ikaros19 Μάρτιος 7, 2006 Author #21 Μάρτιος 7, 2006 Οι μνήμες νομίζω ότι αποδείχτηκε ότι δεν είναι...!Εγώ προσωπικά τείνω προς το θέμα της motherboard...!Μιας και είχα κάποιο πρόβλημα με τις usb....Ειδικά με τον εκτυπωτή που μια τον βρίσκει και μια τον χάνει....!Ενεργοποίησα την επιλογή "dont tell me about USB errors"...και θα δούμε!Έλεγχο πως μπορώ να κάνω για το θέμα του τροφοδοτικού που ανέφερες....?Δεν έχω κάνει o/c στο pc....Η τελευταία λύση είναι να βάλω τα Windows στον άλλο δίσκο κάνοντας format στα Suse για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι θέμα δίσκου...!Απλά επειδή είναι λίγο ταλαιπωρία λεω μήπως βρω τι φταιει....Μιας και δεν νομίζω ότι είνια αυτό....Αφού δεν έχει κλείσει ούτε χρόνος ο σκληρός....!!!!
nick2crete Μάρτιος 7, 2006 #22 Μάρτιος 7, 2006 Ψαξε στον γουγλη και παρε ιδεες...δεν νομιζω να εχει να κανει με δισκους...οσον αφορα το τροφοδοτικο εμενα οταν το εκανε, σκαλωνε και στο αναλογο τεστ του S&M..τρεξε το να δεις αν θα περασει η οχι το τεστ,ανοιξε και το κουτι σου και ριξε μια ματια να δεις τι γινεται μεσα...
ikaros19 Μάρτιος 7, 2006 Author #23 Μάρτιος 7, 2006 Εμένα το πέρασε το S&M...Δεν έβγαλε κάποιο error.....!!Ανοιχτό το έχω το κουτί και ξέρω τι παίζει μέσα....και λεω μάλλον ότι δεν πρέπει να έχω κάποιο πρόβλημα με το τροφοδοτικό!Το έχω φάει το google...Είναι κάτι μήνες τώρα που μου το κάνει αυτό....Απλά νόμιζα ότι με format θα έστρωνε.....! Έλα όμως που δεν έστρωσε....Και είπα αυτές τις μέρες να κάτσω να το ψάξω λίγο....!’λλος είχε πει ότι απλά άλλαξε θέση στην κάρτα ήχου και δεν είχε μετά κάποιο πρόβλημα...Το έκανε και αυτό...!’λλαξα και από το bios να μην δείνει τα rql auto αλλά τους έβαλα εγώ τιμές....!Πάλι τίποτα....!Θα τρελαθώ μου φαίνεται σε λίγο.......!!!Και για μια ακόμα φορά έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί το κάνει μόνο όταν σερφάρω....Στο 99.9% των περιπτώσεων?????? (έχω dsl)Και όχι όταν παίζω Doom 3, Quake 4, Prince of Persia.....ή όταν κάνω κάποια άλλη εργασία.......?????????????????????????????Εμένα αυτή η απορία θα με φάει......!!!!!
nick2crete Μάρτιος 7, 2006 #24 Μάρτιος 7, 2006 Και σε μενα τυχαινε και εβγαζε το Super PI κανονικα και μετα 3-5' στο ασχετο ΤΣΑΦ bsod..
Makis Hourdakis Μάρτιος 7, 2006 #25 Μάρτιος 7, 2006 Πώς συνδέεσαι, με router; Αν ναι η κάρτα δικτύου είναι onboard ή σε PCI; Αν είναι σε PCI δοκίμασε να της αλλάξεις slot. Γενικώς βασικά παίξε λίγο με τα Irq. ’μα είσαι με άλλο browser λογικά πρέπει και πάλι να στο κάνει. Δοκίμασε λίγες ώρες με IE πχ...
deadlock7 Μάρτιος 7, 2006 #26 Μάρτιος 7, 2006 Φιλε μου αν δεν στο εκανε παλιοτερα,τοτε δυο ειναι τα ενδεχομενα κατα την γνωμη μου. 1)Κατα 99% καποια απ'τις μνημες εχει προβλημα(ελπιζω να ετρεξες καποιες ωρες τα προγραμματα που λες κι οχι μονο καποια λεπτα) 2)Εχεις πειραξει την registry σε επικινδυνο βαθμο. Αφου λες οτι στο κανει μετα απο format και δεν εχεις αλλαξει τιποτα..επιμενω για το πρωτο!
