Παπ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2006 Παιδια με συγχορειτε για την επαναληψη του θεματος.Εχω δει ολα τα σχετικα θεματα αλλα ακομα δεν μπορω να το φτιαξω. Λοπιον εχω 2 πσ.Εχω κανει τοπικο δικτυο μεταξυ τους.Ολα τα αρχεια που μοιραζω φαινονται και δουλευουν τελεια. Μονο που ο δευτερος δεν μπορει να συνδεθει στο νετ!!!! Εχω ψαξει τα παντα και δεν βρισκω τπτ. Θελω να σας πω πως ο ενας εχει σπ2 ενω ο δευτερος δεν εχει σπ. Στον δευτερο σε λιγο θα βαλλω τα σπ2 να δω αν θα φταξει. Λετε να φταιει το σπ2;;; Μπορει καποιος να μου γραψει αναλιτικα τι πρεπει να κανω για να μοιρασω την dsl χωρις ρουτερ;; Ευχαριστω παιδι και σορρυ για την επαναληψη του θεματος!!!
YDinopoulos Μάρτιος 6, 2006 #2 Μάρτιος 6, 2006 Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το firewall στο pc με το sp2 !
JimmyFox Μάρτιος 6, 2006 #4 Μάρτιος 6, 2006 Θα ορίσεις σαν Default Gateway του 2ου PC την IP του πρώτου.
Παπ Μάρτιος 6, 2006 Author #5 Μάρτιος 6, 2006 Και αυτο το εχω κανει... Ρε παιδια δεν μπορει καποιος να μου πει απο την αρχη τι να κανω;; Τα εχω δοκιμασει ολα!!! Οποιος μπορει ας βοηθησει!! Ευχαριτω!!
jogi Μάρτιος 6, 2006 #6 Μάρτιος 6, 2006 Συνέδεσε τα, κάνε share την σύνδεση στο δίκτυο και όρισε σαν gateway στο 2ο pc την ip του πρώτου. Αυτα... Ψάξε για ics setup στο google
Παπ Μάρτιος 6, 2006 Author #7 Μάρτιος 6, 2006 Ολα αυτα που λετε ωραια τα εχω κανει... Κανονικα δεν επρεπε να εμφανιζετε η share συνδεση στον 2ο υπολογιστη;;; Ε σε εμενα δεν εμφανιζετε... Δεν ξερω τι φταιει... Σιγουρα δεν φταινε τα σπ2;;
jogi Μάρτιος 6, 2006 #8 Μάρτιος 6, 2006 Κάνε εγκατάσταση το sp2 και βλέπουμε. Δεν μπορεί κανεις να μαντέψει
Παπ Μάρτιος 6, 2006 Author #10 Μάρτιος 6, 2006 παιδια τωρα στο δευτερο πσ μου βγαζει την συνδεση που εχω μοιρασει απο το 1ο πσ αλλα δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα. Γιατι;;
kallileo Μάρτιος 6, 2006 #11 Μάρτιος 6, 2006 Εγω χρησιμοποιησα αυτον το οδηγο για την ιδια περιπτωση με την δικια σου. http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=2393
Παπ Μάρτιος 6, 2006 Author #13 Μάρτιος 6, 2006 παιδια κουφο!!! εφταιγε το zonealarm! Thanks για τις απαντησεις!!!!!
aggelopas Μάρτιος 6, 2006 #14 Μάρτιος 6, 2006 To zonealarm εμενα με ρωταει,μαλλον το ειχες στο αυτοματο.Και επισης ειναι η πρωτη απαντηση που πηρες στο θεμα αυτο.
tomhel Μάρτιος 6, 2006 #15 Μάρτιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Παπ παιδια κουφο!!! εφταιγε το zonealarm! Thanks για τις απαντησεις!!!!! Δεν ειναι καθολου κουφο . Αμα το ειχες επισημανει απο την αρχη , αμεσως θα σου ελεγαν οτι αυτο σου την κανει.....!!!!!! ( εχει στηλει πολλους στο τρελαδικο αυτο το ριμαδο-fwall......)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.