μαρμα Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2006 Καλησπερα.Θα ηθελα να μου πει καποιος αν υπαρχει πανελ θερμοκρασιων χωρις εσθιτηρες.
spc Μάρτιος 8, 2006 #2 Μάρτιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από μαρμα Καλησπερα.Θα ηθελα να μου πει καποιος αν υπαρχει πανελ θερμοκρασιων χωρις εσθιτηρες. Έχω ένα ωραίο panel θερμοκρασιών στο μυαλό μου αλλά μάλλον δεν θα σου κάνει γιατί ναι μεν δεν έχει αισθητήρες θερμοκρασίας αλλά είναι panel θερμοκρασιών.Θες να μας τρελάνεις βραδιάτικα ή παραείμαι κουρασμένος;
sotiris Μάρτιος 8, 2006 #3 Μάρτιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από μαρμα Καλησπερα.Θα ηθελα να μου πει καποιος αν υπαρχει πανελ θερμοκρασιων χωρις εσθιτηρες. Καλησπέρα!Τι ακριβώς εννοείς - φαντάζεσαι?
Malkav Μάρτιος 8, 2006 #5 Μάρτιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από μαρμαχωρις εσθιτηρες. τι? Λίτσα Πατέρα.
gsmaster1416003178 Μάρτιος 8, 2006 #6 Μάρτιος 8, 2006 Χωρίς αισθητήρες μόνο μέ κάποια οθόνη μέσω παράλληλης/σειριακής/USB και το ανάλογο πρόγραμμα να τρέχει στον υπολογιστή μπορείς να το κάνεις. Αλλά να ξέρεις και πάλι το πρόγραμμα που τρέχει στον υπολογιστή (πχ MBM) χρησιμοποιεί τους αισθητήρες της μητρικής.Κάτι αυτόνομο χωρίς αισθητήρες δεν γίνεται. Εκτός αν εννοείς πάνελ ανεμιστήρων χωρίς αισθητήρες. ???
gfa3 Μάρτιος 9, 2006 #7 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 23:26] Έχω ένα ωραίο panel θερμοκρασιών στο μυαλό μου αλλά μάλλον δεν θα σου κάνει γιατί ναι μεν δεν έχει αισθητήρες θερμοκρασίας αλλά είναι panel θερμοκρασιών. :hehe: Θελω κι εγω ενα τετοιο ρε Συριε!Στειλτο μου με email (full retail) γιατι βαριεμει να ερθω απο κει να το παρω.
Makis Hourdakis Μάρτιος 9, 2006 #8 Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από gsmaster Χωρίς αισθητήρες μόνο μέ κάποια οθόνη μέσω παράλληλης/σειριακής/USB και το ανάλογο πρόγραμμα να τρέχει στον υπολογιστή μπορείς να το κάνεις. Αλλά να ξέρεις και πάλι το πρόγραμμα που τρέχει στον υπολογιστή (πχ MBM) χρησιμοποιεί τους αισθητήρες της μητρικής. Κάτι αυτόνομο χωρίς αισθητήρες δεν γίνεται. Εκτός αν εννοείς πάνελ ανεμιστήρων χωρίς αισθητήρες. ??? Δεν υπάρχει κάποιο panel συγκεκριμένα για αυτή τη δουλειά. Υπάρχουν έτοιμες οθόνες, ή μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου, οι οποίες συνδέονται μέσω παράλληλης ή σειριακής ή USB και με το ανάλογο πρόγραμμα βλέπεις διάφορα. http://www.hlektronika.gr/phpBB2/kat_lcd2.php http://www.electronics-lab.com/projects/pc/020/index2_gr.html LOL! Καλά το θυμόμουν τελικά οτι είσαι ο απο το hlektronika.gr... Οπότε μάλλον τα ξέρεις αυτά... Μπορείς να βρεις στο HAC κάποιες έτοιμες οθόνες πάντως... Αλλά να ξες οτι οι stock αισθητήρες στις μητρικές δεν είναι και ό,τι καλύτερο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.