Jump to content

4400-4800 week/stepping

mauros

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από darkCount

I 2nd that question....No coldbug at all?

And since you're here, would you mind sharing your knowledge on the coldbug - HTT relation?

I've noticed that when I raise the HTT, the coldbug hits me on lower temperatures than it did with lower HTT.

Example: HTT 250 - coldbug at -55@heatspreader

HTT 340 - coldbug at -25@heatspreader

Thats roughly -35@core and -5@core respectivly

Am i seeing a pattern here?

So is it safe to say a CPU has no coldbug or better, it has a high coldbug tolerance(or something like that) ?

ειναι αρκετα απλο... οσο κατεβαινουν οι θερμοκρασιες τοσο μειωνεται το HTT που μπορεις να πιασεις. σε αλλα CPU οι θερμοκρασιες στις οποιες το HTT δεν δημιουργει ειναι στο ευρως των θερμοκρασιων ενος μονοβαθμιου , σε αλλα CPU στο ευρως των cascade και σε αλλα σε ln2 temps. ακομα και αυτα που και σε ln2 δεν θα ειχαν προβλημα για 400htt στους -250*C μπορει να ειχαν coldbug στα 300htt.

το κακο ειναι οτι σε μη FX chips που το multi ειναι κλειδωμενο περιοριζεται πολυ το overclock γιατι η αυξηση των MHz γινεται μονο με αυξηση του HTT (σε αντιθεση με τους FX που αν βρεις το htt που θες και δεν εχεις cold-bug παιζεις με τα multi

Βάγγο ,εγώ τα έχω επαληθεύσει αυτά που λέω(και λες και συ στην απάντηση σου). Απλά ήθελα μια πιο επίσημη βερζιον.

Και το έγραψα περισσότερο γιατί βλέπω κατα καιρούς διάφορες αγγελίες για Venice και Οpteron και γράφουν "χωρίς coldbug" ενω δεν τα έχουν δοκιμάσει καν σε phase. Ή άντε κάνα μονοβάθμιο που βλέπει θετικές στα ζόρια.

Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση κάποιου αγοραστή που θα τα χώσει για cpu και ένα καλό Phase και θα μείνει με τη χαρά μετα...

ps...ψιτττ κανα FX θα βρούμε ρααααα????? Θέλω μουλτι...

Αρχική απάντηση από darkCount

Βάγγο ,εγώ τα έχω επαληθεύσει αυτά που λέω(και λες και συ στην απάντηση σου). Απλά ήθελα μια πιο επίσημη βερζιον.

Και το έγραψα περισσότερο γιατί βλέπω κατα καιρούς διάφορες αγγελίες για Venice και Οpteron και γράφουν "χωρίς coldbug" ενω δεν τα έχουν δοκιμάσει καν σε phase. Ή άντε κάνα μονοβάθμιο που βλέπει θετικές στα ζόρια.

Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση κάποιου αγοραστή που θα τα χώσει για cpu και ένα καλό Phase και θα μείνει με τη χαρά μετα...

ps...ψιτττ κανα FX θα βρούμε ρααααα????? Θέλω μουλτι...

Απο οτι καταλαβες περι cold bug εχουμε την ιδια αποψη, αλλωστε το ιδιο λεγεται και στο XS ;)

τωρα για τους κατα καιρους opty/venice χωρις coldbug προφανως αναφερονται σε single stage...

(FX??? ρε AM2 και καλες DDR2 ψαχνουμε τωρα!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.