ikaros19 Μάρτιος 7, 2006 Author #27 Μάρτιος 7, 2006 To router το έχω στη usb.....! Την ethernet την έχω ουσιαστικά για lan....! Έχω δοκιμάσει και χωρίς την ethernet πάνω...αλλά μια από τα ίδια....!! Με ΙΕ????? Αυτό θα είναι μαρτύριο αλλά θα δοκιμάσω....! Μετά πάνως από το "dont tell me about USB errors" δεν έχει κάνει κάτι.....αλλά πρέπει να το δουλέψω λίγο πρώτα γιατί το κάνει όποτε γουστάρει.....!!!! Edit: Το έκανε και τώρα επομένως ούτε αυτό είναι.....!!!!!
ikaros19 Μάρτιος 7, 2006 Author #28 Μάρτιος 7, 2006 Δεν έχω πειράξει τίποτα στη registry....!!Τα έτρεξα σε full load μέχρι να τελειώσουν ή να βγάλει κάποιο error...!Το memtest μάλιστα το άφησα να κάνει δυο περάσματα.....!!!Το δοκίμασα και με το ένα dimm και με το άλλο....και πάλι τα ίδια...!Δηλαδή και τα δυο είναι χαλασμένα....????Και πως τρέχω του κόσμου τα προγράμματα.....και τα παιχνίδια με δυο χαλασμένες μνήμες????Το θέμα της Motherboard δηλαδή δεν παίζει καθόλου.....????Γιατί σκεφτόμουνα να αγοράσω καινούργια.....!!!’σε που δεν υπάρχουν και πολλές σε 478 socket!!!!
Makis Hourdakis Μάρτιος 7, 2006 #29 Μάρτιος 7, 2006 Βγάλτα όλα και άσε μόνο μητρική-cpu-μνήμες-κάρτα γραφικών και το δίσκο που έχεις το λειτουργικό. Βασικά βγάλε ό,τι κάρτες επέκτασης έχεις πάνω και ξαναδοκίμασε. Αν δεν στο κάνει, βάζε μια μια και δοκίμαζε μέχρι να βρεις πού μπλέκει. Επίσης αν έχεις τπτ onboard κυκλώματα που δεν τα χρησιμοποιείς απενεργοποίησέ τα.
deadlock7 Μάρτιος 7, 2006 #30 Μάρτιος 7, 2006 Δηλαδη οταν τις ειχες πρωτοβαλει τις μνημες ετρεχαν οκ σε dual?Απ'την στιγμη που τρως Bsods ξεκαρφωτα,τοτε δεν βλεπω αλλη λογικη εκτος των μνημων!Memtest βαλε απο dos κι οχι των windows και τρεξε τo test 5 για μερικες ωρες !Toυλαχιστον αυτο εμενα μου εβρισκε λαθη οταν "χτυπουσε" καποιο dimm.Μητρικη αν θες παρε καποια μεταχειρισμενη..θα βρεις πολλες καλες και φθηνες!
Makis Hourdakis Μάρτιος 7, 2006 #31 Μάρτιος 7, 2006 Κι εμένα τέτοια φάση έπαιξε αλλά κάτσε πρώτα να εξαντλήσουμε κάθε άλλη περίπτωση... Αφού δεν έχει άλλες μνήμες να δοκιμάσει πρέπει να δοκιμάσουμε τα υπόλοιπα. Μην τον στείλουμε να δώσει τζάμπα λεφτά. Κι εγώ το πιθανότερο λέω να είναι οι μνήμες αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
ikaros19 Μάρτιος 7, 2006 Author #32 Μάρτιος 7, 2006 Θα πάρω καμιά μνήμη από κανέναν φίλο μου....μου φαίνεται!Για να το εξαντλήσουμε και αυτό....!Απλά πρωτού αρχίσω να αγοράζω εξαρτήματα και στο τέλος φτιάξω κανένα pc από την αρχή είπα να το ψάξω αλλιώς το θέμα....!!!'Έτρεχαν οκ από την αρχή σε dual....!Τα έχω βγάλει όλα και πάλι το έκανε.....!Το memtest φυσικά το έτρεξα από το dos....!To onboard μόνο που έχει είναι η κάρτα ήχου την οποία και δεν χρησιμοποιώ και για αυτό την έχω disable...Ακόμα και την παράλληλη έκανα μιας και δεν την χρησιμοποιώ....!!!
