Jump to content

πανελ χωρις αισθητήρες

μαρμα

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από μαρμα

Καλησπερα.Θα ηθελα να μου πει καποιος αν υπαρχει πανελ θερμοκρασιων χωρις εσθιτηρες.

Έχω ένα ωραίο panel θερμοκρασιών στο μυαλό μου αλλά μάλλον δεν θα σου κάνει γιατί ναι μεν δεν έχει αισθητήρες θερμοκρασίας αλλά είναι panel θερμοκρασιών.

Θες να μας τρελάνεις βραδιάτικα ή παραείμαι κουρασμένος;

Καλησπερα.Θα ηθελα να μου πει καποιος αν υπαρχει πανελ θερμοκρασιων χωρις εσθιτηρες.

Καλησπέρα!

Τι ακριβώς εννοείς - φαντάζεσαι?

χωρις εσθιτηρες.

τι? Λίτσα Πατέρα.

Χωρίς αισθητήρες μόνο μέ κάποια οθόνη μέσω παράλληλης/σειριακής/USB και το ανάλογο πρόγραμμα να τρέχει στον υπολογιστή μπορείς να το κάνεις. Αλλά να ξέρεις και πάλι το πρόγραμμα που τρέχει στον υπολογιστή (πχ MBM) χρησιμοποιεί τους αισθητήρες της μητρικής.

Κάτι αυτόνομο χωρίς αισθητήρες δεν γίνεται. Εκτός αν εννοείς πάνελ ανεμιστήρων χωρίς αισθητήρες. ???

Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 23:26]

Έχω ένα ωραίο panel θερμοκρασιών στο μυαλό μου αλλά μάλλον δεν θα σου κάνει γιατί ναι μεν δεν έχει αισθητήρες θερμοκρασίας αλλά είναι panel θερμοκρασιών.

:hehe: :hehe:

Θελω κι εγω ενα τετοιο ρε Συριε!Στειλτο μου με email (full retail) γιατι βαριεμει να ερθω απο κει να το παρω. :D

Αρχική απάντηση από gsmaster

Χωρίς αισθητήρες μόνο μέ κάποια οθόνη μέσω παράλληλης/σειριακής/USB και το ανάλογο πρόγραμμα να τρέχει στον υπολογιστή μπορείς να το κάνεις. Αλλά να ξέρεις και πάλι το πρόγραμμα που τρέχει στον υπολογιστή (πχ MBM) χρησιμοποιεί τους αισθητήρες της μητρικής.

Κάτι αυτόνομο χωρίς αισθητήρες δεν γίνεται. Εκτός αν εννοείς πάνελ ανεμιστήρων χωρίς αισθητήρες. ???

Δεν υπάρχει κάποιο panel συγκεκριμένα για αυτή τη δουλειά. Υπάρχουν έτοιμες οθόνες, ή μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου, οι οποίες συνδέονται μέσω παράλληλης ή σειριακής ή USB και με το ανάλογο πρόγραμμα βλέπεις διάφορα.

http://www.hlektronika.gr/phpBB2/kat_lcd2.php

http://www.electronics-lab.com/projects/pc/020/index2_gr.html

LOL! Καλά το θυμόμουν τελικά οτι είσαι ο απο το hlektronika.gr... :hehe: Οπότε μάλλον τα ξέρεις αυτά... :) Μπορείς να βρεις στο HAC κάποιες έτοιμες οθόνες πάντως... Αλλά να ξες οτι οι stock αισθητήρες στις μητρικές δεν είναι και ό,τι καλύτερο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.