Jump to content

x700 ή 6600?

gio7

Recommended Posts

καλησπερα παιδια.Εχω καταληξει σε laptop γυρω στα 1250ευρω ή το turbo-x wrs(1.7ghz,2x512ram,x700,60gb(5400),15,4 οθονη) ή απο multirama περιπου ιδια χαρακτηριστικα τα υπολοιπα αλλα με 6600.Το χρειαζομαι κυριως για internet αλλα θα ηθελα να παιζω και κανενα παιχνιδι.Ποιες απο τις δυο ειναι καλυτερη καθως κ σαν ποιοτητα ποιο απο τα δυο(πλαισιο ή multirama).Tελος τα innovator τι λενε?

Κοίτα όποιο και να πάρεις τα ίδια έίναι πάνω κάτω.Πάρε με την 6600.Ίδια είναι η κατασκευάστρια του σανσύ τους.Δεν πιστεύω θα δεις διαφορά.Κοίτα κανα hp.Δες to hp pavillion zd 8302.

Αν δεν κάνω λάθος η Χ700 πρέπει να είναι οριακά πιο γρήγορη, μην κρίνεις από την vga πάντως το laptop. Όποια και να έχει ο φορητός, τους ίδιους συμβιβασμούς θα κάνεις. Προτιμότερο είναι να έχει 1Gb μνήμη ή/και μεγαλύτερο σκληρό.

Από αυτά τα δύο πάντως στα ίδια λεφτά θα προτιμούσα κάποιο fujitsu, Amilo M 1437GQ ή το Amilo A 1667G2 που έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά.

η αληθεια ειναι οτι το 1667 μοιαζει πολυ καλο σε σχεση με τα του πλαισιου/μουλτιραμα/εσηοπ!

Αν δεν βρεις το λαπτοπ απο τα παραπανω καμμια 200αρα € λιγοτερα περιπου ,ωστε να αξιζει οικονομικα καλυτερα να κοιτουσες για το συγκεκριμενο!(1667)

οκ παιδια.Θα παω να δω το 1667g2 απο κοντα.το βρισκω 1300ευρω(κανα 30ευρω πιο ακριβo απο turbo-x k του multirama).το μονο που δεν εχει σε σχεση με αυτα ειναι υπερυθρες ή bluetooth αλλα εχει το ονομα!!Αληθεια εριξα μια ματια στο thread για overclock σε λαπτοπ.Ο 1667 ανεβαινει?Ειναι θεμα chipset(via) ή/και επεξεργαστη?

Και οι δυο ειναι φοβεροι.Ο 4000+ ειναι μεν πιο γρηγορος αλλα λιγο πιο ''ζεστος'' και το λαπτοπ θα εχει μικροτερη αυτονομια.

Εγω τον 4000+ θα επαιρνα.Φοβερη υπολογιστικη ισχυς.

Προσεξε μονο απο που θα το παρεις. 1300-1350ε εχουν και τα δυο (ιδια τιμη).Κατι multirama το εχουν στα 1450-1500.Ψαξε πρωτα απο που θα το παρεις.

Ρωτα επισης και για την εγγυηση γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι 2ετης...

καλησπερα.Λοιπον εχω βρει κ τα δυο στην ιδια τιμη.Αν η διαφορα στην αυτονομια ειναι κανα 10λεπτο μονο λεω να παρω το g1 αλλιως αν φτανει το μισαωρο λεω για το g2.Προτιμω δηλ.αυτονομια σε σχεση με δυναμη.Ξερεις καποιος να μου πει διαφορα στην αυτονομια?

• 2 weeks later...

καλησπερα σε ολους.Διαφορες υποχρεωσεις(ευτυχως ή δυστυχως)ειχαν ως αποτελεσμα να μη παραγγειλω ακομα το 1667g2.Το θεμα ειναι οτι εχω βρει καινουργια το acer ferrari 4005 στα ιδια λεφτα κ το acer 5652 γυρω στα 150 ευρω φθηνοτερο.Οπως καταλαβαινετε ειμαι σε μεγαλο διλλημα!Η χρηση που το θελω αναφερεται στην αρχη του thread.Εχω διαβασει για acer οτι ειναι να μη σου κατσει!!!!!!!!Αλλα νομιζω πως τα ferrari ειναι καλυτερα ποιοτικα απο τα αλλα της acer.Το θεμα ειναι οτι το 5652 εχει tvtuner k καρτα 7600 256mb εναντι χ700128mb των 1667 κ 4005.επισης,οσον αφορα στον επεξεργαστη τι ειναι καλυτερη επενδυση για το μελλον?Intel duo 1,66 ή turion ml37 64bit?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.