Jump to content

2 PC σε μια ADSL!

Παπ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια με συγχορειτε για την επαναληψη του θεματος.Εχω δει ολα τα σχετικα θεματα αλλα ακομα δεν μπορω να το φτιαξω.

Λοπιον εχω 2 πσ.Εχω κανει τοπικο δικτυο μεταξυ τους.Ολα τα αρχεια που μοιραζω φαινονται και δουλευουν τελεια. Μονο που ο δευτερος δεν μπορει να συνδεθει στο νετ!!!! Εχω ψαξει τα παντα και δεν βρισκω τπτ. Θελω να σας πω πως ο ενας εχει σπ2 ενω ο δευτερος δεν εχει σπ. Στον δευτερο σε λιγο θα βαλλω τα σπ2 να δω αν θα φταξει. Λετε να φταιει το σπ2;;; Μπορει καποιος να μου γραψει αναλιτικα τι πρεπει να κανω για να μοιρασω την dsl χωρις ρουτερ;;

Ευχαριστω παιδι και σορρυ για την επαναληψη του θεματος!!!

Και αυτο το εχω κανει... Ρε παιδια δεν μπορει καποιος να μου πει απο την αρχη τι να κανω;; Τα εχω δοκιμασει ολα!!! Οποιος μπορει ας βοηθησει!! Ευχαριτω!!

Συνέδεσε τα, κάνε share την σύνδεση στο δίκτυο και όρισε σαν gateway στο 2ο pc την ip του πρώτου. Αυτα... Ψάξε για ics setup στο google

Ολα αυτα που λετε ωραια τα εχω κανει... Κανονικα δεν επρεπε να εμφανιζετε η share συνδεση στον 2ο υπολογιστη;;; Ε σε εμενα δεν εμφανιζετε... Δεν ξερω τι φταιει... Σιγουρα δεν φταινε τα σπ2;;

Κάνε εγκατάσταση το sp2 και βλέπουμε. Δεν μπορεί κανεις να μαντέψει

παιδια τωρα στο δευτερο πσ μου βγαζει την συνδεση που εχω μοιρασει απο το 1ο πσ αλλα δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα. Γιατι;;

To zonealarm εμενα με ρωταει,μαλλον το ειχες στο αυτοματο.

Και επισης ειναι η πρωτη απαντηση που πηρες στο θεμα αυτο.

Αρχική απάντηση από Παπ

παιδια κουφο!!! εφταιγε το zonealarm! Thanks για τις απαντησεις!!!!!

Δεν ειναι καθολου κουφο . Αμα το ειχες επισημανει απο την αρχη , αμεσως θα σου ελεγαν οτι αυτο σου την κανει.....!!!!!!

( εχει στηλει πολλους στο τρελαδικο αυτο το ριμαδο-fwall......):confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.