Jump to content

2 x 200gb 7400rpm raid 0 vs 1x 74gb raptor

demizz26

Ποιά είναι η ιδανικότερη σκληρή λύση για ένα γρήγορο π  

36 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δεν εχει καμμία σημασία αυτό...το θέμα λήγει εδω,ζητώ συγνώμη απο τον tristeno και το παληκάρι που ψιλομαμ#$ηκε το poll του και ανάλογα με την κρίση των απο πάνω ας μεταφερθούν τα αντίστοιχα απο τα τελευταία posts στην μαύρη τρύπα.

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Νομίζω ότι το αποτέλεσμα του poll δίνει την απάντηση. Απλά μου φάνηκε περίεργο που αρκετοί ψήφισαν την τρίτη επιλογή, ιδιαίτερα μετά τις κατατοπιστικές απαντήσεις αλλά και τα benches από διάφορα site που κάνανε την άμεση σύγκριση μεταξύ των δύο.

Οντως πολυ σημαντικό πράγμα η ταχύτητα του δίσκου. Είναι αυτή που δίνει την "αμεσότητα" κατά τη λειτουργία των windows σε πολλες περιπτώσεις. Και κατά τη γνώμη μου τελικά μετά από αυτό το poll που ανοιξα και έφερε αυτή την κουβέντα, ΝΑΙ αξίζει κανείς να δώσει 350 ευρώ για 2χ74 ραπτορ raid 0 συν 100 ευρώ για ένα 200ρη αποθήκη, παρά να δώσει 120-130 ευρώ λιγότετρα για να πάρει 2 τεράστιους αργούς δίσκους. Τα επιπλέον αυτά ευρώ ειδικά όσο αυξάνεται το κόστος του συστήματος που στήνουμε και οι απαιτήσεις μας, είναι πάρα πολύ καλή επένδυση.

Ελπίζω να μην άργησα να απαντήσω αλλά δική μου άποψη και όπως φαίνεται κι απο το αποτέλεσμα του poll είναι η 1η επιλογή ως καλύτερη.Οι raptor είναι προιόντα που μένουν σε όποιον τους αγοράσει και όσες αλλαγές και να επέλθουν πάντα θα είναι πολύ αποδοτικοί

οπότε η αγορά του είναι πολύ καλή επένδυση

• 1 month later...

κάτι άλλο, μεταξύ ενός raptor 150ρη και 2 74ρηδες σε ραιντ τι θα επιλέγατε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.