Jump to content

Intel Pentium D O/c ???

Vadergr

Recommended Posts

Σκεφτομαι την μεταβαση σε pentium d για δικους μου λογους.Οσο ομως και να εχω ψαξει ,δεν εχω βρει o/c αποτελεσματα και εντυπωσεις.

Θελω απλα να ρωτησω αν γενικα ανεβαινουν.Πχ οι pentium d920/930 (στα 2.8/3.0 αντιστοιχα) τα 3.4-3.5ghz τα εχουν σιγουρα/ευκολα?

Φαινεται πως δεν τους εχει κανενας.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

μονο ο unseen μπορει να απαντησει....

Αν θυμαμαι τα 3,5 θα τα φτασεις ισως και ξεπερασεις σχετικα ευκολα!

Να υποθεσω δεν θες να μοιραστεις μαζι μας για ποιους λογους θες να δωσεις τον Χ2 3800+ εστω στα 2400Μηζ...και να πας στα 3,4-3,5(στους Ρ4) που θετεις σαν οριο???

To πρωτο "μονο" μην το παρετε τοις μετρητοις!

για πλακα τα εχουνε αλλα γιατι να κανεις "αναβαθμιση" τωρα οταν σε 3-4 μηνες θα εχουμε μια νεα γενια επεξεργαστων Ιντελ τελειως διαφορετικη απο την υφισταμενη και απο οτι ακουγεται σιγουρα καλυτερη?

Παραπονο απο τον Χ2 δεν εχω, αλλα να πω την αληθεια εχω προσπαθησει πολλες φορες να παω σε intel και δεν μου βγηκε.Οσα και να λεγονται, θεωρω τις πλατφορμες της intel γενικοτερα πιο αξιοπιστες και σταθερες (δικοι μου λογοι,δεν υποννοω ασυμβατοτητες κτλ).

Ελεγα λοιπον, αφου εχω την δυνατοτητα να ξανακανω μια προσπαθεια να αλλαξω στρατοπεδο.Εξαλλου οι νεοι D9xx εχουν φερει τις επιδοσεις σχεδον στα ισια...

Με στοκ ψυκτρα και safe Vcore για καθημερινη χρηση ,ποσο μπορει να παει ενας D920/930 ?

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23303&highlight=930

τα 3500 τα εχεις για πλακα....τα 3800 σιγουρα.......

Προτεινω να μην βιαστεις μιας και σε 3 μηνες ο 950 απο 700 ευρω θα εχει τα μισα κυριολεκτικα μιας και η ιντελ εχει ανακοινωσει price cuts....:D

Απο την αλλη conroe/merom θα ειναι απιαστοι και ολοι παλι που απο intel την εκαναν για AMD θα γυρισουν παλι πισω....:D

Ελα βρε αφεντικο... παρε εδω αποτελεσματα.

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23303&highlight=pressler

Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος και απο θερμοκρασιες και απο επιδοσεις. Σου προτεινω εναν 930 με κλειστα ματια. Χτυπα και 2 γιγα ddr2 και εισαι αρχοντας.

Εγω πηρα πριν 1 μηνα περιπου P5WD2-E (975x) και D930.Δεν μπορω να δωσω πολυ συγκεκριμενα αποτελεσματα ο/c γιατι δεν εχω βρει ακομα χρονο να αγορασω ενα ψυγειο και να φτιαξω την υδροψυξη μου (ειμαι με stock τωρα) αλλα δοκιμαζοντας λιγα πραγματα πηγα με default ρευμα 3650 σταθερο με διπλο prime κτλ απλως οι θερμοκρασιες μου ηταν...Με λιγα λογια μου εδειξε το συστημα οτι παει....

• 3 weeks later...

Paidia sorry gia ta greekenglish,h orthografia mou einai ligo halia elpizo na me singoresete:o.Prin 2 meres agorasa apo to NEWEGG enan PENTIUM D 920 kai ton evala pano stin P5N32-SLI,kai to max overcklocing pou ton eftasa einai sta 3.600mhz me 1.3v core kai me to promm stous -58, 251 fsb,ti na anevasa ta volts ta idia, pano apo 3.700 kani crash sta windows.Ego elpiza gia parapano,eno esis ton ftasate 4.8 kai 5.1 :drool: ti na ftei lete?Epiasa patata cpu?or the motherboard?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.