astrolabos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2006 Έχω ένα sata 80 Gb και σκέφτομαι να πάρω άλλον ένα να τους κάνω ζευγάρι (raid 0). Αυτό που σκέφτομαι και θέλω να σας ρωτήσω είναι αν είναι δυνατόν και κατά πόσο συμφέρει να κάνεις partition σε αυτά τα 160 Gb που θα δημιουργηθούν από το Raid 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάρτιος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Και βέβαια είναι δυνατόν και από επιδόσεις δεν χάνεις και τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Ακριβως οτι ειπε ο georgesod Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 και γω δεν ειδα καμια διαφορα στις επιδοσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 8, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Ωραία, ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 9, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Και κάτι άλλο. Οι δίσκοι πρέπει να είναι πανομοιότυποι; Ίδια μάρκα, ίδιο μοντέλο ή δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Και κάτι άλλο. Οι δίσκοι πρέπει να είναι πανομοιότυποι; Ίδια μάρκα, ίδιο μοντέλο ή δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός; Καλό θα ήταν να είναι ίδιοι, αλλά δεν είναι και δεσμευτικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 9, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 To λέω επειδή έχω ένα Seagate 80Gb Sata. Το ερώτημα είναι να πάρω πάλι Seagate, ή να πάρω Hitachi; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 9, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Aναγκαστικά ίδια μάρκα μερικές φορές και ολόιδιος τύπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 9, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer Aναγκαστικά ίδια μάρκα μερικές φορές και ολόιδιος τύπος. Γιατί έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 9, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Μία αιτία είναι για να έχουν ακριβώς την ίδια πραγματική χωρητικότητα. Έχω 2 200άρηδες sata, ο maxtor είναι ~194GB πραγματικά και ο seagate είναι ~191GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 10, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Και έχεις κάποιο πρόβλημα με τη διαφορά στη χωρητικότητα ή μόνο χάνεις κάποια Gb; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 10, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Δεν τους έχω κάνει raid 0. Απλώς το έχω παρατηρήσει και στο αναφέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.