Jump to content

Tι εγινε με τις USB?

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας και παλι παιδες. Μετα απο το τελευταιο μου φορματ εχω το εξης προβλημα. Ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει τις θυρες USB 2,0 ως τετοιες αλλα ως θυρες χαμηλης ταχυτητας ενω πριν το φορματ λειτουργουσαν κανονικα ως 2,0. Ξερει κανεις που μπορει να οφειλεται αυτο το προβλημα και πως να το αντιμετωπισω; Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.

εχω περασει windows xp pro greek. το service pack 2 θα το περασω τις επομενες μερες. Δηλαδη αυτο φταιει για ολα;

το προβλημα ειναι οτι το CD της μητρικης μαλλον εχει χαθει. δεν γιανεται τιποτα αλλο;

Μπορεις να δοκιμασεις πας στο site του κατασκευαστη της μητρικης και να κατεβασεις τους usb2 drivers που θα εχει...

Κοιτα να δεις, oi drivers για USB2 βρισκονται στο site της microsoft!Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι θεμα drivers.Περνα για αρχη στο SP2 και βλεπεις μετα!

Αφού έχεις περάσει το Service Pack 2, τότε πάνε στις συσκευές και

πάτα ενημέρωση προγράμματος οδήγησης στην συσκευή USB.

Πάτα να ψάξει αυτόματα... κτλ.

Λογικά θα είσαι εντάξει μετά.

Θα το περασω αυτες τις μερες και θα κανω αυτα που μου ειπατε και μετα θα σας πω τα αποτελεσματα

Αν βαλεις το Servise pack 1(λογικα και με SP2) θα παιξει σιγουρα και μαλλον χωρις να περασεις κανεναν driver.

Eχω την εντυπωση οτι τα WinXp χωρις servise pack δεν υποστηριζουν usb2.0.

Αρχική απάντηση από kallileo

Αν βαλεις το Servise pack 1(λογικα και με SP2) θα παιξει σιγουρα και μαλλον χωρις να περασεις κανεναν driver.

Eχω την εντυπωση οτι τα WinXp χωρις servise pack δεν υποστηριζουν usb2.0.

μαλλον εχεις δικιο. παντως το Servise pack 2 ακομη το ψαχνω

Εγώ έχω στο παλιό μου πισι την Gbyte 7vaxp και οι drivers για usb 2 απαιτούσαν sp2. ’μα έχεις καμιά dsl κάνε auto-update από το site της MS και επέλεξε μόνο τα συστατικά που σε ενδιαφέρουν, μέχρι να βρεις όλα τα updates σε κάνα cd. (Μη σαπίσεις 10 ώρες να κατεβάζεις 200+ μέγκα που θα είναι όλα τα updates)

Η Λύση στο πρόβλημα είναι SP2.

Βάλτο από το CD ή κατεβασέ το

από την Μ$.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.