Jump to content

Ultimate Home Printer

Recommended Posts

Δεν ειμαι επαγγελματίες φωτογράφος που μένει ξάγρυπνος για να τραβήξει μια φώτο το ηλιοβασίλεμα. Δεν είμαι τσοπάνος που θέλει να τυπώσει την αγγελία "Πωλούνται πρόβατα γεννημένα ή αγέννητα". Είμαι ένας μέσος χρήστης που χάλασε ο εκτυπωτής του σπιτιού. Δεν γνωρίζω αν πρέπει να αγοράσω laser ή inject, αλλά γνωρίζω τις απαιτήσεις που έχω από αυτό το μηχανημα. Θέλω να μπορεί να εκτυπώνει αρκετά καλά (καλή ποιότητα) φωτογραφίες τις οποίες έχω τραβήξει με την ψηφιακή μηχανή αλλά και να τυπώνει ενα e-book (πχ 300 σελίδες) σε έναν λογικό χρονικό διάστημα. Επίσης, όσον αφορά τα καταναλωτικά. Δηλαδή, αν όταν τελειώνει το μελάνι (πόσο γρήγορα ή αργά τελειώνει) αν χρειάζεται αν αλλάξω όλο το "πακετό" με τα χρώματα ή το κάθε χρώμα ξεχωριστά (προτιμώ το δεύτερο). Πχ στον epson που είχα αν τελείνε το μπλε έπρεπε να αλλαξω ολοκληρο το πακέτο με τα έγχρωμα...

Επειδή είμαι τελείως άσχετος με τους εκτυπωτές, και δεν έχω χρόνο αλλά και διάθεση να ψάξω την τεχνολογία τους (τα "πώς" και τα "γιατι"), θα ήθελα να μου προτείνεται μία γκάμα από 2,3 μοντέλα εκτυπωτών για να προβώ σε αγορά. Μέγιστη τιμή είναι 150 Ευρώ, καθώς μετά ξεφεύγουμε αρκετά για home χρήση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Παντως για εμενα δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στο αν τα χρωματα ειναι ενα ή οχι. Αφου και στην περιπτωση που ειναι ενα και τελειωσει πχ το μπλε δεν ειναι αναγκη να αλλαξεις μελανη αφου ο εκτυπωτης θα συνδιαση τα χρωματα ετσι ωστε να εχει μπλε :).

Αρχική απάντηση από helloween

Canon IP5200 άριστος στην φωτογραφία άριστος στο κόστος (0.25Ετην φωτογραφία 10Χ15) και έχει ξεχωριστές κεφααλές για κάθε χρώμα. Τιμή 150Ε εκτυπώνει και σε CD

Θα συμφωνησω. Εχω τον ιδιο κ απλα γ@μαει !!!

Αρχική απάντηση από ea6gka

γιατι ολοι οι πριντερ που εχω παρει , 3 στο συνολο χαλανε σε 1.5 χρονο?

προτεινω το πιο φτηνο

Aλλαξε αβαταρ κ βαλε του επιτιμου πρόεδρου :hehe: Eγω ειχα εναν HP 3 χρονια κ δεν επαθε τπτ !

Οι κεφάλες ΔΕΝ είναι αναλώσιμα. Εχω τον canon I550 εδώ και 3 περίπου χρόνια και δεν εχω αλλάξει ποτέ κεφαλή. Τα χωριστα μελάνια είναι απίστευτη ευκολία. Και τα μελάνια της canon είναι αρκετά φτηνά και κρατάνε πολύ (στους εκτύπωτές με χωριστά χρώματα)

Canon και απο εμενα.

Ειχα τον Epson R200,και τωρα εχω τον Canon Pixma IP 4000.

E,καμια σχεση.Καλυτερη ποιοτητα εκτυπωσης,δυο φορες ταχυτερος,εντελως

αθορυβος,φθηνα αναλωσιμα.

Tι αλλο θελεις?:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.