Makis Hourdakis Μάρτιος 7, 2006 #33 Μάρτιος 7, 2006 Ε τότε οι μνήμες. Αλλά δοκίμασε καλού κακού πρώτα τπτ άλλες...
ikaros19 Μάρτιος 7, 2006 Author #34 Μάρτιος 7, 2006 Θα δανειστώ καμιά μνήμη από κανέναν φίλο μου τότε.....για να το τσεκάρω!!!!!Thanks για την βοήθεια...Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώσω....!!!
Occultist Μάρτιος 10, 2006 #35 Μάρτιος 10, 2006 Μην είστε τόσο σίγουροι για τις μνήμες. Εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα και αφού έτρεξα 24hr memtest και s&m σε άλλο μηχάνημα διαπίστωσα ότι δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα. Τελικά ήταν η κάρτα ήχου και δημιουργούσε πρόβλημα σε όλο το σύστημα. Την rmaάρισα και λύθηκε το πρόβλημα.
aggelopas Μάρτιος 10, 2006 #36 Μάρτιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Occultist [Σήμερα, στις 13:58] Μην είστε τόσο σίγουροι για τις μνήμες. Εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα και αφού έτρεξα 24hr memtest και s&m σε άλλο μηχάνημα διαπίστωσα ότι δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα. Τελικά ήταν η κάρτα ήχου και δημιουργούσε πρόβλημα σε όλο το σύστημα. Την rmaάρισα και λύθηκε το πρόβλημα. Ετρεξες μεμτεστ και καταλαβες οτι εφταιγε η καρτα ηχου?
ikaros19 Μάρτιος 10, 2006 Author #37 Μάρτιος 10, 2006 Μάλλον εννοει ότι έβαλε τις μνήμες του σε άλλο μηχάνημα και δεν είχαν κάποιο πρόβλημα....! Οπότε δεν έφταιγαν αυτές.....!Και τελικά κατάλαβε ότι ήταν η κάρτα ήχου....!Ποια κάρτα ήχου είχες?Όμως το έχω δοκιμάσει και χωρίς την κάρτα ήχου πάνω και πάλι μου έβγαζε το ίδιο error...!
ikaros19 Μάρτιος 15, 2006 Author #38 Μάρτιος 15, 2006 Δεν έχω βάλει ακόμα την μνήμη του φίλου μου που έλεγα.....Όμως δοκίμασα να σερφάρω και με τον Explorer αλλά έβαλα και τον Mozilla...Την Suite και όχι τον Firefox....Μέχρι τώρα δεν μου έχει βγάλει κανένα error.....!Θέλει βέβαια λίγο ψάξιμο παραπάνω...Μιας και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αφού το έβγαζε όποτε ήθελε....!Αλλά αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο τότε το πρόβλημα είναι στον Firefox...και όχι στο PC...!Έβγαλα ότι plug in και theme είχα βάλει αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί....!Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται ο Firefox???
ikaros19 Μάρτιος 21, 2006 Author #39 Μάρτιος 21, 2006 Έβαλα τελικά την μνήμη ενός φίλου μου....και πάλι μου έβγαλε την μπλε οθονούλα.Οπότε δεν είναι ούτε η μνήμη όπως μου είχε φανεί και λογικό αφού σε καμία εφαρμογή δεν είχα πρόβλημα....!Με τον Mozilla Suite πάλι μου έβγαλε μπλε οθόνη....οπότε δεν είναι ούτε ο Firefox.Το επόμενο που θα κάνω είναι να βάλω τα Windows στον άλλο σκληρό για να δω αν φταίει ο σκληρός!Μετά πάω για motherboard...Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο....!!!Καμιά γνώμη?
Dr.Paneas Μάρτιος 21, 2006 #40 Μάρτιος 21, 2006 Γμτ ειχα παλια το ιδιο προβλημα και δεν θυμαμαι τι εφταιγε!!!!!!Παντως δεν ηταν οι μνημες, ούτε η κάρτα γραφικων, ούτε το τροφοδοτικό, ούτε η μητρική. Είτε η καρτα ηχου νομιζω εφταιγε (SoundBlaster Audigy 2) είτε σκληρός. Απο ότι θυμάμαι, ειχα κανει format, εβγαλα τα παντα απο την μητρική, μέχρι και τον cpu, και μετα δούλεψε ρολόι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.