helloween Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2006 Γνωρίζει κανείς γιατί όταν συνδέω το flash-άκι δεν μου εμφανίζει το γνωστό εικονίδιο εξωτερικός δίσκος αποθήκευσης ; Ενώ αυτό δουλεύει με την έννοια ότι ανάβει το λαμπάκι του και όταν πάω να το κάνω ασφαλής κατάργηση το βλέπει κανονικά. Σε άλλους υπολογιστές στην δουλειά μου δουλεύει κανονικά. Έχει κανεις αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο;
Reaper Μάρτιος 8, 2006 #2 Μάρτιος 8, 2006 Εγώ έχω ένα san disk cruzer micro και αυτό που περιγράφεις μου συμβαίνει στα i-cafe. Σε τρια διαφορετικά που εχω παει συμβαίνει το ιδιο ακριβώς.. Δεν ξέρω τι φταίει αλλα υποψιάζομαι το deamon tools ή κατι παρομοιο. Στο πισι στο σπιτι και σε κατι φιλους μου λειτουργει κανονικα.
jax7480 Μάρτιος 10, 2006 #3 Μάρτιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από helloween Γνωρίζει κανείς γιατί όταν συνδέω το flash-άκι δεν μου εμφανίζει το γνωστό εικονίδιο εξωτερικός δίσκος αποθήκευσης ; Ενώ αυτό δουλεύει με την έννοια ότι ανάβει το λαμπάκι του και όταν πάω να το κάνω ασφαλής κατάργηση το βλέπει κανονικά. Σε άλλους υπολογιστές στην δουλειά μου δουλεύει κανονικά. Έχει κανεις αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; το πιθανοτερο ειναι οτι προσπαθει να χρησιμοποιησει καποιο "drive letter" των windows που ηδη χρησιμοποιει αλλη συσκευη.Δεξι κλικ στο My Computer--> Manage--> Disk Management.Δες εκει ποιο drive letter προσπαθει να καταλαβει. Αν χρησιμοποιειται ηδη, τοτε δεξι κλικ στο drive και Change Drive Letter and Paths....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.