Jump to content

4400-4800 week/stepping

mauros

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παίδες,ξέρει κανένας απο εσάς καμμια καλή εβδομαδα για 4400 η και 4800?

Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να κατασταλλάξω κάπου επειδή όλοι το γύρισαν σε opterown και δεν έχουν ασχοληθεί με τα καινούργια stepping.

:(

Δεν βολεύουν στο τιμολόγιο αλλιώς ξέρω πολύ καλά τι θα έπαιρνα.....

Αναγκαστικά κάποιον απο αυτούς πρεπει να διαλέξω.

Αρχική απάντηση από Arapis

Δεν βολεύουν στο τιμολόγιο αλλιώς ξέρω πολύ καλά τι θα έπαιρνα.....

Αναγκαστικά κάποιον απο αυτούς πρεπει να διαλέξω.

Kαι από Ευρωπαϊκη Ένωση αν αγοράσεις κόβεις τιμολόγιο,έτσι δεν είναι?’λλωστε και εμείς από Ελλάδα αγοράσαμε οι πιο πολλοί,τώρα αν είναι αλλόυ το πρόβλημα δε ξέρω!

Αλλού είναι το πρόβλημα αλλά αυτά τα διαδικαστικά δεν έχουν και μεγάλη σχέση με το θέμα.καμμια καλή βδομάδα με τους κυρίους έχει πάρει το μάτι σας?κάτι για 524 έχω δει αλλα που να τους βρείς...

4800 ψαχνεις για 0512 μεχρι και ο 0529 και πανε με SS στον θεο και δεν εχουν και coldbug.....οι αλλοι εχουν coldbug περιπου στους -30.....!!

4400τωρα με αερα πανε πολυ καλα ολοι οι 0550,0541...αλλα σχεδον ολοι εχουν coldbug...

Κοιτα το στεπινγκ να ειναι CAB2E....δεν εχει σιγουρα κανενας coldbug σε αυτο το στεπινγκ ,αλλα ειναι και δυσκολο να το βρεις.....!!!

Αληθεια...γιατι δεν πας σε 4600 που ειναι και πολυ καλα chip????Ο μονος λογος ειναι το 512+512???

Γεια στα χέρια σου ρε Βασίλη...ακριβώς αυτό που ήθελα!

Σκέφτομαι για 1Μ cache μιας και δεν έχω σκοπό να πιάσω και τίποτα τρελά ρολόγια.Ας τα πάει καλά σε 3d και δεν βαριέσαι...

@georgesod :shifty:

Δεν νομιζω ολοι οι 4400 να εχουν coldbug.Εχω δει πολλους να παιζουν με phase στα 3200Mhz

O δικος μου παει 2650 Μhz με αερα τωρα stepping δεν κοιταξα αλλα και εγω σκεφτομαι να πουλησω τον δικο μου και να γυρισω στους "trendy" opteron.Θα δειξει

Αρχική απάντηση από TheoV

Δεν νομιζω ολοι οι 4400 να εχουν coldbug.Εχω δει πολλους να παιζουν με phase στα 3200Mhz

O δικος μου παει 2650 Μhz με αερα τωρα stepping δεν κοιταξα αλλα και εγω σκεφτομαι να πουλησω τον δικο μου και να γυρισω στους "trendy" opteron.Θα δειξει

Δεν ειπε κανεις οτι οι 4400 ολοι εχουν κρυοπαγηματα...:D

Ο Darksaga εχει εναν που δεν εχει καθολου και με SS ειναι στα 3400 για scrshot και 3200 stable παντου...:D

Τετοια πες μου και φτιαξε με.Γιατι ψυνομαι για phase και γι'αυτο θελω opteron αλλα αν παει καλα ο 4400 ολα καλα.

Εγώ έχω week 44 2005 4200+ και είμαι στα 2600 σε stock voltage με αέρα... Δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ για παραπάνω, αλλά αυτό το chip πρέπει να μαμάει διότι μέγιστη θερμοκρασία που μου δίνει είναι γύρω στους 40κάτι, με ψύκτρα κρύα σε full load και από τις 2 CPU. Το chip είναι Manchester (512 + 512).

Σκεφτόμουν να πάρω 4400+, αλλά θεώρησα τα παραπάνω πολλά για λίγη παραπάνω cache.

Αρχική απάντηση από frantic

Εγώ έχω week 44 2005 4400+ και είμαι στα 2600 σε stock voltage με αέρα... Δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ για παραπάνω, αλλά αυτό το chip πρέπει να μαμάει διότι μέγιστη θερμοκρασία που μου δίνει είναι γύρω στους 40κάτι, με ψύκτρα κρύα σε full load και από τις 2 CPU. Το chip είναι Manchester (512 + 512).

Σκεφτόμουν να πάρω 4400+, αλλά θεώρησα τα παραπάνω πολλά για λίγη παραπάνω cache.

4200 εννοεις οτι εχεις????:D

Διορθώθηκε, άλλωστε (τώρα) φαίνεται και σε sig...

edit: Είχα να ποστάρω από κανά 2μηνο που ήμουν με 754 και τώρα μόλις καθόμουν να ανανεώσω τα στοιχεία... Thnx για την διόρθωση!

Αρχική απάντηση από Βασιλης

4800 ψαχνεις για 0512 μεχρι και ο 0529 και πανε με SS στον θεο και δεν εχουν και coldbug.....οι αλλοι εχουν coldbug περιπου στους -30.....!!

4400τωρα με αερα πανε πολυ καλα ολοι οι 0550,0541...αλλα σχεδον ολοι εχουν coldbug...

Κοιτα το στεπινγκ να ειναι CAB2E....δεν εχει σιγουρα κανενας coldbug σε αυτο το στεπινγκ ,αλλα ειναι και δυσκολο να το βρεις.....!!!

Αληθεια...γιατι δεν πας σε 4600 που ειναι και πολυ καλα chip????Ο μονος λογος ειναι το 512+512???

καλά όλα αυτά μπιλλ, αλλά πού???

• 2 weeks later...

one condition and principle:D

always watch the 3rd & 4th letters of the second line OPN

if you see xxBHx...you gotta grab that cpu

because it doesn't have cold bug.;)

Αρχική απάντηση από Onepagebook

no coldbug at all???

Αρχική απάντηση από Onepagebook

You mean like LDBHE?

Αρχική απάντηση από Βασιλης

no coldbug at all???

I 2nd that question....No coldbug at all?

And since you're here, would you mind sharing your knowledge on the coldbug - HTT relation?

I've noticed that when I raise the HTT, the coldbug hits me on lower temperatures than it did with lower HTT.

Example: HTT 250 - coldbug at -55@heatspreader

HTT 340 - coldbug at -25@heatspreader

Thats roughly -35@core and -5@core respectivly

Am i seeing a pattern here?

So is it safe to say a CPU has no coldbug or better, it has a high coldbug tolerance(or something like that) ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.