Jump to content

Aξίζει η νέα αντλία Laing DDC plus?

ergotelis

Recommended Posts

Παιδιά για πείτε μου τι λέτε,αξίζει αυτή η νέα αντλία?

http://www.alphacool.de/xt/product_info.php?products_id=3739&cPath=5_26_267

Είναι καινούργια έκδοση και βγάζει 500 lt σε σύγκριση με τα 420 που είχε η προηγούμενη έκδοση.Αλλά το μεγάλο της πλεονέκτημα της είναι τα 4,7μέτρα ύψος, το μικρό της μέγεθος και η τροφοδοσία από την 12άρα.

Το μεγάλο ύψος που διαθέτει σημαίνει ότι πρέπει να είναι καλύτερη και από την 1260 ίσως που βγάζει 2400lt, γιατί έχει ύψος μόνο 3,6μέτρα.Την έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη μικρούλα?

Γενικά ισχύει ότι το ύψος μετρά παραπάνω από τα λίτρα,έτσι δεν είναι?Αν ναι τότε είναι κορυφαία αντλία,θα τη φέρει κανείς στην Ελλάδα?

Εδώ ένα τέστ http://www.alphacool.de/upload/laing.pdf

Αξιζει ! . Η μεγαλυτερη ανυψωση σημαινει πρακτικα οτι μπορει να κοντραρει καλυτερα σε ενα δυσκολο κυκλωμα οπως μιας υδροψυξης .

Κατα τη γνωμη μου ειναι οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις στα 12V .

Για Ελλαδα ... ισως και . Διαφορετικα Αγγλια και Γερμανια βρισκονται με λιγο ψαξιμο .

Η 1260 εχει αλλο ενα αρνητικο οτι βαζει και πολλα watt στο νερο .

Γενικα μονο καλα λογια εχω διαβασει για τις laing (εκτως του 1ου rev που εκανε πολυ θορυβο) .

Γενικά ισχύει ότι το ύψος μετρά παραπάνω από τα λίτρα,έτσι δεν είναι?

Έτσι είναι!:T:

Λίγο ακριβή μου φαίνεται εμένα...

Και επίσης προτιμώ να μην τροφοδοτώ την αντλία από το τροφοδοτικό ή μητρική, γιατί έτσι "κουράζω" την 12άρα.

Κάποτε την έψαχνα και εγώ για 12ρα αντλία , ,, αλλά μία l20 τελικά την κάνει την δουλειά όμορφα ύσηχα και με 25e. Την έχω και στο πολύμπριζο Που ειναι και το Pc οποτε χωρίς αντλία δεν ανοιγει . Κανα 6μηνο τώρα και ειναι σαν καινουρια [μονο παραφλου όμως πΟτέ βρύσης ;) ] και κινεί loop με 2πλο xtreme ψυγείο 2 και 2 μπλοκ .

Αν οπωσδήποτε ήθελα 12βολτη θα κοιτουσα και της asetek@1000lt την Χtream οπου βγάζει υποδοχές για φανς , έχει ενσωματωμένο Controller ειναι software controlled κανει monitoring & μπορεις αργότερα να συνδέσεις την μπλε οθόνη που παίρνει και το Vapochill light

speed . :inlove:

pump2sq.jpg

pumpbody5ip.jpg

lcd9lq.jpg

Ωραία και αυτή η Asetek που λες αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για μια αντλία από άποψη απόδοσης,και η συγκεκριμένη η Asetek δεν έχει να μου προσφέρει πολλά παραπάνω από την L30 που έχω στο θέμα αυτό.Ότι είναι πολύ ωραίο πακέτο δε λέω πάντως,αξίζει!

Αλλά αυτή η μικρούλα Laing έχει υπερδιπλάσιο ύψος από την L30 που έχω και άρα θα αποδίδει καλύτερα συν το χώρο που θα γλιτώνω.Το ότι τροφοδοτείται από το psu όντως και μένα δε μου φαίνεται πλεονέκτημα,ιδιώς αν θες να τη λειτουργήσεος με κλειστό το pc.Λοιπόν όταν βρω χρόνο θα το ψάξω και μάλλον με κόβω να αλλάζω σε αυτή τη Laing!

Oσο για την αγορά δεν έχω πρόβλημα να την πάρω από Γερμανία,απλά ρώτησα μπας και την έχει πάρει κανείς χαμπάρι και στην Ελλάδα,στο Ιντερντετ και σκρούτζ δεν είδα τίποτα εδώ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.