικευμενων μετρησεων.Απο κει και περα ειναι και το τι καθεται στο ματι του καθενος.Το καλυτερο για μενα μπορει να ειναι το χειροτερο για σενα.Αν θες να δεις μετρησεις κανε ενα ψαξιμο στο γουγλη, ειδαλλως ολες θα σε εξυπηρετησουν μια χαρα.Αν οι αποψεις των χρηστων μετρανε για σενα, θα σου πω κι εγω να παρεις τη philips απο την οποια ειμαι κατευχαριστημενος.Δεν μπορω να σου πω ομως αν ειναι καλυτερη ή χειροτερη απο καποια αλλη ιδιας κλασης αφου δεν εχω δει και πολλες.Απο dell που ειδα ειναι σιγουρα καλυτερη παντως (ειδικα το backlight της dell ειναι για τα μπαζα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 10, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Εγω απορησα με το παραπανω σχολιο γιατι εγω ποτε δεν ειπα οτι η philips ειναι απαραιτητα η καλυτερη.Εχω δει μονο την benq fp202 η οποια ειναι μαπα ετσι και αλλιως.Οσοι εχουν δει την 200w6 εχουν μεινει με το στομα ανοικτο (μαζι και εγω).Τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Μάρτιος 10, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 ρε παίδες η LG L2000C τι λέει; Τη βρήκα 567ευρώ τελική στο acorn και αρχίζω και ψήνομαι. 8ms SIPS δε λέει πολύ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.