Jump to content

OTE DSL Modem

HellhammeR

Recommended Posts

Μου έχει μείνει απο τον ΟΤΕ το Speedtouch 530i DSL modem που έδινε κάποτε ο ΟΤΕ με τις συνδέσεις του. Έχω γυρίσει την γραμμή σε PSTN (όταν είχα βάλει DSL την έβαλα πάνω σε ISDN) και θέλω να ρωτήσω αν με κάποιο τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο modem σε γραμμή PSTN.. Και κάτι τελευταιο, αμα ξέρει καποιος, πιά είναι η πραγματική διαφορά ανάμεσα σε ένα ISDN και σε ένα PSTN DSL modem?? Δεν νομίζω να είναι στο filtraki που περιέχει το PSTN modem και το Splitter που έχει το ISDN modem..:mad:

• 2 weeks later...

καμμία απολύτως σχέση???

το ένα παίρνει αναλογικό σήμα σαν είσοδο (PSTN) και το άλλο παίρνει αδιαμόρφωτο σήμα ψηφιακό (αφού παίρνει πριν το NetMod)

το φίλτρο κόβει συχνότητες που ανήκουν στην τηλεφωνία και δεν έχουν

πληροφορία interneτική(νομίζω)

και κόβουν και την internetikή να μη σκάει σαν θόρυβος στην ομιλία

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 21:28]

καμμία απολύτως σχέση???

το ένα παίρνει αναλογικό σήμα σαν είσοδο (PSTN) και το άλλο παίρνει αδιαμόρφωτο σήμα ψηφιακό (αφού παίρνει πριν το NetMod)

το φίλτρο κόβει συχνότητες που ανήκουν στην τηλεφωνία και δεν έχουν

πληροφορία interneτική(νομίζω)

και κόβουν και την internetikή να μη σκάει σαν θόρυβος στην ομιλία

Απο τεχνικης πλευρας ομως και το ISDN αναλογικο σημα δινει,σωστα?

μετά το network terminator (netmod) που κάνει την απόπλεξη

το ISDN ταξιδευει σε όλο το μήκος του δικτύου ψηφιοποιημένο στο σπίτι μας "επεξεργάζεται" απο αναλογικό σε ψηφιακό και το αντίστροφο

οι παλμοσειρές δεν έχουν καμμία σχέση άλλα σημαίνει το ίδιο σήμα στο isdn και άλλα στο pstn

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.